Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Amin canım sagolasin ben de ilk ultrasonuma bu cuma giricem inşallah keselerini görebiliriz
Heyecanla bekliyorum görürsün Allahin izniyle inşallah ben nasıl bekleyecem daha 24 üne cook var bide tekrar kan testi yaptirsammi diye düşünüyorum haftaya iki kere yaptırdım zaten hamileyim ama iste korkuyorum ya degerlerim düstüyse

Heyecanla bekliyorum görürsün Allahin izniyle inşallah ben nasıl bekleyecem daha 24 üne cook var bide tekrar kan testi yaptirsammi diye düşünüyorum haftaya iki kere yaptırdım zaten hamileyim ama iste korkuyorum ya degerlerim düstüyse
İşte erken yaptırmanın böyle bir dezavantajı oluyor ama maalesef bazen sabredemiyoruz :)
Sürekli kan verip kendini de yorma içini ferah tut

3.gun embriyosu 2adet
12.gun 28.08 tarihinde 293
31.08 tarihinde 1653
İnanılmaz bir artış 😔 her yerdeki yorumlara baktım maksimum 4kat artan olmuş ama benimki 5kattan da fazla bir artışa sahip

Belki ikisi de tuttuğu için yüksek çıkmış olabilir. :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
Çok tatlısınız, pozitif düşünmeye yönlendiriyorsunuz beni ama ikiz bile olsa 5buçuk kat artış çok fazla. Yarın ultrasonla bakıp yorumlayacaklar. İnşallah mol gebelik değildir. Bu kadar erken görebilecekler mi bir şeyler diye yarin olsun diye sabırsızlanıyorum

Hemde nasıl heyecanlı korkuyla karışık

Benim bugün bir anda düşük bir artışa geçti hcg değerim.
293 ten 3gun sonra, yani dün 5bucuk kattan fazla artip1653 olan hcg,
bugün 2797 oldu. 1gunde sadece yüzde 69luk artış olmuş. Diğer testi endişeyle bekliyorum.
Yarın sonucun çıkınca lütfen sen de haber ver canım.

bugün 2797 oldu. 1gunde sadece yüzde 69luk artış olmuş. Diğer testi endişeyle bekliyorum.
Tabikide inşallah çok güzel haberler alırsın bir süre sonra artışın azalması normal diyorlar yani belli bi haftadan sonra 2 kat artması yeterli bildiğim kadarıyla

%66 yeterli benim de sırasıyla 94.10 , 295,04, 337.04 burada artış düşük , 657.08 burada da iki kat değil ama 14.gün 2068 çıktı ikiz bebek bekliyorum o kadar takılma değerlere Rabbim yüzünü güldürsün canım senin benim isteyen herkesin 🤲

X