Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Gün 3. Gün embriyosu için çok erken bi tarih. Ona rağmen gebelik var denilebilir. 5. Gün embriyosu olsa belki daha net bi yorum yapılabilir.Herkese merhaba.
Tüp bebek transferimin 7. günü. 3 günlük 2. kalite 9 hücreli embriyo nakli yapıldı. Transferin 2. günü yavruağzı-pembe bir lekelenmem oldu. 7. gün beta hcg değerim ise 5,31. Nasıl yorumlamam gerektiğini bilemiyorum. Ne dersiniz?
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)7. Gün 3. Gün embriyosu için çok erken bi tarih. Ona rağmen gebelik var denilebilir. 5. Gün embriyosu olsa belki daha net bi yorum yapılabilir.
Şimdiden o strese girmeyin bence akışına bırakın er ya da geç öğreneceksiniz zaten. Emin olun kanda pozitifi görünce bile rahatlayamıyor insan sağlıklı bi gebelik mi vs sorular başlıyor bu sefer. Dr demişti bana annelik sabır işi acele etme sabretmeyi öğren şimdiden diye. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Canım senin adına üzgünüm yükselme şansı yok gibi.Arkadaşlar benim gibi olan varmı içinizde yardım edin 19 haziranda 2 tane 5.gün embriyo transferi oldu dün yani 10.gün beta batırdım ve 0 cıktı doktor 12.günü bekle dedi ama burda okuduklarıma göre 8.gün bile çıkan olmuş benim yükselirmi acaba yarın yinemi 0 cikacak of cok caresizim
Bende öyle düşünüyorum beni teselli etmek için yükselir bekle diyolar ama yok yani bitti yükselmezCanım senin adına üzgünüm yükselme şansı yok gibi.
Canım insan çok şeye umut bağlıyor. Birine olumsuz konuşup o umutlarını kırmakta insana kötü hissettiriyor. Hakkında hayırlısı olsun.Bende öyle düşünüyorum beni teselli etmek için yükselir bekle diyolar ama yok yani bitti yükselmez
Olumsuz olsada elden birşey gelmiyo ben çok ümitlenmistim yüzde 90 demişti doktor 2 tane biri tutmasa diğeri tutacak herşey çok iyi embryon çok iyi demişti keşke bu kadar ümitlenmeseydimCanım insan çok şeye umut bağlıyor. Birine olumsuz konuşup o umutlarını kırmakta insana kötü hissettiriyor. Hakkında hayırlısı olsun.
Malesef bazen herşey iyi olsada nasip olmuyor. Benimde herşey kötü rahim sekli ,emriyo ,rahim kalınlığı genede şükrediyorum en azından transver olabildim. Seninde demek durumun iyi inşallah birdahaki sefer olur.Olumsuz olsada elden birşey gelmiyo ben çok ümitlenmistim yüzde 90 demişti doktor 2 tane biri tutmasa diğeri tutacak herşey çok iyi embryon çok iyi demişti keşke bu kadar ümitlenmeseydim
İnşallah elden gercekten birşey gelmiyo ne zormuş anne olabilmek ne kıymetli şeymiş kendi kendine hamile kalabilmekMalesef bazen herşey iyi olsada nasip olmuyor. Benimde herşey kötü rahim sekli ,emriyo ,rahim kalınlığı genede şükrediyorum en azından transver olabildim. Seninde demek durumun iyi inşallah birdahaki sefer olur.
Embriyolarin kalitesi ne idi? Benimde 5.gun transferi oldu 1 hafta var testime , doktorlarin dedigi gibi 12. Gun tekrar kan testi yaptir bakalim insallah cikar ve pozitifi gorursunBende öyle düşünüyorum beni teselli etmek için yükselir bekle diyolar ama yok yani bitti yükselmez
Embriyolarin kalitesi ne idi? Benimde 5.gun transferi oldu 1 hafta var testime , doktorlarin dedigi gibi 12. Gun tekrar kan testi yaptir bakalim insallah cikar ve pozitifi gorursun
bana da 1. kalite demişti iki embriyo icinde.1 tanesi 1. Kaliteydi %90 diyodu doktor ona diğeri 2.kalite ama onada iyi diyodu öbürü kadar iyi olmasada diyodu birazdan tahlil yaptircam inşallah senin pozitif olur benim gibi olmazsın
Ben 10.günümde batırdım 0 çıkmıştı bugün 12.günüm yine batırdım sonuç belli değil dahabana da 1. kalite demişti iki embriyo icinde.
senin net olarak sonuclandımı yoksa kan tahlilimi yaptıracaksın.
insallah pozitiftir. mutlu edersin bizi.
Sonuç negatifbana da 1. kalite demişti iki embriyo icinde.
senin net olarak sonuclandımı yoksa kan tahlilimi yaptıracaksın.
insallah pozitiftir. mutlu edersin bizi.
dondurulmus embriyo var mi peki? Kismet simdi degilmis demekki, tekrar tekrar deneyecegiz rabbim dualarimizi kabul eder insallahSonuç negatif