Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Canımm istersen bi farklı doktora daha git riski atma ne dersin. Çünkü bence artışların güzel ve iui gidiyorsun ama ümitsiz olma ki meleğini de üzme hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelecek meleğin 🙏🏻
Üzülmemek elde değil balım ama yapıcak bişi yok. Doktoruma güveniorum çok. %45 şans veriosa vardır bildiği. Artışlarım güzel ama artış oranlarım günden güne düşüor. Sağlıklısını hayırlısını nasip etsin Allahım. Tevekkülden başka çarem yok :KK43:

Üzülmemek elde değil balım ama yapıcak bişi yok. Doktoruma güveniorum çok. %45 şans veriosa vardır bildiği. Artışlarım güzel ama artış oranlarım günden güne düşüor. Sağlıklısını hayırlısını nasip etsin Allahım. Tevekkülden başka çarem yok :KK43:
ALLahım yardımcın olsun dualarım seninle canımm 🙏🏻 Bu güzel günde inşallah meleğin seninledir

invictus34 invictus34 canim eski mesajina denk geldim.beta degerlerini arastirirken..9.gun 35 cikti benim cok kotuyum..benimki 5. Gun embriyosu ve transfer gununu saymadan 9. Gundeyim.. senin 11.gun 34 cikmis transfer gununu de saydin mi ? Bir de kacinci gun embriyosuydu ?

invictus34 invictus34 canim eski mesajina denk geldim.beta degerlerini arastirirken..9.gun 35 cikti benim cok kotuyum..benimki 5. Gun embriyosu ve transfer gununu saymadan 9. Gundeyim.. senin 11.gun 34 cikmis transfer gununu de saydin mi ? Bir de kacinci gun embriyosuydu ?

Sakın canını sıkma ve dua et. Benim öyle değerlerden bugünlere geldi ki mucize resmen. Zaten kızıma da mucize anlamına gelen bir isim koyacağım. Umarım degerlerin kat kat artar ve evladını sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏼

Sakın canını sıkma ve dua et. Benim öyle değerlerden bugünlere geldi ki mucize resmen. Zaten kızıma da mucize anlamına gelen bir isim koyacağım. Umarım degerlerin kat kat artar ve evladını sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏼
Sagol canim hadi insallah 🙏🙏 peki 11. Gun 34 yazmissin senin kacinci gun embriyosuydu..bi de bu sabah gogsum yumusadi agrisi azaldi o da canimi sıkıyor..10. Gunum bugun transferi saymazsak

Transfer sonrası dün 7.gündü sonuç 73 cıktı bende yarını bekliyorum 5. Gün embriyosu sonumuz hayırlı olsun inss

Son düzenleme:

Benim 9. gün 28 çıkmıştı. 5. gün embriyosuydu. Önemli olan katlanması. Bir sonraki kan testi çok daha önemli, kötü düşünme benim değerim daha düşüktü seninkine göre ama bebeğim benimle şu an☺️

Benim 9. gün 28 çıkmıştı. 5. gün embriyosuydu. Önemli olan katlanması. Bir sonraki kan testi çok daha önemli, kötü düşünme benim değerim daha düşüktü seninkine göre ama bebeğim benimle şu an☺️
Ya gercekten mi senin gibi bir kac kisi daha aynen boyle mesaj atti..hepsinin de saglikli gebelikleri olmus..Allah razi olsun beni umutlandirdin rabbim korusun tum bebisleri 🥰🙏

Canim insallah yukselir ? Benim 9.gub 35 cikti..hemen hemen benle ayni durumdasin..yarin 11. Gun tekrar baktircam katlandi mi diye insallah bu mubarek gunde yuzumuzu guldursun senin kacinci gun embriyosu benim 5. Gun
Benim de 5. Gün canımm evet hemen hemen aynıyız ben vermeyeceğim salı günü test günüm salı gününü bekleyeceğim artık

X