Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Canım bugün 13. Günüm ve öylesine idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. 8. Günden itibaren yapıyorum kuruyunca bile silik çizgi yoktu. Acaba yeni tutunuyor olabilir mi.. Yarın bir daha kan vereceğim
Hadi insaAllah gec.dollenme olmus olabilir ozaman. Cok sevinirim gercekten sonucu banada yazin

Merhaba kızlar 3 ekimde transfer yaptırdım, bugün 11.günüm.
Dün sabah koyu renkli bir kanamam oldu korktum doktorumu aradım ve hemen kan tahlili istedi sonuç pozitiif çok şükür değerim 352.93 çıktı 4 haftalık bir değermiş ama daha 10 gün oldu 2 embriyo transfer edilmişti ikisi tutunduğu için mi değer yüksektir acaba bilen var mı

Son adet tarihinden hesaplayacaksin kaç haftalık olduğunu değerin belli etmiyor kaç haftalık olduğunu. Ama 11.güne göre yüksek maşallah ikiz gibi

Canım 22 Eylül transferim oldu. 2 blast kondu. 2 Ekim 10. Gün yani 412 idi değerim. 12. Gün 1.700 oldu değerim. Bugün ilk ultrasonumuza girdik ve İkiz olduklarını öğrendik. İnşallah Allah gönlüne göre versin.

Beslenmende ne gibi değişiklikler yaptınız?

Kilo olarak yıllardır zayıf biriyim. Her türlü kilo almak için besini yesem de 48 kilonun üzerine çıkamadım. İlk tedaviye başladığımda doktorum akdeniz diyeti yap demişti. Sigarayı bırak kafeini azalt uyku düzenini dengele. Ben yarasa gibiydim gece oturur gindüz uyurdum.
İlk denemede ben bunlaaa uymadım tabi sonuç negatif. Ama 8 aylık arada Akdeniz diyetini uyguladım. Normal uyku moduna geçtim. Sigarayı bıraktım. Kahveyi azalttım. Şimdi İkizlerime hamileyim. Rabbim isteyen herkesin kıcağını doldursun. Amin...

Inşallah sağlıkla bebeklerine kavusursun çok sevindim senin adina

Ay maşallah çok iyi Benim pazartesi 8. Günümdü 241 çıktı değerim bugün yine kan verdim aile hekimliğinde henüz çıkmadı değerim bugün 10.günüm umarım benımkide artmıştır

Ya maşallah rabbim kucağına da almayı nadip etsin kaçıncı gün ultrason la bakılmış oldu.
Ben yarın tekrar kan vericem inşallah 12. Günümüz olucak.

Transfer sonrası 12.gün değerim 13 çıktı..14.gün 38 olmuş...bu durumda olup sağlıklı ilerleyen var mı?.

Ben 6 Ekim'de transfer oldum, ilk deneme taze 1 adet 5. Gün embriyosu, bugün 9.gun, dünden beri kasılma şeklinde karın ağrım var ve sabahtan beri kahverengi akıntı şeklinde lekelenme var çok korkuyorum, hemşireyi aradım, yarın 10.gun test yapayım mı diye, gününden önce test yapma dedi, kanamalar normal dedi ama yine de rahatlayamiyorum, sizin kanamaniz ne yogunluktaydi acaba? Tutunma kanaması olabilir mi 9. Gunde? Moralim çok bozuldu

Merhaba canım inşallah tutunma kanaması ve kasılmasıdır benim koyu kahverengi katı bi şekilde geldi halen daha geliyor lekelenme şeklinde eğer kanama kırmızı ve adet kanaması gibi yoğun olursa ozaman sıkıntı olabiliyormuş bugün hemşire söyledi hatta bana gönlünü rahat tut bende korkmuştum ama normalmiş 12. Haftaya kadar da olabiliyormuş.
Bizde bugün 2. Testimizi verdik 658 çıktı çok şükür haftaya da ultrason da görcez inşallah.

Ya maşallah rabbim kucağına da almayı nadip etsin kaçıncı gün ultrason la bakılmış oldu.
Ben yarın tekrar kan vericem inşallah 12. Günümüz olucak.
9 gün sonra ilk ultrasonda bakılmış oldu. Ama doktorum değerin 4 katı yükselimce ben erken çağırdım ultrasona ikiz olma ihtimaline karşı diye dedi. 2 kasımda tekrar gideceğim kalp atışları için.

Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh. Bende haftaya 22 ekim de ilk ultrason muanesine gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…