Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba arkadaşlar benimde 3. Gün çift embriyo transfer edildi ama 12. Gün Değerim 8.50 çıktı. Çok umutsuzum 😢 doktorum kan sulandırıcı vermedi acaba onun etkisi olmuş mudur diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar benimde 3. Gün çift embriyo transfer edildi ama 12. Gün Değerim 8.50 çıktı. Çok umutsuzum 😢 doktorum kan sulandırıcı vermedi acaba onun etkisi olmuş mudur diye düşünüyorum.

Kan pıhtılaşmanız yoksa kan sulandırıcıya ihtiyacınız yokki zaten. Dondurulmuş başka embriyonuz var mı? Kaçıncı denemenizdi

Dış gebelik zamanı kan pıhtılaşması yaşamıştım.🙄 Bir düşük, bir dış gebelik yaşadım bu da ilk tüp bebek denemem. Bir tane de dondurulmuş var şuan
Öncelikle kan pıhtılaşması için tahlil vermeniz gerekli. Onun sonucuna göre uygun dozda iğneye başlamalısınız transfer vaktinde. Yeni transferden önce mutlaka yaptırın kan tahlilinizi

İçini ferah tut. Bak benim sonuçları atıyorum. 🙏

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
6+4 kalp atışını gördük

İçini ferah tut. Bak benim sonuçları atıyorum. 🙏

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247
6+4 kalp atışını gördük
Çokk sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 benim değerim düştü maalesef olmadı.

Benimde 5 .gün dondurulmuş emriyo. 9.gün 225 11.gün 438 çıktı tam ikiye katlamamasi beni tedirgin etti.baska kan vermedim sabrettim.16 gün vermeyi düşünüyorum.
Daha öncesinde düşükten başlayan ve az katlayan bir boş gebelik geçirdim.yine aynısı olursa diye korkuyorum.insan umut etmeye korkuyor.

Benimde 5 .gün dondurulmuş emriyo. 9.gün 225 11.gün 438 çıktı tam ikiye katlamamasi beni tedirgin etti.baska kan vermedim sabrettim.16 gün vermeyi düşünüyorum.
Daha öncesinde düşükten başlayan ve az katlayan bir boş gebelik geçirdim.yine aynısı olursa diye korkuyorum.insan umut etmeye korkuyor.
Aslında 11. Günden sonrasına bak iki katı için %60 da artması yeterli demişti.

Aslında 11. Günden sonrasına bak iki katı için %60 da artması yeterli demişti.
Sizin degerlerinizide inceledim.aslinda banada umut oldunuz.evet %60 dediklerini biliyorum ama genelde öyle olanlar pek devam etmemiş gebelikleri.pazartesi bakalım kaç çıkacak.4.gun idrarda pozitif gördüğümden beri tedirgin bekliyorum.

9. Gün 96
11. Gün 170 çıkmıştı 192dan fazla bekliyordum ama düşük gelmişti.
15. Gün 800 çıktı 😍

Salı günü doğum yapıcam. Hic merak etme geyet güzel 😍

Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:

İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..:nazar:
Ben daha gecen haftabtransfer oldum 8.gunu kanda gebelik testi yaptırdım 380 cikti pazartesi tekrar kan verecegim

Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:

İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..:nazar:
12. Gün 883
14. Gün 1924
İkiz

Değerim 16 gün 2969 çıktı üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam.insallah devamı da gelir.
9.gun 325
11.gun 438
16.gun 2969

X