- 8 Ağustos 2020
- 14
- 3
- 35
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallahAmin canım sagolasin ben de ilk ultrasonuma bu cuma giricem inşallah keselerini görebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallahAmin canım sagolasin ben de ilk ultrasonuma bu cuma giricem inşallah keselerini görebiliriz
Heyecanla bekliyorum görürsün Allahin izniyle inşallah ben nasıl bekleyecem daha 24 üne cook var bide tekrar kan testi yaptirsammi diye düşünüyorum haftaya iki kere yaptırdım zaten hamileyim ama iste korkuyorum ya degerlerim düstüyseAmin canım sagolasin ben de ilk ultrasonuma bu cuma giricem inşallah keselerini görebiliriz
İşte erken yaptırmanın böyle bir dezavantajı oluyor ama maalesef bazen sabredemiyoruz :)Heyecanla bekliyorum görürsün Allahin izniyle inşallah ben nasıl bekleyecem daha 24 üne cook var bide tekrar kan testi yaptirsammi diye düşünüyorum haftaya iki kere yaptırdım zaten hamileyim ama iste korkuyorum ya degerlerim düstüyse
İşte erken yaptırmanın böyle bir dezavantajı oluyor ama maalesef bazen sabredemiyoruz :)
Sürekli kan verip kendini de yorma içini
2gun sonra 2ye katlarsa bu değerler normal değerler. Biri tutunmuş olabilir gibi geldi bana.Merhaba 20 ağustos 3. Gun embriyosu 2 adet kaliteli transfer edildi dun yani 8. Gun beta hcg deferim 33 çıktı sizce nasil
3.gun embriyosu 2adet
12.gun 28.08 tarihinde 293
31.08 tarihinde 1653
İnanılmaz bir artış her yerdeki yorumlara baktım maksimum 4kat artan olmuş ama benimki 5kattan da fazla bir artışa sahip
10. Gun 114 e cikmis deger yani 2 gun sonra2gun sonra 2ye katlarsa bu değerler normal değerler. Biri tutunmuş olabilir gibi geldi bana.
10. Gun 114 e cikmis deger yani 2 gun sonra
Çok tatlısınız, pozitif düşünmeye yönlendiriyorsunuz beni ama ikiz bile olsa 5buçuk kat artış çok fazla. Yarın ultrasonla bakıp yorumlayacaklar. İnşallah mol gebelik değildir. Bu kadar erken görebilecekler mi bir şeyler diye yarin olsun diye sabırsızlanıyorumBelki ikisi de tuttuğu için yüksek çıkmış olabilir.
Yarin 12. Gunum ama 13. Gunde test yapmami istediler bakalim ne olacakBazı bünyelerde 4 kata kadar artış duydum. Çoğunun gebeliği güzel ilerlemiş. 12.gun sizin de benim gibi bi 300e dayanmıştır hcg değeriniz.
Yarin 12. Gunum ama 13. Gunde test yapmami istediler bakalim ne olacak
Hemde nasıl heyecanlı korkuyla karışıkHeyecanlı bekleyiş devam ediyor.
Hemde nasıl heyecanlı korkuyla karışık
Tabikide inşallah çok güzel haberler alırsın bir süre sonra artışın azalması normal diyorlar yani belli bi haftadan sonra 2 kat artması yeterli bildiğim kadarıylaBenim bugün bir anda düşük bir artışa geçti hcg değerim.
293 ten 3gun sonra, yani dün 5bucuk kattan fazla artip1653 olan hcg,
bugün 2797 oldu. 1gunde sadece yüzde 69luk artış olmuş. Diğer testi endişeyle bekliyorum.
Yarın sonucun çıkınca lütfen sen de haber ver canım.
%66 yeterli benim de sırasıyla 94.10 , 295,04, 337.04 burada artış düşük , 657.08 burada da iki kat değil ama 14.gün 2068 çıktı ikiz bebek bekliyorum o kadar takılma değerlere Rabbim yüzünü güldürsün canım senin benim isteyen herkesinBenim bugün bir anda düşük bir artışa geçti hcg değerim.
293 ten 3gun sonra, yani dün 5bucuk kattan fazla artip1653 olan hcg,
bugün 2797 oldu. 1gunde sadece yüzde 69luk artış olmuş. Diğer testi endişeyle bekliyorum.
Yarın sonucun çıkınca lütfen sen de haber ver canım.