Benim ikinci tüp bebek denemem ilki negatif idi ama bu denememde 5. Gün embriosu
10. gün değerim 9.27
13. gün degerim 42
15. gün değerim 96 oldu beş gün sonra tekrar tahlil istediler ama doktor olumlu konuşmuyor bnm durumumda olan var mı
Çok tşk ederim cnm ya o kadar çok üzüldüm ki ama yazılanları okuyunca bir ümidim olabilir die düşünmeye başladım pazartesi günü kan vereceğim inş dediğin gibi geç tutunmuşturGayet güzel katlanmış, bence geç tutunmuş sadece. Benim 3. güm embriyosu 8. gün 45 çıkmıştı, Dr bana da ortada konuşmuştu. Kızım 9,5 aylık oldu. Takma kafana, Dr lar ümit vermemek için ve hayal kırıklığı olmasın diye öyle yapıyor. Umarım sağlıkla kucağına alırsın canım....
20. Günü sonucun 24 e düştü kimyasal gebelik oluştu ikinci denememde başarısızGayet güzel katlanmış, bence geç tutunmuş sadece. Benim 3. güm embriyosu 8. gün 45 çıkmıştı, Dr bana da ortada konuşmuştu. Kızım 9,5 aylık oldu. Takma kafana, Dr lar ümit vermemek için ve hayal kırıklığı olmasın diye öyle yapıyor. Umarım sağlıkla kucağına alırsın canım....
Çok sevindim inş sonuçların güzel bir şekilde devam eder hayırlı olsun şimdidenmeraba kızlar benim 9. günüm betahcg değerim 81.63 çıktı biraz kahve rengi lekem vardı sabah baya korktum ama şükür ki pozitif
20. Günü sonucun 24 e düştü kimyasal gebelik oluştu ikinci denememde başarısız
çok üzüldüm allah sabır versin canım20. Günü sonucun 24 e düştü kimyasal gebelik oluştu ikinci denememde başarısız
Çok üzüldüm canım. Var bir zamanı demek ki, yılmak vaz geçmek yok. Kendine bir süre ver 1 hafta mesela istediğin kadar ağla sonra dimdik ayaklan, vitaminlerini arı sütünü diğer yapabilecekleri planla...İnancını da hiç kaybetme.
[/QUOTE/QUOTE]
transfer gününü de sayıyor musunuz arkadaşlar yoksa onun haricinde 7. gün mğ5. Gün normal test yaptım hiçbirşey yoktu 7.gün belirdi
Benim olmadı canım ama inşallah senin olurtransferden sonra gebelik yok çıkıp sonrasında değeri yükselen arkadaş oldu mu aranızda
Arkadaslar iyi aksamlar bana 7 aralıkta 3.gun embriyosu iki tane transfer oldu.bugun 10.günüm dayanamadım bthcg baktirdim.2 cıktı.14.gun bir daha baktiricam yükselirmiacaba?benin gibi olan varmı aranızda?
Sonucunu ne oldu acaba?bende aynı durumdayimMerhabalar,
5.gün embriyosu Transferi yapıldı AA kalite.
8. Gün betahcg: 3,57
9.gün betahcg: 5,91 çıktı.
Kimyasal mıdır umut var mı?
Sonucunuz ne oldu acaba?bende aynı durumdayim
Uzulmeyin ama galiba kimyasallSonucunu ne oldu acaba?bende aynı durumdayim