Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

9 un cu gun degerim 41.28 pazartesi tekrar yaptiricam insallah saglikli bir hamileligim olurda kucağıma alirim

bide bir şey sorucam kan sulandırıcı iğneden 1 kutu al dedi hemşire oksapar dan pazar günü biticek elimdekiler siz acaba kese yi görene kadarmi kullaniyosunuz ayrıca hemşire hamilelik gözüküyor dedi

5.gun çift embriyo tranferi 9.gun 5.71 sonuç şaka gibi tam sınırda kimyasala hazırliyorum kendimi

Herkese merhabalr ankara bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye başlıcam ama doktor arasında kaldım 2 doktor var prof.berfu demir doc.yusuf aytaç tohma 2 si var mis sadece 🤦‍♀️

Ben de dertliyim bu konuda,
11..gün 28
13..gün 64
16..gün 75
17..gün 110
18.gün 138
Bugun 19. Gün, arttıgı için ne negatif ne pozitif diyor merkez. Cumaya bıraktılar, hiç umudum kalmadı var mıki böyle olan :KK43:

Ben de dertliyim bu konuda,
11..gün 28
13..gün 64
16..gün 75
17..gün 110
18.gün 138
Bugun 19. Gün, arttıgı için ne negatif ne pozitif diyor merkez. Cumaya bıraktılar, hiç umudum kalmadı var mıki böyle olan :KK43:
Kaç tane transfer edildi acaba ikiz gebeliklerde bir kaç yerde denk geldim bu şekilde artışa

2 embryo konuldu, nası denk geldiniz ben hiç denk gelemiyorum yaaa :KK43: umuda ihtiyacım var
Herkesin betası düşüyor yükseliyor örnekleri görüyorum ben hiç bukadar düzensize denk gelmedim :KK43:
Bizzat arkadaşıma değerin düşük dedi doktorlar düşuk yaparsın dedi. Kese için kontrole gidince şok oldu 2 taneymis ☺️
Diğeri sağlıklı olmadığı için değerleri bir yükselip bir artıyordu

Bizzat arkadaşıma değerin düşük dedi doktorlar düşuk yaparsın dedi. Kese için kontrole gidince şok oldu 2 taneymis ☺️
Diğeri sağlıklı olmadığı için değerleri bir yükselip bir artıyordu
Ama benim kese kadar değer yok ki :KK43: baksana kaçtayım hala :KK43:
Tek tutunduğum zaten bu son dediğin, biri diğerinin betasını etkiliyor mu acaba.
arkadaşınızın kaçlardaydı peki beta hatırlıyor musunuz🌼

Ama benim kese kadar değer yok ki :KK43: baksana kaçtayım hala :KK43:
Tek tutunduğum zaten bu son dediğin, biri diğerinin betasını etkiliyor mu acaba.
arkadaşınızın kaçlardaydı peki beta hatırlıyor musunuz🌼
Canım oda ilk muayeneye gidene kadar değeri düşüktü ama inan kaclardaydi hiç hatırlamıyorum. Diğeri düşecek olduğu için betası bir düşüp bir yukseliyormus doktor sonra durumu o şekilde açıkladı

Canım oda ilk muayeneye gidene kadar değeri düşüktü ama inan kaclardaydi hiç hatırlamıyorum. Diğeri düşecek olduğu için betası bir düşüp bir yukseliyormus doktor sonra durumu o şekilde açıkladı
Bende düşmüyor da değer, az da olsa artıyor sadece 13 ile 16. Gün arası durmuş sonraki yaptıgımla son yaptıgım yıne 2 katına yakın.%90 artmıs.
Bende dıyorum kı acaba o 13 ile 16. Gün arası diğeri durdu da öbürünü mü etkiledi :/ Vallahi isyan etmiyorum ama aklımı yitiricem bu belirsizlikle

Merhaba arkadaşalar
5. Gün tek embriyo konuldu. Beta Hcg değerlerim;
8. Gün 54
10. Gün 126
12. Gün 238 çıktı. 23 de randevum var bakalım hayırlısı 🙏🏾

5. Gün 3bb tek embriyo konuldu.
11. Gün 14
13. Gün 66
14. Gün 118
Benim şuan kanamam var yalnız o yüzden arka arkaya yaptırmak zorunda kaldık testleri bugünde test vereceğim bakalım inşallah yükselir :KK43: doktor yükselirse ignelere devam ama düşerse düşük olur dedi :KK43: değerim şuan daha keseyi görebilecek kadar yüksek olmadığı için birşeyde diyemiyorlar. İnşallah yükselir inşallah.

Merhaba
Kan sonucunuz nasıl yükseldi mi acaba daha fazla ?
Sormak istediğim benim 10.gün 27 çıktı sonucum. 12. Gün 100 ün üzerinde olmalı şuan varda diyemeyiz yok da dedi hemşire. Merak ettim sonradan ilerliyor mu ?

X