- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
12.gun olunca bilemiyorum tutunma olmus görünüyor artışta iyi ama yanlış yorumlanmasin caninizi sıkmayın.Benim donudurulmus 5 gün embriyosu 12 gün 7.6 14 gün 18.32 çıktı gebelik var ama çok riskli dedi merkezim yarın tekrar yaptiricam ama korkuyorum bu şekilde gebelik olabilir mi?
Sagolun başıma ağrılar girdi düşünmekten12.gun olunca bilemiyorum tutunma olmus görünüyor artışta iyi ama yanlış yorumlanmasin caninizi sıkmayın.
Doktor daha iyi bilir
Anliyorum zor durumlar. Biraz sabır. En azından tutunma olmasi umit olsun size.Sagolun başıma ağrılar girdi düşünmekten
Tek ümidim o zatenAnliyorum zor durumlar. Biraz sabır. En azından tutunma olmasi umit olsun size.
Sizinle yakınız bnde 7 mayısta transfer oldum 18 mayısta sonuc aldım. Ama tekrar test istemedi dr um. 10 gün sonraya randevu verdi. Siz kese gördünüz mü. Hayırlı ugurlu olsun bu arada gebeliğiniz Rabbim tamamına erdirsin sağlıklaMerhaba kızlar. 1 mayista 2 blastokist embriyo transferi oldum. 9.gun 474 çıktı değeri. 13.gun bir daha kan istedi drum
Benmde sol kasığım ve belim çok ağrıyor ara ara 3. Günden veri bugun 13. Gün hala ağrıyorMerhaba arkadaşlar Rabbim hepimizin kucağını doldursun. 11 yıldır bebek hasreti çekiyoruz bu 4. Denememiz diğer 3 ü asla tutmadı. Bu sefer tuttu Elhamdülillah 2 embriyo transfer edildi. 11. Gün test yaptım 204 çıktı. Dr um bida test istemedi. 10 gün sonraya randevu verdi. Su an dinleniyorum bol bol ama sağ kasıgımda çok ağrı oluyor. Cok korkuyorum acava dış gebelik olabilir mi tüpe mi ilerledi embriyo diye. Göğsüm sıkışıyor ve 2 adımda yorulup nefes nefese kalıyorum. Benim gibi olan var mı. Tek taraflı kasık ağrısı en cok ağrıdan korkuyorum. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Yarın gitcem inşallah doktora. Ben tekrar test verdim artmıştı güzel şekilde. İnşallah kalpleri de güzel atiyordurSizinle yakınız bnde 7 mayısta transfer oldum 18 mayısta sonuc aldım. Ama tekrar test istemedi dr um. 10 gün sonraya randevu verdi. Siz kese gördünüz mü. Hayırlı ugurlu olsun bu arada gebeliğiniz Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla
Ya benim kafam karisti benim 12.gun 2686 cikti cok yuksek degilmi korktum dis gebelikmi baska bsymi acabaneee gerçekten doktorun ikiz ihtimali yüksek mi dedi ben de bugün yaptırdım yani 12.gün..değerim 1478 çıktı ..
bu arada tebrik ederim allah tamamına erdirsin..ben şoktayım da şu anda..
Bu gerçek mi acaba benim de 9.gun kan değerim 1.15 çıktı 12.gune kadar yükselme ihtimali olabilir mi çok üzgünümCanım 10.gün test sonucu farklı çıkabiliyormuş..birinin 10.gün testi 0 çıkmış ama 12.gün birden 65 i bulmuş..süprizzzzz
Bu gerçek mi bana umut olur gerçekse benim 9.gun değerim 1.15 10.gun 2.30 çıktı iki gün sonra asıl kan verme günüm çok perişan haldeyim allhom inşallh olmuştur bu kezCanım 10.gün test sonucu farklı çıkabiliyormuş..birinin 10.gün testi 0 çıkmış ama 12.gün birden 65 i bulmuş..süprizzzzz