Tebrikler hayırlı olsun7. Gun idrarda pozitif.. 9. Gun kan degeri 98.98
Devami geldi mi sizin bende beklemedeyim de merak ettim3. Gün embriyosu 9.gün değerim arkadaşlar nasıl sizce çok mu düşük
Evet devamı geldi 12.gün 81 14.gün 370 perşembe günü kese için gideceğiz inşallah devamı gelir bi aksilik çıkmazDevami geldi mi sizin bende beklemedeyim de merak ettim
Benim 9. Gun degerim 7,80 cikti ama doktor 20 altini negatif kabul ediyoruz dedi menorialda tedavi gormstuk sizin hangi merkezdi?Evet devamı geldi 12.gün 81 14.gün 370 perşembe günü kese için gideceğiz inşallah devamı gelir bi aksilik çıkmaz
Mersinde benimki üniversite hastanesiBenim 9. Gun degerim 7,80 cikti ama doktor 20 altini negatif kabul ediyoruz dedi menorialda tedavi gormstuk sizin hangi merkezdi?
Test gününüzde kaç çıktıBenim 9. Gun degerim 7,80 cikti ama doktor 20 altini negatif kabul ediyoruz dedi menorialda tedavi gormstuk sizin hangi merkezdi?
Test gunum 9. Gundu 7,80 ciktiTest gününüzde kaç çıktı
Duzensiz artış ve leke iyi dgl canım inşallah dis gebelik değildir. Keseyi görene kdr sabret azcık iki üç gün sonra vajinal baktir bence görünür varsa. Çift embriyo transferi ise biri tutunamadigi için de değer dalgalanıyor olabilir her şey olabilir bu dönem böyle gidip kese gören de var. Duanı et dinlen bol bolİki gün önce değerim 370 ti bugün 560 olmuş hep üç kat falan artardı şimdi yüzde 51 artmış dün ve bugün de kahverengi leke gördüm sıkıntı var galiba böyle bindırum yaşayan var mı
Iyiye benziyor. Normal değerlerin.Merhaba arkadaşlar. Rabbim hepimize evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin. Bende tüp bebek ile tedavi görüyorum değerlerim,
7. gün 9,46
9. gün 40,4
12. gün 111,6
17.gün 613,4 çıktı
salı günü keseyi görmek için çağırdı doktor sizce değerlerim güzel ilerlemiş mi.
Canim masallah 2 aylik olmuşun bile..Duzensiz artış ve leke iyi dgl canım inşallah dis gebelik değildir. Keseyi görene kdr sabret azcık iki üç gün sonra vajinal baktir bence görünür varsa. Çift embriyo transferi ise biri tutunamadigi için de değer dalgalanıyor olabilir her şey olabilir bu dönem böyle gidip kese gören de var. Duanı et dinlen bol bol
Maşallah valla arada pembe lekeler oluyor kanama olmadı şükür ama hala insanın içi rahat etmiyor ki ne zaman üç ay dolck anca o zmn rahatlarım heralde. Darısı isteyen herkesin başına.Canim masallah 2 aylik olmuşun bile..
Hadi insallah kucagina da alirsin.
Darisi bize.
Gidicek bir sekilde insallah.Maşallah valla arada pembe lekeler oluyor kanama olmadı şükür ama hala insanın içi rahat etmiyor ki ne zaman üç ay dolck anca o zmn rahatlarım heralde. Darısı isteyen herkesin başına.
İşte aslında peçeteye geliyor akmiyo bile ama arkası gelir diye kendi kendimi yiyorum zor valla hepimizin sınavı aynı ama yaşananlar ayrı işte canım sabretmek lazım..Gidicek bir sekilde insallah.
Amann su kanamalar galiba kader pesini birakmiyor insanin.
Insallah geçer yakin zamanda
Gozunuz aydin.Kacinci gun embriyosu transfer edilmisti acaba?Merhaba arkadaşlar. Rabbim hepimize evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin. Bende tüp bebek ile tedavi görüyorum değerlerim,
7. gün 9,46
9. gün 40,4
12. gün 111,6
17.gün 613,4 çıktı
salı günü keseyi görmek için çağırdı doktor sizce değerlerim güzel ilerlemiş mi.