Kaç tane transfer edildi acaba ikiz gebeliklerde bir kaç yerde denk geldim bu şekilde artışaBen de dertliyim bu konuda,
11..gün 28
13..gün 64
16..gün 75
17..gün 110
18.gün 138
Bugun 19. Gün, arttıgı için ne negatif ne pozitif diyor merkez. Cumaya bıraktılar, hiç umudum kalmadı var mıki böyle olan
2 embryo konuldu, nası denk geldiniz ben hiç denk gelemiyorum yaaaKaç tane transfer edildi acaba ikiz gebeliklerde bir kaç yerde denk geldim bu şekilde artışa
Bizzat arkadaşıma değerin düşük dedi doktorlar düşuk yaparsın dedi. Kese için kontrole gidince şok oldu 2 taneymis2 embryo konuldu, nası denk geldiniz ben hiç denk gelemiyorum yaaaumuda ihtiyacım var
Herkesin betası düşüyor yükseliyor örnekleri görüyorum ben hiç bukadar düzensize denk gelmedim
Ama benim kese kadar değer yok kiBizzat arkadaşıma değerin düşük dedi doktorlar düşuk yaparsın dedi. Kese için kontrole gidince şok oldu 2 taneymis
Diğeri sağlıklı olmadığı için değerleri bir yükselip bir artıyordu
Canım oda ilk muayeneye gidene kadar değeri düşüktü ama inan kaclardaydi hiç hatırlamıyorum. Diğeri düşecek olduğu için betası bir düşüp bir yukseliyormus doktor sonra durumu o şekilde açıkladıAma benim kese kadar değer yok kibaksana kaçtayım hala
Tek tutunduğum zaten bu son dediğin, biri diğerinin betasını etkiliyor mu acaba.
arkadaşınızın kaçlardaydı peki beta hatırlıyor musunuz
Bende düşmüyor da değer, az da olsa artıyor sadece 13 ile 16. Gün arası durmuş sonraki yaptıgımla son yaptıgım yıne 2 katına yakın.%90 artmıs.Canım oda ilk muayeneye gidene kadar değeri düşüktü ama inan kaclardaydi hiç hatırlamıyorum. Diğeri düşecek olduğu için betası bir düşüp bir yukseliyormus doktor sonra durumu o şekilde açıkladı
Herkese merhabalr ankara bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye başlıcam ama doktor arasında kaldım 2 doktor var prof.berfu demir doc.yusuf aytaç tohma 2 si var mis sadece
Aytaç beyi güleryüzü, yaklaşımı ve bilgisi nedeniyle tavsiye ederimHerkese merhabalr ankara bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye başlıcam ama doktor arasında kaldım 2 doktor var prof.berfu demir doc.yusuf aytaç tohma 2 si var mis sadece
Benim düşük oldu deperlerim düşüşe geçti ve maalesef..Merhaba benim 6. Gün embriyonu 12. Günüm 265 çıktı 2 tane transfer edildi rabbim bu yolda olan bütün kadınların kuçağını boş bırakmasın