- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 38
TebriklerMerhaba kızlar benim transferin 9. Günü kan testim 125.22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TebriklerMerhaba kızlar benim transferin 9. Günü kan testim 125.22
merhaba ikiz mi? ideal görünüyor bence endişelenmeyin, düşmemesi önemli olan değil miKızlar merhba benim de 5.gün çift embriyo transfer edilmişti 10.gün 340 12 gün 1155 çıktı doktorum 10 gün sonrasına randevu verdi bugün ise transferden sonra ki 19.gün iğneye gitmişken beta baktirim dedim 3037 çıktı sanki az yükselmiş gibi sizce durum nedir? Yorum yapabilir misiniz
Cevabınız için teşekkür ederim ikiz mi bilmiyorum, 2 embiryo transfer edildi ama daha kese falan görmedik 12.günki değerle 19.günü kıyas yaptım iki günde bi iki katı artış olması gerekiyor ya sanki 2 katı artmamış gibi onu sıkıntı yaptım. Sürekli 2 katı mı artış olmalı bilmiyorummerhaba ikiz mi? ideal görünüyor bence endişelenmeyin, düşmemesi önemli olan değil mi
malesef sonuç negatif.. kimyasal olduSonucunu ne oldu acaba?bende aynı durumdayim
Tek embriyo mu benim de 18 Aralık 58 çıktı değerim tek embriyoyduMrb kızlar bnm. 5. Gün blastokist embriyosu 18 aralıkta transfer olmuştum bugün 8. Günüm dayanamadım. Beta baktım değer 144.87 pozitif sizce nasil
Slm ben 8.ci günde erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti bugun 10.günum tekrar yaptim daha belirginbenim transferin 8. günü.10. gün test yaptırsam çıkar mı ne dersiniz kızlar yaa..
Tek embriyo cnm. BnmdeTek embriyo mu benim de 18 Aralık 58 çıktı değerim tek embriyoydu
Keşke kan verseydin Bn idrarla ugrastansa kan azından kesin seninkide pozitif duruyor insSlm ben 8.ci günde erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti bugun 10.günum tekrar yaptim daha belirgin
4gun sonra randevimuz var ben dayanamadim evde kendim yaptim kanada bakcaklar hayirlisiKeşke kan verseydin Bn idrarla ugrastansa kan azından kesin seninkide pozitif duruyor ins
Amin hepimiz için ins4gun sonra randevimuz var ben dayanamadim evde kendim yaptim kanada bakcaklar hayirlisi
Benim neden düşük çıktı acabaTek embriyo cnm. Bnmde
Kacinci gunu kan testinizin?Benim neden düşük çıktı acaba
18 i transfer günüm 7. Gün oluyor transfer günü hariçKacinci gunu kan testinizin?
Dusük degil gayet iyi.18 i transfer günüm 7. Gün oluyor transfer günü hariç
144 çıktı deyince aynı gun yarıdan fazla fark var korktumDusük degil gayet iyi.
Simdi test gununu bekleyin stres yapmayin gittikce articsktir
Ohoo kiyaslama kendini144 çıktı deyince aynı gun yarıdan fazla fark var korktum
Hayırlısı artık teşekkür ederimOhoo kiyaslama kendini
Herkesin hormonu salgilayişi farkli.
Degerinde birsey yok.
2 kat artmasi ya da yuzde 60 olmasi onemli
Test gununu bekle artikin.