Çok zor bir süreç canım şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum. Çok üzüldüm çok ağladım ama vardır Rabbimin bir bildiği diyorum sonuçta bu sağlıksız bir gebelik duadan başka birşey gelmiyor elden Rabbim beterinden korusunTestlerim aynı koyulaşma yok bugün hastaneden aradılar 100 ü geçmesi lazım dediler benim testlerime göre 50yi de geçemez
5. Gün normal test yaptım hiçbirşey yoktu 7.gün belirdiCanim 5.gun de mi erken gebeljk testi yapmistin
Benim 7.gün 70 9. Gün 140 11.gün 280 diye ilerledi yani gayet iyi canım bide 11. Gün yaptır hayırlısıyla güzel artar inşallahkizlar 9. gun hcg 200 iyimidir?
Canım aslında değer değilde artışı önemli ama bence 60 da güzel 11.gün aynı yerde aynı saatte tekrarlayın inşallah ablanız yavrusuna hayırlısıyla kavuşur tabi bizlerde hayırlı olsunAblam için yazıyorum 12 yıldır tüp bebek ugrasiyoe 5. Gün embriyorsu 9. Gün beta:60. Sizce nasıl kızlar doktor pazartesi günü bir test daha yapalım çok umutlanmayalim yine de demiş :/
Evet gayet iyi hayırlı olsunkizlar 9. gun hcg 200 iyimidir?
iyi gayet artış onemli tekrarlasın testi ikiye katliyosa sağlıklı hamilelik başlangıcı ama hayırlı olsunAblam için yazıyorum 12 yıldır tüp bebek ugrasiyoe 5. Gün embriyorsu 9. Gün beta:60. Sizce nasıl kızlar doktor pazartesi günü bir test daha yapalım çok umutlanmayalim yine de demiş :/
Canım aslında değer değilde artışı önemli ama bence 60 da güzel 11.gün aynı yerde aynı saatte tekrarlayın inşallah ablanız yavrusuna hayırlısıyla kavuşur tabi bizlerde hayırlı olsun
iyi gayet artış onemli tekrarlasın testi ikiye katliyosa sağlıklı hamilelik başlangıcı ama hayırlı olsun
Geçmiş olsunMalesef işler yolunda gitmiyor 30.5 çıktı değerim 2 gün sonra sadece 37 e yükselebildi sadece bu akşam tekrar kan verir dediler.
Canim sonucun ne oldu insallh duzelmistir sonradanTransferin 7.günü 5.gün embriyosu 2 adet konuldu var mı sizce5. Günümde yaptım negatifti test 7 de böyle beliriverdi
Malesef 7ye düştü cumartesi günü ben ilaçları kestim ama hala gelen giden yok patlıcak gibi hissediyorumCanim sonucun ne oldu insallh duzelmistir sonradan
Hayrlisi olsub hakkinda ilaclari braktiktab 3 4 gun icinde adet olunuyorMalesef 7ye düştü cumartesi günü ben ilaçları kestim ama hala gelen giden yok patlıcak gibi hissediyorum
Bende aynıyım canım biraz karnım ağrıyor ama gelmiyor bir türlüMalesef 7ye düştü cumartesi günü ben ilaçları kestim ama hala gelen giden yok patlıcak gibi hissediyorum
1 hafta içinde gelmezse kan testi yaptırın dediler bana ama sanmıyorum bişi olsun olayım da kurtulayım artık psikolojim gitti çok gerginimBende aynıyım canım biraz karnım ağrıyor ama gelmiyor bir türlü
Benim geldi kuzum 1 hafta önce rahatladım valla dediğin gibi1 hafta içinde gelmezse kan testi yaptırın dediler bana ama sanmıyorum bişi olsun olayım da kurtulayım artık psikolojim gitti çok gerginim
Aynen benimde 7.günü adetim in bugün kesildi çok şükürBenim geldi kuzum 1 hafta önce rahatladım valla dediğin gibi