Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Çok teşekkürler, içimi rahatlattiniz, neyse ki kırmızı ya da adet kanaması gibi değil.. siz de inşallah keseyi, cinsiyeti derken bir an önce hayırlısı ve sağlıkla kucaginizda da görürsünüz :)

Rica ederim inşallah rabbim hepimize nasip etsin her isteyene

Benim gece ağrım ve kanamam arttı sabah hastaneye gittim ve sonuc: 1.40 malesef olmadı..
Hiç üzülme elde değil buna eminim ama allah büyüktür demek ki yeterince güçlü değilmiş embriyo zamanı var elbet en azından hamile kalabildiğini biliyosun oda güzel bişey ya hiç kalamasaydın şükret hayırlısı de pes etmeden denemelere devam...

Selam Arkadaslar,
benim 02.10 da Blastokist transferim oldu. Su an arafta kaldm. Ne hamileyim diyebiliyorum ne de degilim. Acaba Dis gebelik mi yoksa Kimyasal mi die de düsünmeden edemiyorum. 10. günümde yani ,
12 ekimde bhcg 39.70
14 Ekimde bhcg 54.72
17 Ekimde bhcg 187.65

Doktorum 2. Test te de düsük sonuc cikinca ilaclarimi kestirdi ve bu degerlerle saglikli bir gelisim beklemedigini söyledi ve 19 ekimde son bi test istedi. ben O testi 2 gun erken yapip sonucu bildirdigimde beni tekrardan ultrason ve kan icin klinige cagirdi.... cok zor gercekten böyle sürümcemede kalmak.

ÇİFT canım senın
Benim tek embriyo bende bugün tekrar test verdim sonucunu bekliyorum.. İnşallah artmıştır. Bu başlığı ilk defa okuyorum , bir kaç sayfa okudum.. herkeste farklı seyretmiş sayılar Kimisinde sonradan artmış , yani ilk 15 gün genelde değişken 60 ile başlayanda var 150 ile de .. Seni görünce hatırlayamadım sormak istedim

Kızlar merhaba 12 ekimde 5. Gün donmuş transfer oldum. Bugün transfer günü ile beraber 8. Günüm. Kan testi sonucum 7,72. Kimyasal mı sizce? Sevinemedim de üzülemedim de. Balastokiste göre çok düşük. Bu değerlerden yükselen var mı?

Canım bugün kaçını günün ben en son 10. Gün kan verdim doktorum gerek görmedi sonrası için inşallah artmıştır haber ver banada

bugun yeniden tahlil yaptirdim ve sonuc 140a düsmüstu. Kimyasal gebeligi isaret ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…