Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Tek tek inceliyorum yazılanları yıl 2021 arşiv yazışmaları merakla okuyorum o kadar sevindim ki bu mesajı gördüğüme benımde 10.gün değerim 27.43 çıktı sevinrmedim bile pazartesiyi iple çekiyorum katlanacak mı diye nasıl umut oldu bana bir bilseniz 🌺🌺🥰🥰

Tek tek inceliyorum yazılanları yıl 2021 arşiv yazışmaları merakla okuyorum o kadar sevindim ki bu mesajı gördüğüme benımde 10.gün değerim 27.43 çıktı sevinrmedim bile pazartesiyi iple çekiyorum katlanacak mı diye nasıl umut oldu bana bir bilseniz 🌺🌺🥰🥰
Benim 11.gun değerim 24 çıkmıştı umudunu kaybetme

Sonra nasıl devam etti peki biraz anlatabilir misin maşallah sonrası mutluluk olmuş belliki rumuz ismindrn aladığım kadarıyla🤗😉
3 kat artarak devam etti cnm ama sonu pek güzel bitmedi suyu bitmisti ciğerleri gelişmediği için yaşamadı bizden 3. Tedavi için gün sayıyoruz inşallah güzel olur bu sefer

Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:

İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..:nazar:
Arkadaşlar merhaba,
iki tane dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi 1 temmuzda.
14temmuzda bhcg değerim 417 çıktı,
19temmuzda tekrar kan testi yapılacak.inşallah sağlıkla devam eder hamileliğim.
Sizce çoğul gebeliğe dair bir yorum yapılabilir mi bu değerle?

10.gün 50
12.gün 58
15.gün 125
17.gün 309
19.gün 783
Başta değer az artınca çok korkmuştum ama şükürler olsun ki katlanmaya başladı. Siz siz olun değer düşük çıksa bile umutsuz olmayın.

Arkadaşlar merhaba,
iki tane dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi 1 temmuzda.
14temmuzda bhcg değerim 417 çıktı,
19temmuzda tekrar kan testi yapılacak.inşallah sağlıkla devam eder hamileliğim.
Sizce çoğul gebeliğe dair bir yorum yapılabilir mi bu değerle?
Maşallah canım değerin çok güzel bazen tek embriyonunda bölünüp çoğul olduğunu görsük bu topıclerde seninkide hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah ilk denememi

Maşallah canım değerin çok güzel bazen tek embriyonunda bölünüp çoğul olduğunu görsük bu topıclerde seninkide hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah ilk denememi
Aa 2 tane transfer edilmiş canım bem bir tane sandım şu değerle çoğul gibi rabbim gönlüne göre versin

Aa 2 tane transfer edilmiş canım bem bir tane sandım şu değerle çoğul gibi rabbim gönlüne göre versin
İlk transferim evet. Sanirim pazartesi tekrar gittigimde cikan degere gore az cok belli olur diye düşünüyorum.bir de hamilelik testi yapildigi gunden beri psikolojik midir nedir, kasıklarımda adet oncesi dönemdeki hissiyatlarin daha hafif hali var.o gune kadar hicbisey hissetmiyodum.bugun de ofiste ogleden sonra surekli uyku hali falan. Bunlar icin erken mi yoksa normal midir, sizde de benzer durumlar oldu mu?

İlk transferim evet. Sanirim pazartesi tekrar gittigimde cikan degere gore az cok belli olur diye düşünüyorum.bir de hamilelik testi yapildigi gunden beri psikolojik midir nedir, kasıklarımda adet oncesi dönemdeki hissiyatlarin daha hafif hali var.o gune kadar hicbisey hissetmiyodum.bugun de ofiste ogleden sonra surekli uyku hali falan. Bunlar icin erken mi yoksa normal midir, sizde de benzer durumlar oldu mu?
Benim hiç devam eden bir kasık ağrım yok hatta teste kadar hep bir belirti aradım şimdilerde hafif batma gibi olup geçiyor ayrıca uyku hali bende de var bende çLışıyorum ve gündüz uyuyamadığım için eve gelince uyuyorum.

Benim hiç devam eden bir kasık ağrım yok hatta teste kadar hep bir belirti aradım şimdilerde hafif batma gibi olup geçiyor ayrıca uyku hali bende de var bende çLışıyorum ve gündüz uyuyamadığım için eve gelince uyuyorum.
Aynen canim,insan kendinde hep bi belirti ariyor.cok strese sokmamak lazim kendimizi.benim daha once asilamalarim oldu, hepsinde de eczaneden gebelik testi aldim birsuru,sabahlari hep test yaptim. Bu bile bi stres bizim icin. Bu sefer dedim ki kendime hicbisey yapmiyosun,zaten icimden gelmedi, önce Allah'a sonra doktoruma biraktim herseyi, ne denildiyse onu yaptim.hani böyle biseyi oluruna birakirsin ya, biraz o modda kalmaya calistim. 14.gun kan testine gittim,orda öğrendim.417 çıkmıştı,pazartesi gunu de önemli tabi bizim icin.artis olmasi lazim. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin.senin durumun nedir canım?

Hayırlısı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kac embriyo transfer edildi? Benim 14.gun değerim 417 cikti, iki tane transfer edilmişti.tekrar kan bakilacak mi?
1 embriyoydu. hcg kesin göstermiyormuş ikiz gebeliği ama genelde düşük rakamlar tek oluyor galiba. benim 9 gün sonra ultrason var

X