Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

5. gün embriyosu (2adet). Bugün transferin 7. günü, 66.91. Sabırsız nickli arkadaşın gazına gelmiş olabilirim

Kizlar degerleriniz gayet gizel neden endisel3niosunuz benim 9 gun kan degerim 34 idi 2cisi 123 suan ikizlerime hamileyimmm stres etmeyinn sizinle bebosleriniz inemli olan degerin az olmasi degil dengeli katlanmasii

herkesi çok etkiledim sanırım ama sevindim sonucuna
Ben de 0 çıkacak diye o kadar şartlanmıştım ki, çünkü bugüne kadar 0,1 dışında bi sonuç almamıştım, iyi ki dayanamayıp bugünden bakmışım farklı bi şey gördüm ilk defa böyle devam etsin inşallah. Senin 7. gün testin 58, benim 7. gün 66. Benden bir gün önce transferin olmuş. Aynıyız resmen

Çok sevindim herkes iyi sonuçlar alsın benim ilk denemem ama 17 aylık evliyim her ay adet günüm yaklassin test yaptiriyordum eşim o kadar alışmış ki sonucu aldık yanlış yere bakmış 010 çıkmış diyo sanırım o sonucu görmekten yoruldugum için bu sabırsızlık ama iyi oldu gerçekten yarın tekrar yaptırmayı düşünüyorum son testte doktorun dediği gün pazartesi en azından artışı görmüş olcam

Ben 5 yıllık evliyim, iki aşılama denedim ilk tüp bebek denemem benim de. Öncesinde de normal yolla denerken o kadar negatif test sonucu gördüm ki aynı dediğin gibi ben de ilk baktığımda algılayamadım olmadı dedim, sonra düştü jeton bana da test günü pazartesi vermişti doktor. Şimdi bi gün ara verip cumartesi tekrar test yapıcam sonra da pazartesi. Inşallah katlanarak gider sonuçlar

İnşallah yarın ve pazartesi kaldı sonra da keseyi görürsek tamamdır

Arkadaşlar benim transferin 17. Günü beta değerim 2832.76 çıktı benimde ikiz olma ihtimali var mı sizce

Kizlar selam bugun 5 gunluk 2 embriyo trabsferimin 12. Gunu
7.gunu 92.9
10.gunu 363 (baska hastane)
12 gunu 583 (7. Gunle ayni hastsne)
Tam 2 kati olmamis. Ama 7.gunden 2 kata sayarsam 12.gunle ayni sonuc. Hastanelerde fark olur mu

Benimde 14 aralıkta 5. Gün 2 embriyo transfer edildi 11. Gün 1040 çıktı

7.gunu 92.9
Tam 2 kati olmamis. Ama 7.gunden 2 kata sayarsam 12.gunle ayni sonuc. Hastanelerde fark olur mu
Hastanelerde farklı çıkabiliyor genelde aynı hastanede verin diyorlar

7.gunu 92.9
hastaneler arası fark olur bide 7-9-11 şeklinde yaptırman gerekiyordu iki kat anlaşılmıyor bu şekilde %60 %70 artması yeterli tam iki kat olmasına gerek yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…