- 10 Temmuz 2020
- 89
- 123
- 35
Artar inşallah. Benim de 8 di 1p. Gün3. Gün taze transfer. 10. Gün verdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artar inşallah. Benim de 8 di 1p. Gün3. Gün taze transfer. 10. Gün verdim.
İnş canımArtar inşallah. Benim de 8 di 1p. Gün
Merhaba arkadaşlar benimde 3. Gün çift embriyo transfer edildi ama 12. Gün Değerim 8.50 çıktı. Çok umutsuzum doktorum kan sulandırıcı vermedi acaba onun etkisi olmuş mudur diye düşünüyorum.
Dış gebelik zamanı kan pıhtılaşması yaşamıştım. Bir düşük, bir dış gebelik yaşadım bu da ilk tüp bebek denemem. Bir tane de dondurulmuş var şuanKan pıhtılaşmanız yoksa kan sulandırıcıya ihtiyacınız yokki zaten. Dondurulmuş başka embriyonuz var mı? Kaçıncı denemenizdi
Öncelikle kan pıhtılaşması için tahlil vermeniz gerekli. Onun sonucuna göre uygun dozda iğneye başlamalısınız transfer vaktinde. Yeni transferden önce mutlaka yaptırın kan tahliliniziDış gebelik zamanı kan pıhtılaşması yaşamıştım. Bir düşük, bir dış gebelik yaşadım bu da ilk tüp bebek denemem. Bir tane de dondurulmuş var şuan
İçini ferah tut. Bak benim sonuçları atıyorum.Merhaba arkadaşlar benimde 3. Gün çift embriyo transfer edildi ama 12. Gün Değerim 8.50 çıktı. Çok umutsuzum doktorum kan sulandırıcı vermedi acaba onun etkisi olmuş mudur diye düşünüyorum.
Çokk sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah benim değerim düştü maalesef olmadı.İçini ferah tut. Bak benim sonuçları atıyorum.
7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
6+4 kalp atışını gördük
Hakkında hayırlısı olsun canım. Benimde 5. Bu umudunu kaybetmeÇokk sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah benim değerim düştü maalesef olmadı.
Aslında 11. Günden sonrasına bak iki katı için %60 da artması yeterli demişti.Benimde 5 .gün dondurulmuş emriyo. 9.gün 225 11.gün 438 çıktı tam ikiye katlamamasi beni tedirgin etti.baska kan vermedim sabrettim.16 gün vermeyi düşünüyorum.
Daha öncesinde düşükten başlayan ve az katlayan bir boş gebelik geçirdim.yine aynısı olursa diye korkuyorum.insan umut etmeye korkuyor.
Sizin degerlerinizide inceledim.aslinda banada umut oldunuz.evet %60 dediklerini biliyorum ama genelde öyle olanlar pek devam etmemiş gebelikleri.pazartesi bakalım kaç çıkacak.4.gun idrarda pozitif gördüğümden beri tedirgin bekliyorum.Aslında 11. Günden sonrasına bak iki katı için %60 da artması yeterli demişti.
Benimde 5 .gün dondurulmuş emriyo. 9.gün 225 11.gün 438 çıktı tam ikiye katlamamasi beni tedirgin etti.baska kan vermedim sabrettim.16 gün vermeyi düşünüyorum.
Daha öncesinde düşükten başlayan ve az katlayan bir boş gebelik geçirdim.yine aynısı olursa diye korkuyorum.insan umut etmeye korkuyor.
Aayy çok mutlu oldum.insallah sağlıklı sihattli kucağına alırsın. İnşallah bende.9. Gün 96
11. Gün 170 çıkmıştı 192dan fazla bekliyordum ama düşük gelmişti.
15. Gün 800 çıktı
Salı günü doğum yapıcam. Hic merak etme geyet güzel
Ben daha gecen haftabtransfer oldum 8.gunu kanda gebelik testi yaptırdım 380 cikti pazartesi tekrar kan verecegimMerhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..
12. Gün 883Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Embriyonun grade neydi acaba?Değerim 16 gün 2969 çıktı üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam.insallah devamı da gelir.
9.gun 325
11.gun 438
16.gun 2969
Amin.ikiside 3ab idi orta kalite.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Embriyonun grade neydi acaba?
İkiz olabilir o zamanAmin.ikiside 3ab idi orta kalite.