Transferimin 6.günü 33.70 8.günü 123 12.günü 746 14.gün 2056Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..
Tavsiyem gününü bekle çünkü ne olcağı hiç belli olmuyor negatıf çıkıp test günü pozıtıf gören cok var zor evet ama kafanı rahat tutmaya çalışArkadaşlar merhaba.
10 temmuzda 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.9. Gün test yaptırsam belli olur mu sonuç?
araya bayram tatili giriyor o kadar beklemek istemiyorum.
Kacinci gunde bu deger cikti? Doktorum bana 50nin uzeri gebelik degeri demisti canim.insallah sağlıkla gelisir bebeklerimizBugünkü hcg değerim 166 çıktı yükseldiğine sevindim bakalım doktorum beğenecek mi bu sonucu
Bana 1 temmuzda dondurulmus 3. Gun embriyosu transfer edildi 2 tane, 14une randevu vermisti doktorum test icin. Normalde 12 gun sonra falan belli oluyo diyolar ama garanti olsun diye herhalde bir kac gun daha gecmesini mi bekliyolar bilmiyorum.bence bi doktoruna danış,herhangi bi yanlis sonucla da moralini bosuna bozmuş olursun.Arkadaşlar merhaba.
10 temmuzda 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.9. Gün test yaptırsam belli olur mu sonuç?
araya bayram tatili giriyor o kadar beklemek istemiyorum.
18.gün bugün bugun doktorum biraz tavaş ilerliyor ama olumsuz düşünecek bir durum yok dedi çarşamva tekrar tahlil vericem. Normalde 5.gün embriyo transferi olanlarda ortalam 12.gün çıkacak normal değer nedir acabaKacinci gunde bu deger cikti? Doktorum bana 50nin uzeri gebelik degeri demisti canim.insallah sağlıkla gelisir bebeklerimiz
1 embriyoydu. hcg kesin göstermiyormuş ikiz gebeliği ama genelde düşük rakamlar tek oluyor galiba. benim 9 gün sonra ultrason var
Olumlu dusun, bebegin su an seninle ve bunun keyfini cikar,baska bişey dusunme canim.insallah çarşamba gunu de guzel haberler vericeksin bize. Ben de pazartesi gidicem tekrar kan vermeye, bakalim artış devam ediyo mu.umarim sıkı sıkı tutunmuşlardir bize2
18.gün bugün bugun doktorum biraz tavaş ilerliyor ama olumsuz düşünecek bir durum yok dedi çarşamva tekrar tahlil vericem. Normalde 5.gün embriyo transferi olanlarda ortalam 12.gün çıkacak normal değer nedir acaba
Merhaba benim 6. Gün embriyonu 12. Günüm 265 çıktı 2 tane transfer edildi rabbim bu yolda olan bütün kadınların kuçağını boş bırakmasın2
18.gün bugün bugun doktorum biraz tavaş ilerliyor ama olumsuz düşünecek bir durum yok dedi çarşamva tekrar tahlil vericem. Normalde 5.gün embriyo transferi olanlarda ortalam 12.gün çıkacak normal değer nedir acaba
İnşallahta olmazsın 8 ay boyuncabenim de transfer somrasi 10 günüm adet olmadım merakla 12 günü bekliyorum
Benim 5. Denem tuttu çok şükür daha kese kalp hiç birşeye şahit olamadık inşallah herşwy güzel geçer bu yolda olan bütün kadınlara yardımcı olsunbence çok iyi ben olsam hamileyim diye havale uçardım bu arada benim 4.tup bebeğim dualarınızı bekliyorum
Belirtim transferden 1 gün sonra leke gördüm bide her an adet olcakmışım gibi onun dışında başka birşey yaşamadım şuan da hiç belirtim yok anca kalp sesini duyarsam inanırım hamile olduğumainşallah hiç bir sorun çıkmadan bebeğini kucağına alirsin acaba hiç belirti oldumu asyanurella
Fulya bahçeçi 5. Denemem ama bahçelide ilk denemembirde nerede yaptırdın transferini asya nurella