Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Tabikide inşallah çok güzel haberler alırsın bir süre sonra artışın azalması normal diyorlar yani be

Amin canımcım. Valla bende sonunda sonunda matematik yapmayı akıl ettim. En başta 3 günde 5bucuk kati diyip paniklemistim ama günlük artışın sabit olduğu varsayımı altında, hergun aslında %78 artışla 3gunde o hcg değerine ulaşmış olduğunu geç olsa da gördüm fakat dün %69dusuk bir şekilde artmış. Ultrasonda dış gebelik olabilir, bazen dış gebelik içerde boş bir kese de oluşturabiliyor dedi. İçerde görünen 2mm lik kesenin gelişimini takip edeceğiz şimdi. Ama ultrasonda ne gördüyse dış gebelik ihtimalini direkt söyledi.

Onlar her zaman en kotu senaryoyu söylüyorlar benim yavrularımın kalp atislarinin 5.5 haftasında birini duymuştuk diğeri için %50 ihtimal demişti ben tevekkül ettim 1 hafta sonra ötekini duyduk dua etmekten , tevekkül etmekten baska çaremiz yok Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaAllah

Canım ben 10. Gun 114 çıkmıştı yaa 13. Gun 341.84 çıktı sanırım normal ilerliyor

Merhaba hcg degerım 3 gun önce 2,12 falan cıktı bugun 14,62 2 gun sonra tekrar test istedi doktor sizce artarmı ?

Kızlar merhaba , 5. Gün embriyosu transferimde 9. Günümde bu gece test yaptım 4.4 çıktı sizce durum nedir

Bebeğinizin durumu nedir benim değerlerim de size yakın değerde ilerliyor bu gün transferin 14. Günü ama test yaptırmayı düşünmüyorum

Durumunuz nedir benim de benzer değerlerde

3 aylık ikizlere hamileyim canım ,darısı isteyen herkesin başına Rabbim yuzlerimizi güldürsün inşaallah
Çok sevindim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizim cuma günü kesemiz görünecek değerlerim transferin 8. günü 212 10. günü 346 burda az arttı çok üzüldük ama doktorum iki gün sonra tekrar yapalım dedi 12. Gün 693 çıktı ikiye katladı bi daha yaptırmadım sabırla bekliyorum ikiz olup olmamasından daha önemli bir şey var bizim için o da sağlıklı olması inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir teşekkürler.

Merhaba hanımlar benim 5. Gün embriyosu 10. Gün 494
12 .Gün 1084
Kızlar ek olarak 14. Gün 3541 karından doktor baktı ve tek kese gördü ..haftaya cuma tekrar takip var...ilaçlar devam progesteron hapı iğnesi fitili hepsi var..kan sulandırıcı,vitamin,ve bele yapıştırıcı bant estrofem içeriyor muş..

Merhaba burada tüp bebek merkezleri 3. Denemeyi çift koyuyor siz söyleyin konuşun doktorunuzla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…