- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
BEnim 7. Gün 14 Allah’ım inşallah mübarek gün katlanır
İnşallah katlanır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEnim 7. Gün 14 Allah’ım inşallah mübarek gün katlanır
O rahatsızlıktan çok şükür bizde yok fakat bu mübarek günde inşallah sizin de Rabbim gönlünüze göre versin demek için yazdım. İnşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allahım yardımcınız olsunArkadaşlar merhaba, ben de 43 yaşındayım. Şu ana kadar 6 kez tüp bebek denedik. Genetik probleminden dolayı sonuç hep sıfır oldu. Eşinde resiprokal translokasyon olup tüp bebekte hamile kalan var mı?
Merhaba 10. Gün 255Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..
Test günün ne zamandı canım. Transferin kaçıncı gününde keseyi gördünüz. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin12. Gun 186.08 14. Gun 501.99 suan 5 +2 gunluk hamikeyim we dun kesemizi gorduk cok sukur
Anladım canım ortalama 20. Gün falan görünüyor demekki 21. Günün görmüşsün beni de 20. Gün çağırdı inşallah bende göreceğim küçük mavi balinam ile ballı incir tatlımı18 ekimde transfer oldum 30 ekimde hamile oldugumu ogrendim 5+1 de de yani dun keseyi gorduk cnm
Allah bin kere razı olsun. Çok çok teşekkür ederim. Amin amin amin. Cümlemizin ve sizin de inşallah ne dileğiniz varsa yarabbim kabul etsin. Allahım evlat isteyen herkese ve bana da nasip etsin dilerim hayırlısıysa..O rahatsızlıktan çok şükür bizde yok fakat bu mübarek günde inşallah sizin de Rabbim gönlünüze göre versin demek için yazdım. İnşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allahım yardımcınız olsun
Ne kadar güzel içten dua ettiniz öyle rabbim gönlünüzden kalbinizden geçeni versin size inşallah hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeAllah bin kere razı olsun. Çok çok teşekkür ederim. Amin amin amin. Cümlemizin ve sizin de inşallah ne dileğiniz varsa yarabbim kabul etsin. Allahım evlat isteyen herkese ve bana da nasip etsin dilerim hayırlısıysa..
Amin cümlemize inşallah Allah razı olsun.Ne kadar güzel içten dua ettiniz öyle rabbim gönlünüzden kalbinizden geçeni versin size inşallah hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Ne durumdasın merak ettim