Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Benim donudurulmus 5 gün embriyosu 12 gün 7.6 14 gün 18.32 çıktı gebelik var ama çok riskli dedi merkezim yarın tekrar yaptiricam ama korkuyorum bu şekilde gebelik olabilir mi?
12.gun olunca bilemiyorum tutunma olmus görünüyor artışta iyi ama yanlış yorumlanmasin caninizi sıkmayın.
Doktor daha iyi bilir

transferin 9. günü kan testinde 2nin altında olup 12. gün yükselen varmı doktorum 9. gününde kan testi yaptırdı ve yok dedi ilaçları iğneleri bırak dedi ama ben inanamıyorum olmadığına

Transferin 11. günü 3.5, 13. günü 10.7, 15. günü 23, 18. günü 41.1 çıktı 20 günü tekrar test yapmam söylendi hayırlısı artık

Merhaba kızlar. 1 mayista 2 blastokist embriyo transferi oldum. 9.gun 474 çıktı değeri. 13.gun bir daha kan istedi drum

Benimde 6. Gün 4.2
8. Gün 7.6
10. Gün 12.2
Cumartesi yani 14. Gün bidaha yaptırıcam ama içim içimi yiyor :KK43:

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimizin kucağını doldursun. 11 yıldır bebek hasreti çekiyoruz bu 4. Denememiz diğer 3 ü asla tutmadı. Bu sefer tuttu Elhamdülillah 2 embriyo transfer edildi. 11. Gün test yaptım 204 çıktı. Dr um bida test istemedi. 10 gün sonraya randevu verdi. Su an dinleniyorum bol bol ama sağ kasıgımda çok ağrı oluyor. Cok korkuyorum acava dış gebelik olabilir mi tüpe mi ilerledi embriyo diye. Göğsüm sıkışıyor ve 2 adımda yorulup nefes nefese kalıyorum. Benim gibi olan var mı. Tek taraflı kasık ağrısı en cok ağrıdan korkuyorum. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.

İnşAllah güzel haberler alırsın arkadasım değerin artıyor sonuçta. Geç tutunma olabilir. Rabbim yardımcımız olsun 💙

Merhaba kızlar. 1 mayista 2 blastokist embriyo transferi oldum. 9.gun 474 çıktı değeri. 13.gun bir daha kan istedi drum
Sizinle yakınız bnde 7 mayısta transfer oldum 18 mayısta sonuc aldım. Ama tekrar test istemedi dr um. 10 gün sonraya randevu verdi. Siz kese gördünüz mü. Hayırlı ugurlu olsun bu arada gebeliğiniz Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla💙

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimizin kucağını doldursun. 11 yıldır bebek hasreti çekiyoruz bu 4. Denememiz diğer 3 ü asla tutmadı. Bu sefer tuttu Elhamdülillah 2 embriyo transfer edildi. 11. Gün test yaptım 204 çıktı. Dr um bida test istemedi. 10 gün sonraya randevu verdi. Su an dinleniyorum bol bol ama sağ kasıgımda çok ağrı oluyor. Cok korkuyorum acava dış gebelik olabilir mi tüpe mi ilerledi embriyo diye. Göğsüm sıkışıyor ve 2 adımda yorulup nefes nefese kalıyorum. Benim gibi olan var mı. Tek taraflı kasık ağrısı en cok ağrıdan korkuyorum. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Benmde sol kasığım ve belim çok ağrıyor ara ara 3. Günden veri bugun 13. Gün hala ağrıyor

Sizinle yakınız bnde 7 mayısta transfer oldum 18 mayısta sonuc aldım. Ama tekrar test istemedi dr um. 10 gün sonraya randevu verdi. Siz kese gördünüz mü. Hayırlı ugurlu olsun bu arada gebeliğiniz Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla💙
Yarın gitcem inşallah doktora. Ben tekrar test verdim artmıştı güzel şekilde. İnşallah kalpleri de güzel atiyordur

Kızlar merhaba, 21 mayısta beta hcg 437 çıktı. 4 gün sonra bugün test yaptırdım, değerim 993 çıktı. Minumum 2 günde bir %60 artış bekleniyor diye biliyorum. Bu oranda baktığımdan benimde değerim ortalama 1120 olaması gerekiyordu. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Ben tedirgin oldum, siz ne düşünüyorsunuz ?

edit: tüp bebek tedavisi 5. gün embriyosu

Kızlar ilk sayfaları okudum da göremedim. Transferin 8. Günü kan testi 0.1 ise kesinlikle yükselme şansı yok mu?
Yükseleni hiç gördünüzmü duydunuz mu arkadaşlar?

neee gerçekten doktorun ikiz ihtimali yüksek mi dedi ben de bugün yaptırdım yani 12.gün..değerim 1478 çıktı ..
bu arada tebrik ederim allah tamamına erdirsin..ben şoktayım da şu anda..
Ya benim kafam karisti benim 12.gun 2686 cikti cok yuksek degilmi korktum dis gebelikmi baska bsymi acaba

Canım 10.gün test sonucu farklı çıkabiliyormuş..birinin 10.gün testi 0 çıkmış ama 12.gün birden 65 i bulmuş..süprizzzzz
Bu gerçek mi bana umut olur gerçekse benim 9.gun değerim 1.15 10.gun 2.30 çıktı iki gün sonra asıl kan verme günüm çok perişan haldeyim allhom inşallh olmuştur bu kez

X