- 10 Temmuz 2021
- 51
- 24
- 34
İnşallah müjdeli haberini bekliyoruz ben 10.11. Günlerinde çaktırmadan evde idrar testi yaptım pozitifi orda gördüm siz de yapın az da olsa tutmuştur inşallah çıkar5.gun embriyosu 1 tane transfer edildi sizce tutarmi insallah yarına güzel haberler veririm yarına
Ahhhh maddi manevi nasıl zorlu bi süreçtir yarrabbimkaç yaşındasın asyanurella yok kan testi yaptiricam ben o kadar çok idrar testinde negatifi gordumki korkuyorum bide benim 60 bin tuttu tüp bebek ilaçlar ameliyatlar prp felan...
Ahhhh maddi manevi nasıl zorlu bi süreçtir yarrabbim90 lıyım canım 31 oldum
Bizim total 12 bindi palet yani ekstra ilaçlar bide eşim tesa oldu 6500senin kadar tuttu
Yok istanbuldayım 5 yıldır evliyim her sene denedim dediğim gibi paket 12 bindi ekstra ilaçlar bide eşim tesa oldu operasyon la ama kesme biçme değil iğneyle sipermi çıkarttılar 6500 tuttu odaankara bahcecimi ben 37 yaşındayım sen benden küçüksün avantajlisin senin ne kadar tuttu toplamda benim toplamda 80 000 tuttu bahçeci tüp bebek merkezinde ne kadar verdin
Kumru sen hangi aşamadasın şuanankara bahcecimi ben 37 yaşındayım sen benden küçüksün avantajlisin senin ne kadar tuttu toplamda benim toplamda 80 000 tuttu bahçeci tüp bebek merkezinde ne kadar verdin
Merhaba çok erkkkennnn üzme kendini boşuna benim 6. Gün embriyonu du 10. Günde idrar testin anca gördüm 11. Gün belli olduMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bütün bu yolda anne adaylarına bol şanslar.Temmuz’un 31 3 günlük çift embriyo transfer oldum bugün 5 ci günüm test yapmayı düşünüyorum bu benim ikinci denemem
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bütün dualarım seninleCanım çok teşekkür ediyorum ama şimdi kan verdim 1 saat sonra sonucumu paylaşırımHayırlısı artık.
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bütün dualarım seninle
Kaçınçı günün dü bügün kaçınçı gün ve kaç tane embriyo varÖnceki denememde Hem 5aa blastosist di çift embriyo 12ci günü 0.100 dü şuan biraz umutluyum açıkçası ama böyle durum yaşayan varsa yazsın lütfen
Çok çok erken kan testine da bir hafta var niye kendini üzüyorsun ki biliyorum zor bi süreç ama bu yol hep sabırla bekleyişle oluyor3 gün çift embriyo bugün 5ci günüm dü çok erken yaptım farkındayım ama yükselir mi o muamma
Senden de razı olsun gönlünü ferah tut rabbim ne eylerse güzel eylerHaklısın canım.Destek olduğun için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun senden