- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimin 17. Günü 3.gün embriyo dondurulmuş transferim oldu.
Transferin 9.günü silik çizgi ve sağlık ocağında beta hcg 29cikti
Yine sağlık ocağında 11.günü 45çıktı.
11.gün hastanede 41çıktı
14.gün 149
18.gün 771..
Elhamduliah ❤darısı bekleyenlere
Allah'a şükür tekrar buraya yazmak nasip oldu.
2 Kasım da (Adetimin 18.Günü) dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 7.günü silik ikinci çizgiyi gördüm
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 835
BetaHCG 3 güne bir istedi doktor.
Hanımlar bunlarda yaptığım idrar testleri 11.gün yaptığın teste çizgi çıkmadı bile.!!! Hepsi aynı marka ve sabah idrariyla!!
Eki Görüntüle 2555754
Canım çok sevindim hayırlı olsun sen transfer gününü de mi sayiyorsunAllah'a şükür tekrar buraya yazmak nasip oldu.
2 Kasım da (Adetimin 18.Günü) dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 7.günü silik ikinci çizgiyi gördüm
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 835
BetaHCG 3 güne bir istedi doktor.
Hanımlar bunlarda yaptığım idrar testleri 11.gün yaptığın teste çizgi çıkmadı bile.!!! Hepsi aynı marka ve sabah idrariyla!!
Eki Görüntüle 2555754
Canım çok sevindim hayırlı olsun sen transfer gününü de mi sayiyorsun
Dr bidaha kan ver demesi salı gününe muayene randevusu aldım bakalım. Sen ne zaman gideceksinHayir transfer günü 1.gün olarak saydım.
Sen tekrar vermicekisn kan değil mi
Dr bidaha kan ver demesi salı gününe muayene randevusu aldım bakalım. Sen ne zaman gideceksin
Olur mu olur ne zaman kalp atışı duyulur ki normalde. Ben çok tecrubesizim :)Cumartesi gel dedi ama galiba hafta içi bir güne bırakırım ilaçların da Ozaman bitiyor yazdırmak için ve belki kalp kese bir arada çıkar diye
Olur mu olur ne zaman kalp atışı duyulur ki normalde. Ben çok tecrubesizim :)
Hayırlı olsun,hamilenizTransferin 7.günü 5.gün embriyosu 2 adet konuldu var mı sizce 5. Günümde yaptım negatifti test 7 de böyle beliriverdi
Malesef işler yolunda gitmiyor 30.5 çıktı değerim 2 gün sonra sadece 37 e yükselebildi sadece bu akşam tekrar kan verir dediler.Hayırlı olsun,hamileniz
Sanırım benimde öyle olacak 8.günü 30.5 10.günü sadece 37.1 bu akşam kan vericem lekelenme falan yok ama kimyasal gibi duruyor.20 kasim 89.64
22 Kasım 67.6 çok üzgünüm kimyasal gebelik geçiriyorum
Hiç belli olmaz canım en azindan düşme yokSanırım benimde öyle olacak 8.günü 30.5 10.günü sadece 37.1 bu akşam kan vericem lekelenme falan yok ama kimyasal gibi duruyor.
Testlerim aynı koyulaşma yok bugün hastaneden aradılar 100 ü geçmesi lazım dediler benim testlerime göre 50yi de geçemezHiç belli olmaz canım en azindan düşme yok
Canim 5.gun de mi erken gebeljk testi yapmistinTestlerim aynı koyulaşma yok bugün hastaneden aradılar 100 ü geçmesi lazım dediler benim testlerime göre 50yi de geçemez