Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

ankara bahcecimi ben 37 yaşındayım sen benden küçüksün avantajlisin senin ne kadar tuttu toplamda benim toplamda 80 000 tuttu bahçeci tüp bebek merkezinde ne kadar verdin

ankara bahcecimi ben 37 yaşındayım sen benden küçüksün avantajlisin senin ne kadar tuttu toplamda benim toplamda 80 000 tuttu bahçeci tüp bebek merkezinde ne kadar verdin
Yok istanbuldayım 5 yıldır evliyim her sene denedim dediğim gibi paket 12 bindi ekstra ilaçlar bide eşim tesa oldu operasyon la ama kesme biçme değil iğneyle sipermi çıkarttılar 6500 tuttu oda

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bütün bu yolda anne adaylarına bol şanslar.Temmuz’un 31 3 günlük çift embriyo transfer oldum bugün 5 ci günüm test yapmayı düşünüyorum bu benim ikinci denemem

Merhaba çok erkkkennnn üzme kendini boşuna benim 6. Gün embriyonu du 10. Günde idrar testin anca gördüm 11. Gün belli oldu

Önceki denememde Hem 5aa blastosist di çift embriyo 12ci günü 0.100 dü şuan biraz umutluyum açıkçası ama böyle durum yaşayan varsa yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…