Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Aslında bu sefer olacak bebişim tutunacak diyorum bu değerler kişiden kişiye değişir diyorum kendi kendime. Hayırlısı inşaallah

Hikayem uzun ama ben kısaca anlatayım. Bende 40 yaşındayım. Benimde herşeyim çok geç oldu. 35 yaşımda evlendim 2 yıl bebek düşünmedik. Sonra korunmayı bıraktık baktık bir sıkıntı var olmuyor. Yaştan dolayı direk tüp bebek denedik. İlk 2 denemede hiç sıkıntı yok diyordu Dr. Bir sorun var ama ne. bunu öğrenmeliydik. Dr ve şehir değiştirdik. 3. Denemede öğrendim ben sıkıntımı. 4.denemede iğneleri değiştirdik Yumurtalarım ilaca cevap vermedi. Yumurtalar toplamadan tedavi sonlandı. 5.denememde iğneler yine değişti. Hemde benim hastalığımda bir çok kişiye yaramayan İğneyi denedik. Ama içimden bu sefer olacak dedim. Şükürler olsun Çok heyecanlı ve kaygıyla takip ettim sonuç pozitif. Ama bu süre zarfında elim hep göbeğimde sımsıkı tutunması için bebeğimle saatlerce konuştum konuştum dua ettim.

3. Gün embyorsu 9. Günüm idrar testi yaptım negatif

arkadaşlar mrb benm transferimin 15. Günü hcg değerim 47 cıktı ve az bi kan lekesi ve gün boyu kahverengi leke geldi sizce ne bunlar

Pazartesi kan testi yapıcam canım daha bilmiyorum çoğu kişi erken dedi bakalım

Benim 3-4 gündür ara ara kahverengi lekelenmem ve ikimlez de az az kanamam oldu böyle olan varmı transferimin 16. Günü

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı ufacıK bebişimi gördüm bugun yalnız biraz küçük gibi dedi haftaya cuma tekrar gideceğim insallah gün gectikçe büyümüş halini de görürüm.

Merhabalar herkese, 10.gunde degeri 40 cıkıp sonra beta hcg degeri artan var mıdır acaba? 5.gun embryosu..
Teşekkürler..

Güzel Anne adayları. Bu değerlerden kaçız olacagı hiç belli olmuyor inanın..
12.gün=120
14.gün=300
16.gün=500
19.gün=1980
Bugün doktor 3kese görüyorum ama 15gün sonra kalplerini dinlicez dedi.. Bir aylıkken bile hiç belli olmuyor aslında..

SİZE tavsiye edebileceğim şey hiç stres yapmayın. Kaynana, anne baba, o bu şu sitesi koyverin gitsin. Tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç zaten. Umarım çoklu çoklu çocuklarınız olur. Sağlıklı günler dilerim..

Ben,
1 nisan transfer oldum.
5.Gun cift blast.embriyo idi.

8 nisanda bhch 118
12 nisanda bhcg. 731
14 nisanda bhcg. 2563 cikmisti degerim..
(Ikizlerim doğdu)

8.gun:453
10.gun:906
12 gun:2060
14.gun:5600 cikti sonucu.
Ikizleri oldu.

9.gunu 840
11.gunu 2.400
17.gün 35.400 cikmis
Üçuzlere hamileydi.

Fikir vermesi icin yazdim..

Hepinize aynı yerde mi tedavi oldunuz..

maşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…