Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar merhaba hepinizi tek tek okumaya çalıştım elimden geldiğince ayin 14 inde 5.gun embriyosu transfer edildi.bugün 10.günüm test günüm du beta 547.82 çıktı.2 gündür hafif lekelenme var.normalde pıhtılaşma olduğu için dün yapma dediler kan sulandiriciyi ama bugün tekrar başlandı..sizde de lekelenme oldu mu.düşük tehlikesi olsa kan değerim bu kadar yüksek te olmaz..

Hayirlisi olsun arkadasim, tek mi yoksa cift embriyomu transfer edilmisti? Ben pihtilasma icin igne yapmiorum ama lekelenme icin sakin korkma, düsük olmasi icin cok yogun kan gelmesi lazim.

Hayirlisi olsun arkadasim, tek mi yoksa cift embriyomu transfer edilmisti? Ben pihtilasma icin igne yapmiorum ama lekelenme icin sakin korkma, düsük olmasi icin cok yogun kan gelmesi lazim.
Teşekkür ederim canım..tek embriyo benim..pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı yapıyorum

Cikti canim
9. Gun: 396
13. Gun: 2262 cikti. Sali gunu kese icin cagirdi doktor.
Aaa ne cabukk..bende pazartesi vercem bir daha kan..kontrol için dedi..ama ultrason 2 hafta sonra istediler.ben izmirdeyim doktor istanbul da herhalde gidemem burda hallederim..bir kaç kez yarim kaldığı için bu sefer bir kaç doktor â gitmeyi düşünüyorum..

Izmirde iyi bir doktorun varsa gelmene gerek yok tabi, 2 hafta uzun bir sure, daha erken de gidebilirsin.

Kızlar soktayim transferin 12.gunu bugün ve beta hcg 56 çıktııııı.....

Soktayim çünkü 9.gunu 2.24 çıkmıştı ve Çarşamba kahverengi ve pembe akintilarim vardı 2 gündür de kanama var ben Ped bile koydum adet oluyorum diye bugün baya kanamam oldu ama test sonucu 56
Ben hamilemiyim şimdi.???

Doktorum ilaçları devam et dedi pazartesi testi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle kanaması olmasına rağmen hamile olan hamileliği ilerleyen?

U

hayirli olsun canim inşallah değerlerin katlanarak devam eder bende 8.gun Aksam baktirmistim sonuc 2 çıkmıştı hiç umudum kalmamıştı 12. Bir baktik 55 olmuş seni anlayabiliyorum yani dunde 105 oldu çok şükür inşallah katlanarak devam eder

Ay ne kadar benziyor test yaptigimiz tarihler ve değerleri inşallah canım bende katlandigini görürüm sağlıklı bir şekilde ilerler hamilelikler.. akıntı kanama birşeyin var mı peki canım

Selam canim..kaçıncı gün transfer edildi sana.bana 5.gün embriyosu transfer edildi..10.gün tahlil olcakti benimde 8.gün leke ve pembe kan geldi..hala daha kremi geliyor.bebeğin büyük olasılıkla tutunmaya çalışıyor doktorumun progesteron u arttırması lazım..ben fitil şeklinde kullaniyordum şimdi iğneye geçtik..Çok yorma kendini.istirahat et..ağrı var mi kasıkta belde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…