- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim da his yok onu napcz bilmiyorum. Gitti göğüs ağrısi fln evham yapıyoruz mecbur ya.İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Bugün benim 8. Günüm. Hamilemiyim bilmem daha test yapmadım. Ama dünden beri sürekli midem kaynıyor gibi. Akşam yemeği yiyemedim. Baş ağrımda var galiba strese girdim iyice. Korkumu yenip test yapsam rahatlıcamKızlar mide bulantıları başlayanlar varmı
Test yap gitsin ama uzulmek yokBugün benim 8. Günüm. Hamilemiyim bilmem daha test yapmadım. Ama dünden beri sürekli midem kaynıyor gibi. Akşam yemeği yiyemedim. Baş ağrımda var galiba strese girdim iyice. Korkumu yenip test yapsam rahatlıcam
Cuma kan vericem artık sabrettim biraz daha sabredeyim. Olmazsa Çok üzülücem.Test yap gitsin ama uzulmek yok
İdrarı bilmem ama kanda az çok belli olur yap istersenBugün benim 8. Günüm. Hamilemiyim bilmem daha test yapmadım. Ama dünden beri sürekli midem kaynıyor gibi. Akşam yemeği yiyemedim. Baş ağrımda var galiba strese girdim iyice. Korkumu yenip test yapsam rahatlıcam
Cuma kan vericem artık sabrettim biraz daha sabredeyim. Olmazsa Çok üzülücem.
Pozitif düşün olucak ınşallahCuma kan vericem artık sabrettim biraz daha sabredeyim. Olmazsa Çok üzülücem.
Genelde 7.haftadan sonra bütün belirtiler başlarmış senin az kaldıİnsallah canim da his yok onu napcz bilmiyorum. Gitti göğüs ağrısi fln evham yapıyoruz mecbur ya.
Bebeğin cinsiyeti ne canım belli olmuşturTest yap gitsin ama uzulmek yok
belli canım, kız olduBebeğin cinsiyeti ne canım belli olmuştur
Gayet güzel canım yükselick önemli olan değer değil inan katlanması ama hamilesin yanii3. Gün embriyosu 9.gün değerim arkadaşlar nasıl sizce çok mu düşük
Teşekkür ederim inşallah devamı gelirGayet güzel canım yükselick önemli olan değer değil inan katlanması ama hamilesin yanii
Dondurulmuş embryon varmıydı gerideMerhaba,
Benim durum öyle karmaşık ki
6.gün embriyosuydu
9.gün 79
11.gün 115. Doktor değerler düşük istediğimiz gibi artmadı dedi. Bir önceki transferim kimyasal olmuştu bu da öyle gibi duruyor dedi.
16.gün 178 dış gebelikten suphenenildi pazartesi tekrar kan verip muayene olacagım.
Çok üzgünüm ama demek ki hayirlisi buymuş
Maalesef yok. Iki tane vardı ilki kimyasal bu da böyleDondurulmuş embryon varmıydı geride
Az bekle bakalım bu tutmuş olabilirMaalesef yok. Iki tane vardı ilki kimyasal bu da böyle
Erken olabilir çıkabilir de negatifde olabilir şuan hersey için çok erken canımBayanlar benim transferin 7. Günü test yaptım 2.0 çıktı acaba başlangıç mı yoksa yokmu 12.günü bekleyemedim sonradan yükselen varmı