Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

İkinci gebeligimde değerlerim o kadar güzel yükseliyordu ki, 2 gunde 1 kan veriyordum, kaç tane doktora gittim anlatamam size. Bir tanesi bile kötü konuşmadı çünkü herşey yolundaydı (lekelenme dışında) değerler harika yükseliyordu. Meğer dış gebelik yaşıyormuşum, herkes değerlerime bakarak iyi dediği ve beklettigi için iç kanama geçirdim. İnanın bildiğiniz tüm doğrular yanlış çıkıyor bazen. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor.

7.gun 16.20
9.gun 28.87
11.gun 48.41
14.gun 194
Ne düşüneceğimi bilemiyorum.bazen umutlaniyorum bazen karamsar oluyorum.şu bir haftayı ruh gibi geçirdim. Değeri benim gibi başlayıp devam edende var kalbini duyamayanda.nekadar sor bir süreç ben çok zor elde ettim.rahim 6mm di yumurtam herkesin 5 Ken benim 1 di kalitesi.bu bile benim için bir mucize Allah hayırlısını versin.gercekten çok yıprandım.

Merhaba bende 29 yaşındayım ilk transferim 26 Mart’ta yapıldı 7 Nisa’nda baktırmam gerekirken 5 Nisa’nda yani bugün şüphelenip baktırdım 0,200 geldi doktor %70 hamilesin demişti ama bu rakamı görünce hayal kırıklığına uğradım ne yapacağım bilmiyorum

Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok sancılı bir süreç. Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Kimseye de dış gebelik yaşatmasın.

Buradaki yazilari okumak benim psikolojimi bozuyor.niyeyse hep olumsuzlukları alıyorum.Allah yardımcımız olsun.

İki dış gebelik geçirmiş ilkinde laparoskopi, ikincisinde doktora 1.deki belirtilerin aynısını yaşadığımı söylememe rağmen yeter artık covid olacaksın seninki normal gebelik 10 günden önce sakın hastaneye gelme deyip eve yollanan ve sonucunda iç kanama geçiren, ameliyat sonrası da yoğun kanama sebebiyle öldü diye beklenen, 10 ünite kan verilip şans eseri hayatta kalan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Bazen negatif çıkmasına bile insan uzulmemeli beterin beteri var diye düşünüyorum. Ameliyatın üzerinden tam 1 yıl geçti, korkularının hepsini bir kenara bırakıp gerçekten güvendiğim bir hekimle tup bebek denemeye karar verdim. 9. Gün değerim 383, 12. Gün değerim 1656 çıktı, cuma keseyi ya da yüksek ihtimal keseleri göreceğiz. Hekiminizi iyi seçin, çabuk pes etmeyin

Neler yaşamissin insaallah doğacak yavrun hepsini unutturacak sana.

5.gun emriyosu
7.gun 16
9.gun 28
11.gun 48
14.gun 194
16.gun 375 ne dusunecegimi şaşırdım yavaş ilerliyor.burayi baştan sona okudum herkesin değerleri bu günlerde çok yüksek.sizce nasıl cevaplarınıza ihtiyacım var.

Benimde 2. Denemem böyle yavaş yükseldi. Hatta kese görmüştüm ama düşükle sonuçlandı. Inşallah seninkinin devamı gelir. Sağlıkla devam eder.Düşük başlayınca çok zor oluyor stres hiç bitmiyor çok iyi anlıyorum seni

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende transferimin 8.günü 33 çıktı değerim 10.gün 68 çıktı 5.gün embriyosu sizce değerlerim nasıl kimyasal ihtimali var mı

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende transferimin 8.günü 33 çıktı değerim 10.gün 68 çıktı 5.gün embriyosu sizce değerlerim nasıl kimyasal ihtimali var mı
Aslında 2 kat artması önemli. Ve sizinde 2 kat artmış. Ama böyle düşük çıkınca çok stres oluyor insan. umarım sağlıkla yükselir..

Bence değeriniz çok düşük değil ayrica iki kat artmış. Bana olumsuz gibi gelmedi. İnanın bana benimde düşük seyrediyor oyuzden okuyup araştırmadigim yer kalmadı. Bu şekilde katlanmaya devam ederse sıkıntı yok.

Bugün kan verdiniz mi yükseldi mi ?

Benimde 18.gun 571 çıktı umutlar
Bugün kan verdiniz mi yükseldi mi ?
Malesef 571 hemşireyi aradım ilaçları bırakmak istediğimi söyledim. Pazartesi tekrar kan ver salı muaneye gel dedi.bende biran önce bitsin istiyorum şimdi%52 lik bir artiş olmus

Hayy allah ya. Çok zor böyle az yükselmesi. Bende yaşadığım için anlıyorum. Keşke elden birşey gelse allah yardımcın olsun

Kızlar 29 Mart'ta transfer oldum. Dayanamayıp 8. gün beta baktırdım değerim 159 çıktı.Ama doktorum iki gün sonra tekrar test istemedi 14. gün istedi.Şuan çok merak içindeyim 11. gundeyim pazartesi tekrar beta bakılacak merakla bekliyorum.

Maşallah çok güzel değeriniz 8. Gün için. Çok merak ediyorsanız yarın verin 12. Gün oluyor. En az 600 çıkarsa süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…