Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar merhaba bugün beta baktırdım değerim 290 çıktı transferinin 14. Günü.Daha önce 8. Gününde baktirmistim 159 çıkmıştı çok umutsuzum ama doktor tam olarak birşey demedi 10 gün sonra keseye bakalım dedi siz ne düşünüyorsunuz?

Bu işler çok zor ben daha yeni bu süreçten çıktım degerlerim güzel katlanmadi.yarin bakalım doktor ne dicek İnşallah dış gebelik değildir. Seninde değerin az katlanmış umarım hakkında hayırlısı olur. Allah yardımcın olsun.bu durumda doktorlar kesin asla konuşmuyorlar. Sonuçta değerin artmış.

Evet canım artış var ama çok az ben umudunu tamamen kaybettim senin sonuçların nasıldı hakkımızda hayırlısı olsun

Seni çok merak ettim, bugün gittin dimi doktora? Ne dedi canım?

Seni çok merak ettim, bugün gittin dimi doktora? Ne dedi canım?
21.gun değerim 719 çıktı doktor keseyi göremedi değerim düşük olduğu için bugün tekrar kan verdim sonucuna göre beni yönlendirecek.yine yükselmezse düşmesi için iğne yapacakmış. İnşaallah biran önce kurtulurum.

Inşallah sağlıkla yükselmiştir değer.

Bugünde 821 çıktı doktordan haber bekliyorum büyük ihtimal iğne olacam
Allah yardımcınız olsun. Ama üzülmeyin. Tutunmaya çalışmış hatta tutunmuş bile. Yoksa değer bu kadar yüksek çıkmazdı. Benim doktorum 1 kere hamile kalan birdaha kalır beta hcgsi 0ın üstüne çıkmayan kişiden korkarız biz demişti. Onun için üzülmeyin. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.

Selam kızlar, bu gönderiyi yeni buldum ve cok umut oldu bana umarım benim değerim de çoğunuzda olduğu gibi yükselir, benim gidişat şöyle:

5 gün Embryosu
Transfer sonrası 9. Gün 12 çıktı
Bugün (Tramsfer 14.gün) tekrar kan verdm fakat sonucunu ancak cuma öğrenebilirmişim, bu bekleyiş beni çok zorluyor bu sürede evde yaptığım testler de hep positiv çıkıyor, bu sabah yine yaptım o da positivdi. Yani diyorum hcg düşüşte olsaydı şimdiye kadar negative dönmüş olurdu - bu şekilde motive ediyorum kendimi

Herkese iyi akşamlar. 20 martta transfer olmuştum, sonrasında beta hcg yükselecek mi, iki katı olacak mı, kese yolk görünecek mi derken Bugün 7+3 te karından ultrason ile kalp atışlarını duyduk çok şükür. Ben umut olması için beta değerlerimi yazmak istiyorum. 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
9.gün 87
11.gün 140
13.gün 224
15.gün 501
16.gün 641
20. Gün 3105
9 ve 13. Günler arası yüzde 60 artış olması beni çok korkutmuştu. O kadar çok araştırdım ve günleri uykusuz tedirgin geçirdim ki anlatamam. Çok şükür 6+0 da yolk kesesini, 6+3 te vajinalden embriyoyu ve bugün 7+3 te karından kalp atışını dinledik. Allah a çok dua ettim hayırlısını diledim. Allah bu süreçten geçen herkesin yardımcısı olsun

Merhaba. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sizinle çok benziyor bizim hikayemiz. 22 martta 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi.
9. Gün 96
11. Gün 178
15. Gün 853 çıktı birdahada yaptırmadım.
5+5te vajinal kese ve yolk kesesi göründü.
6+1de yine vajinal kalp atışı göründü ama dinlemedik.
7+1de karnımdan kalp atışını dinledik çok şükür. Benim tek embriyo tutunmuş. Sizin 2 mi acaba

Hayırlı olsun sizin de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de tek embriyo tutundu

Selam benim ilk transferim 2 embriyo transfer ettiler bugün 4.günüm kasığımda bıçak keser gibi bir ağrı oluyor ara ara belirti olabilirmi

merhaba kızlar 9.gün 216 13.gün 836 çok fazla artmamış kimyasal olmasından korkuyorum
Gayet guzel, yuzde 50-60 oraninda artis saglikli artis orani. 216 dan 11.gun 400olsa 13.gun 836olmasi zaten guzel degeriniz kafaniza hic takmayin. Hatta artis daha fazla gibi. Hayırlı olsun.

Gayet guzel, yuzde 50-60 oraninda artis saglikli artis orani. 216 dan 11.gun 400olsa 13.gun 836olmasi zaten guzel degeriniz kafaniza hic takmayin. Hatta artis daha fazla gibi. Hayırlı olsun.
Benim donudurulmus 5 gün embriyosu 12 gün 7.6 14 gün 18.32 çıktı gebelik var ama çok riskli dedi merkezim yarın tekrar yaptiricam ama korkuyorum bu şekilde gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…