Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Testlerim aynı koyulaşma yok bugün hastaneden aradılar 100 ü geçmesi lazım dediler benim testlerime göre 50yi de geçemez
Çok zor bir süreç canım şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum. Çok üzüldüm çok ağladım ama vardır Rabbimin bir bildiği diyorum sonuçta bu sağlıksız bir gebelik duadan başka birşey gelmiyor elden Rabbim beterinden korusun

Ablam için yazıyorum 12 yıldır tüp bebek ugrasiyoe 5. Gün embriyorsu 9. Gün beta:60. Sizce nasıl kızlar doktor pazartesi günü bir test daha yapalım çok umutlanmayalim yine de demiş :/

Ablam için yazıyorum 12 yıldır tüp bebek ugrasiyoe 5. Gün embriyorsu 9. Gün beta:60. Sizce nasıl kızlar doktor pazartesi günü bir test daha yapalım çok umutlanmayalim yine de demiş :/
Canım aslında değer değilde artışı önemli ama bence 60 da güzel 11.gün aynı yerde aynı saatte tekrarlayın inşallah ablanız yavrusuna hayırlısıyla kavuşur tabi bizlerde hayırlı olsun

iyi gayet artış onemli tekrarlasın testi ikiye katliyosa sağlıklı hamilelik başlangıcı ama hayırlı olsun

Canım aslında değer değilde artışı önemli ama bence 60 da güzel 11.gün aynı yerde aynı saatte tekrarlayın inşallah ablanız yavrusuna hayırlısıyla kavuşur tabi bizlerde hayırlı olsun
iyi gayet artış onemli tekrarlasın testi ikiye katliyosa sağlıklı hamilelik başlangıcı ama hayırlı olsun

Çok tskler kizlar bu ikinci pozitif i 8. Denemesi artık umutlanmaktan yoruldu ama çok mutlu ..rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin hayırlı bir evlat

Çok tşk ederim :)

Merhabalar,
5.gün embriyosu Transferi yapıldı AA kalite.
8. Gün betahcg: 3,57
9.gün betahcg: 5,91 çıktı.
Kimyasal mıdır umut var mı? 😢

Arkadaşlar mrb size bişe soracam. Bugün transferimin 14.günü 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi. Dün ve bugün kahverengi leke geldi normal mi. Bide kan değerim yüksek çıktı ama bugün başka hastaneye gittim vajinal ultrason la keseyi göremedi. Randevum kendi doktoruma cuma günü bugün görülmeyip cuma günü görülürmü acaba bi bilen arkadaşlar yardım edebilirmi?

X