Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Dondurulmuş
dondurulmus embriyo var mi peki? Kismet simdi degilmis demekki, tekrar tekrar deneyecegiz rabbim dualarimizi kabul eder insallah
İnsallah kucağımız boş kalmaz rabbim büyük dondurulmuş yoktu yeni baştan sıfırdan baslanicak ama bi süre beklemedeyim Allah sizlere nasip etsin

Ben de 8. Ve 9. Günde idrarda test yaptım negatif çıktı yıkıldım. İnşallah kanda pozitif çıkar ama hiç umudum yok. 10 bile olsa idrarda görünürdü

Ben de 8. Ve 9. Günde idrarda test yaptım negatif çıktı yıkıldım. İnşallah kanda pozitif çıkar ama hiç umudum yok. 10 bile olsa idrarda görünürdü
Ben varım buna örnek canım. 4temmuzda 2adet 3.gün embriyosu transfer edildi. Kan testi günüm 14temmuzdu yani transferin 10.günü. Hastaneye gitmeden evde idrar testi yaptım erken gebelik testinden koca Bi tek çizgi kan verdim 4.3 çıktı. Doktor şaibeli dedi 2gün sonra bidaha istedi bugün yine gitmeden erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim değerim yükselmişti. Ben ilaçları bırakmıştım 1gün kullanmadım. Tedaviye başlarken sigarayı bırakmıştım onuda içtim 2gün bunları yaptığımada çok pişmanım. Sakın karamsar olma umudunu yitirme. Şuan tutunmaya çalışan Bi meleğin olabilir üzme onu annesi. Dinlenmene ve keyfine bak

Adına çok sevindim ama maalesef benim olmadı. İnşallah sizin olur isteyipte olmayan herkesin olur.

Bu topic Bana da umut oldu 6.gün 94.10 8.gün 205.04 10.gün 339.71 çıktı değerim ikiye katlamadı diye dün çok üzüldüm ama Rabbim'in izniyle kuzularim benimle ben inanıyorum sizler de inanın ve umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin , ümitsizlik şeytan işi , Rab var , gam yok inşaAllahRabbim hepimizin yüzünü güldürsün , göz yaşlarımız mutluluktan olsun inşaAllah

Mrb arkadaşlar mesajları genel olarak okumaya çalıştım benimde bugün transferimin 11. Günü 5. Gün emriyosu konuldu tek emriyo, diğer ikiyide dondurduk. Beta hcg değerim 14.34 çıktı değerin düşüklüğü beni endişelendiriyor. İki gün sonra tekrar kan tahlili yaptıracağım. Değeri böyle olupta yükselenler cevap yazarlar ise moral olut

11. Gün sonucum 14.74. Çıkmıştı iki gün sonra yani bugün 3.74 e düştü değerim. Kimyasal gebelik Bu üçüncü tüp bebek denememiz. Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah hepimize

Merhabalar benim canımın içi ablam 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bugün 8.günü test yaptı ve hcg değeri 9 kusurlar da çıktı. Biz çok ümitlendik ama değer düşük kimyasal olabilir demiş doktor. Bu durumda olan var mı ümit var mı siz ne düşünüyorsunuz abla can yarısı o üzülünce biz de kahroluyoruz sizce durum nolur?

Rabbim'den Ümit kesilmez yükselir dua edin canım bol bol dua edin

6.gün 94.10
8.gün 205.04
10.gün 337
12.gün 652
14.gün 2068
Siz siz olun benim yaptığım hataya düşmeyin erkenden test yaptırmayın yani

11. Gün 240
13. Gün 490
16. Gün 1913 Allah'ıma şükürler olsun kalplerini de duymayı nasip et rabbim bunu okuyan hayırlı haber bekleyen herkese nasip eylesin
Amin duyarız insallah bütün anneler bol dua edelim cok heyecanlıyım 24 ağustosta ultrason da bakılacak hayırlısı insallah canım sen ne zaman doktoruna gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…