Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Benmde dune kadar kasiklarda agri oluyordu bugun yok birde uyurken yuz ustu yatmisim bebek ezldimi yoksa kilomnn masallahi varda

maşallah cogunuzun 5.gun tarsfer olmuş benim 3.gun tarnsfer oldu bugun transferi saymassak 5. gun hiç bir şey hissetmiyorum ne yapayım sizce moralim bozuk.. allah yardımcımız olsun
Canim bizim 5.gun transferi 7.gunde falan belirti hissediliyor, senin 3.gunse 9.gun falan hissedilir. O yuzden kendini uzme hicc, hem herkeste belirti olacak diye bisey yok. Ben de hamileyim 13.gunumdeyim ama hic oyle beklenen adet agrilari gibi olmadi
Icini ferah tut, mucuks..

Aminn canim insaAllah,zor birsey riskleride zor rediksiyon yapilip biri sonlaniyomus bazen kanama durmuyup digerleride olebiliyomus Alkahim sen koru insaAllah ikidir en fazla(
Amin canim insallah gonlunden gecen olur, allah im acisin bizlere..

Kizlar 1 nisan transfer oldum.
5.Gun cift embr. Idi

12 nisanda bhcg. 731
14 nisanda bhcg. 2563 cikti degerim..

Iki gun sonra 10bin cikacak diye korkuyorum
Embriyologumla konustum, üçüz mu oldu acaba dedi
Esimin ailesinde ve benim ailemde normal yolla ikiz ler de var.. merkezi arayip randevu alacagim yarin..

Masallah canim cogul sanki rabbim tamamina erdirsin darisi bizlere en erken test ne zaman yaptin canim

sagol acnım ağlamaktan içim dışıma çıtı bugun çok uzgunum bişey hissetmiyorum

sagol acnım ağlamaktan içim dışıma çıtı bugun çok uzgunum bişey hissetmiyorum
Aferiinn sana aglamaya devam et, hic tutunmasin kuzucuklarr
Kizz uzulup durma diyorum ya senin 3.gun oldugu icin belirtilerin tabiki de gec baslayacak.. ben de idrara sık cikma vardi ( ama estrofem den kaynakli diye dusunuyrm,2 aydir boyleyim cunku)
6._7. Gun kasıklarımda seyirme gibi oluyordu.. gittim test yaptirdim 118 cikti. Aradan 4 gun gecti asil test tarihim geldi. Cmt pazar hep yattim,cöp bile kaldirmadim, kasıklarda sorun yok,idrara az gittim vs.. dedim sanirim degerim dustu_ hic hamile gibi hissetmedim kendimi_ dedim kesin bisey oldu bunlara, iki gunde hicbirsey hissetmedim birden kesildi..
Korka korka gittim hastaneye, olmadiysa da gerisi allahtan dedim... sonucu aldim 731 ! Tabi yine gözlerim dolup agladim,hala bendeler diye..
Dewamli istirahat halindeysen zaten bisey hissetmiyorsun. Cmt_pazar dinlenmesi bana cok iyi geldi. Calisiyorum ben,13 saat sonra ewe geliyorum.. dun tekrar yaptim 2563 cikti..
Buarada benim adetlerim de sessizce gelir, sadece gaz olur oyle anlarim olacagimi_midemi bozmadiysam tabi_
Herkesin bunyesi farkli,belirti hissetmen icin suan cok erken. Kendini yipratma, hersey olacagina varir, kitap vs oku,kafani mesgul etsin. Uzulursen sonunda daha cok uzulursun!
Moralini bozma sakın

Merhaba arkadaslar bugun transferimin 9.gunu 839,45 11.gunu 2401.1 degerlerim bayaga yuksek 3 tane 5.gun embriyosu konuldu testi tekrarlama dediler haftaya kese gormeye cagirdilar benim gibi degeri yuksek olan varmi?

İ

İnsaAllah ucuz degildir ucuzun zorluklari var 3 tane dogurmaya izin vermiyo doktorlar ikizdir umarim İnsaAllah..

Aminn canim insaAllah,zor birsey riskleride zor rediksiyon yapilip biri sonlaniyomus bazen kanama durmuyup digerleride olebiliyomus Alkahim sen koru insaAllah ikidir en fazla(

Benim7.gun 118
11.Gun. 731
13.Gun. 2560 cikti.
Embriyologumla konustum üçüz olabilir dedi, onlar sonrasinda da bölünüyor dedi. Bizde her iki tarafta da normal yolla ikiz gebelikler var.. eger 3se birini igneyle cekip alabiliyoruz risk olusturdugu icin dedi. Peki dedim ya digerleri de giderse? Yok dedi onlara birsey olmaz. Bugun merkezi arayacagim, belki kese gorunuyordur. Ne yapilacaksa acilen yaptirmaliyim,dr dan randewu almaliyim.
Seni de bilgilendiririm

Ayy canim ayni benim gibisin bende kara kara dusunuyorum 11.gun 2400.17 gun.35400 olmus benim

Ayy canim ayni benim gibisin bende kara kara dusunuyorum 11.gun 2400.17 gun.35400 olmus benim
Canim ilk gunlerde tek gebelikler kan degerini ikiye katliyormus, ikizler üç e ve dorde katliyormus. Senin de 3 e katlanmis.benim de 3.5
11_13_15_17. Gun 35400 olmus senin.
Bizimkiler ikiz, canini sıkma sen de
Hcg degeri emb. Kalitesine gore degisir dedi merkez, bu sonuca gore 1 mi 2 mi 3 mu bilemeyiz ki ultrasonda belli olur ancak dedi. Ama kan degerin iyi, ben olumsuz bisey goremedim gayet iyi dedi.
25 nisanda kontrole gidecegim kese icin. Hayirli sonuclarimiz olsun.

Ayy canim yaa uykularim kacti vallahi kendimi cok kotu hissediyorum ya ucuz olursa diye doktorumda ucude tutmus olabilir demisti ben cmtsi kese gormeye gidicem,yok mol gebelik yok dis gebelik mi yok 3 mu diye bayaga kotuyum.bide dunden beri cok halsiz ve mide bulantim var kusuyorum,insaAllah benimde seninde ikidir 3 cok zor igneyle sonlandirmak digerlerinide sikintiya sokarmis arastirdigim kadariyla,senin degerlerin kac canim?bugun kacinci gundesin?

canım hayırlısı olsun.. benim kuzenimin dördüzdü.. doktor almamız gerekir bu şekilde çok riskli dedi 2 tanesini sonlandırdılar.. ikiz dünyaya geldi çok şükür hiç bir sıkıntıları olmadı 6 yaşındalar şimdi.. merak etme içini ferah tut.. her şeyin en hayırlısı olur inş.

Kizz ben kotu sen benden de kotuymussun , ben bu kdr abartmadim ama
Ben adım kadar eminim allah yazdiysa ikiz onlar,oyle hissediyorum cift blast transfer edildi, o da beni mi bulacak da üç olacak.. kese gorunmeyebilir yaa erken gibi sanki? benim de forumda okuduklarim var üçüz olup ta igneyle sonlandirilan ve ikiz olarak saglikli sekilde dunyaya gelen bebekler. Bak U umut88 de yazmis. merkez bisey olmaz dedi( digerleri saglikla dewam eder dedi). Erkek bebeklerde hcg degeri bile yuksek cikiomus.. ben dış gebeligi de sordum, rahme transfer ediliyor tuplere birakilmiyoki nasil gitsin oraya dediler. Yada merkez kendine cok guveniyor bu konuda, bilemedim
25 nisana randewum var, bekleyip gorecegiz ne olmusuz..
Allah kullarina tasiyamayacagi yuku vermezmis. Icini ferah tut. kendini yipratma bu kdr miniklere yazik, emeklere yazik olur yapmamalisin, iyi dusun iyi olsun.. 3 olmasin derken elimizdekileri de kaybederiz boyle olursak. Allah bizi goruyor, dua et bol bol..
Ikiz onlar gorursun bak. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.

Ben 1 nisan da cift blast transferi oldum,
8 nisan 118
12 nisan 731 ( transferin 11. Gunu mu 12.gunu mu bu sence??)
14 nisan 2560 cikti. Gayet iyi gidiosun dediler.

Son düzenleme:
Tup bebekte dış gebelik olabiliyor mu benm de değerler duşuk en son ki 150 çıkmıştı ama hamileym tek bebiş gbi değerlerim 3 embriyo transfer olmuştm duşuk değerlerle 2-3 u tutunmuş olamaz değlmi

Tup bebekte dış gebelik olabiliyor mu benm de değerler duşuk en son ki 150 çıkmıştı ama hamileym tek bebiş gbi değerlerim 3 embriyo transfer olmuştm duşuk değerlerle 2-3 u tutunmuş olamaz değlmi

Bence de dış gebelik olamaz.. tup bebekte dış gebelik duymadim hic..
Canim senin degerlerin nasildi, kacinci gun embr? Ona gore fikir olusur belki..

Ilk tup bebek tedavimdi 5.gun 3embriyo transfer edildi transfern 7.gunu 17.50betahcg 9.gun 42 11gunu 77 ve en son ki yaptrdğm 13.gun 150.50 tu haftaya muayeneye gideceğm doktorm başka şehrde o yüzden gtmişken kesede inşllh goruruz diye gün ayarladm kalp atışı ne zaman belli oluyor kese 1500betahcg de belli oluyormuş galibada birde değerler duşuk 1 embriyo tutunmuş gbi değlmi

Rabbimden gelene boynumuz kildan ince dimi bu kadar yil evlat hasretiyle yan sonrada 3 olmasin de:)benim farkli dusuncelerim var insaAllah ikizdir bana 3 tane 5.gun koymuslardi senin ikizdirde bakalim benim kaciz yarin ogrencem insaAllah..

arkadaşlar benimde kan değerim şöyle bir yardımcı olun. 2 şer gun arayla yaptırdım
transverin
8.gun:453
10.gun :906
12 gun:2060
14.gun:5600
kese görunmedi ama yarın gideceğim. çoğul gebelik olabilirmi... 1 nisan 5. gun embriosu

hayırlı olsun muhtemelen tek gebelik gibi. keseyi alttan muayenede 2000lerde görürsünüz karından da 5000 beklemek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…