12 günde sonuç 0 ise pozitife dönme ihtimali yok malesef neden insanları boşuna umutlandırıyorlar anlamış değilim benim 9.9.gun 5.67 idi ona rağmen 12.gun 0landi yani 0 çıkmışsa hele de 12gunde pozitife dönme ihtimali yok mucize olması haricinde rabbim tez zamanda yüzünü guldursun inşallah cnmKizlar transfer günü dahil 9 gün idrar testi hayalet çizgi çıktı bende 12 günü sağlık ocağında kan verdim sonuç negatif hastanemi aradım biz sana 14 gün demiştik ilaçları kesme 14 gün tekrar baktir dediler. Dondurulmus 3 gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti. Pozitife dönme ihtimali var mı? Biri yazsın lütfen.
Teşekkür ederim zaten az önce yine yaptırdım negatif. Bende olmayacağının bilincindeyim de işte insan bi umut diyor. Sağlık olsun son dondurulmuslarım kaldı bakalım bi dahakine nasıl olacak. Doktor değiştireceğiz.12 günde sonuç 0 ise pozitife dönme ihtimali yok malesef neden insanları boşuna umutlandırıyorlar anlamış değilim benim 9.9.gun 5.67 idi ona rağmen 12.gun 0landi yani 0 çıkmışsa hele de 12gunde pozitife dönme ihtimali yok mucize olması haricinde rabbim tez zamanda yüzünü guldursun inşallah cnm
Dondurulmuş olmasına çok sevindim inşallah onlarla yüzün gülerTeşekkür ederim zaten az önce yine yaptırdım negatif. Bende olmayacağının bilincindeyim de işte insan bi umut diyor. Sağlık olsun son dondurulmuslarım kaldı bakalım bi dahakine nasıl olacak. Doktor değiştireceğiz.
Teşekkür ederim ama 6 adet çift çift dondurulmusumuz vardı son 2 çift kaldı. Yani son şansımızDondurulmuş olmasına çok sevindim inşallah onlarla yüzün gülerdondurulmuş olması çok büyük avantaj rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah cnm
Benim donmusta 10.gun 31cikti, iki gün sonra düştü değerim. Saglikli gebelik için 12.gun de 100lu deger çıkması lazım biraz araştırmıştim bu konuyu. Bazen deger artabiliyir düzene giriyor ama bu mümkün deil gibi su an.Merhaba kızlar benimde dındurulmuş 5. Gün embriyosu 9.gün 2.58 çıktı şimdiye kadar hep 1.20 çıkardı yükselir mi sizce
Canım bende öyleyim ya 5. Gün embriyosu 9. Günde kan verdim. 10.6 çıktıBenim donmusta 10.gun 31cikti, iki gün sonra düştü değerim. Saglikli gebelik için 12.gun de 100lu deger çıkması lazım biraz araştırmıştim bu konuyu. Bazen deger artabiliyir düzene giriyor ama bu mümkün deil gibi su an.
Zaten 2.58degeri hamile kabul edilmiyor hastanelerde en az 5uzeri deger hamile kabul edilir bu arada donmus embriyoda değerin daha yüksek cikmasi beklenir donmus olmasından dolayı.
Kusura bakmayın ayni şeyleri az çok yasadigimiz için acikca yazmak istedim.
Benim deCanım bende öyleyim ya 5. Gün embriyosu 9. Günde kan verdim. 10.6 çıktı
Çok güzel artmış, sağlıkla kavuşursun bebişine umarımBenim de
3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
Çıktı. Canım senin kaç çıktı
Amin inşallahÇok güzel artmış, sağlıkla kavuşursun bebişine umarım
Benim de 3. Gün taze transfer, salı günü kan vereceğim, aşırı gerginim.
10. Gün kan testinden önce idrar testi yapmış mıydın?
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün verdinbu sabah kan verdim ben de 6.83 çıktı umarım yükselir.
3. Gün taze transfer. 10. Gün verdim.Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün verdin