Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Ay inşallah şuan bulantılar ve ohss nedeniyle hastanede yatıyorum bugün kadının birininki tutmuş ama canlanmamış kürtaja aldılar 😔😔 böyle şeyleri gördükçe ultrasonda görüp emin olmayınca içimde hep bir endişe oluyor
Rabbim şifa versin inşallah ya iyi düşünelim iyi olsun 🙏🏻

Meraba benimde transferin 10. günü 36 15. gün 311, 20. gün yani bugün ise 2588 çıktı 🙂 🙂  son adet tarihine görede 4 hafta 6 günlük hamileyim ama hala ultrasonda görmek nasip olmadı 😔

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler ben de aynı şeyi yaşamıştım. Transferimin 18. günü değerim 2000’lerdeydi kese karından görülmedi, 2 gün sonra 5000’lerde karından görüldü. 1-2 gün çok fark ediyor. Zor ama olumsuz düşünmeyin, herkesin hamileliği farklı☺️

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler ben de aynı şeyi yaşamıştım. Transferimin 18. günü değerim 2000’lerdeydi kese karından görülmedi, 2 gün sonra 5000’lerde karından görüldü. 1-2 gün çok fark ediyor. Zor ama olumsuz düşünmeyin, herkesin hamileliği farklı☺
İnşallah hayırlırla güzel haberler alırız 🤲🤲 aynen o bir iki gün geçmek bilmiyor 🙂

Transferimin 9. Günü yoğun adet kanaması ile gittim doktora ve ilaçları kestim. Doktor kese gibi bişi olabilir rahim kalın dedi beta ver yine de dedi. Dedim bu kadar kanamaya nasıl olsun bakalım beklicez dedi.
Verdim kan 9. Gün 12 çıktı hem şaşkındım hem sevindim. Kanama 5 gün devam etti. 11. Gün tahlil günümdü. Benimkiler 4. Gün embriyosu biri 10 hücreliydi. Düştümü tuttumu derken tüm değerlerimi yazıyorum.
9. Gün 12
11.Gün 47,4
13.Gün 131,6
15.Gün 297,6

Son testi dün verdim. Ben sandım ki oldu bu iş. Ama beni doktorlarım çok korkuttu. Dış gebelik veya sağlıksız gebelik olabilir dedi. Oysa değerlerim ne güzel artıyor.
Bu değerlerle sağlıkla doğurup çocuğunu alma olasılığın %45-50 dedi.

Ya tabi ki perişanım ne kadar mutluydum oysa değerlerden. Bekliyorum ctesi gününü. Tekrar kan verilip rahme bakılacak.

Ama çok moralsizim tek dayanağım yüce Rabbim 🥺🥺🥺

Transferimin 9. Günü yoğun adet kanaması ile gittim doktora ve ilaçları kestim. Doktor kese gibi bişi olabilir rahim kalın dedi beta ver yine de dedi. Dedim bu kadar kanamaya nasıl olsun bakalım beklicez dedi.
Verdim kan 9. Gün 12 çıktı hem şaşkındım hem sevindim. Kanama 5 gün devam etti. 11. Gün tahlil günümdü. Benimkiler 4. Gün embriyosu biri 10 hücreliydi. Düştümü tuttumu derken tüm değerlerimi yazıyorum.
9. Gün 12
11.Gün 47,4
13.Gün 131,6
15.Gün 297,6

Son testi dün verdim. Ben sandım ki oldu bu iş. Ama beni doktorlarım çok korkuttu. Dış gebelik veya sağlıksız gebelik olabilir dedi. Oysa değerlerim ne güzel artıyor.

Ya tabi ki perişanım ne kadar mutluydum oysa değerlerden. Bekliyorum ctesi gününü. Tekrar kan verilip rahme bakılacak.

Inşallah sağlıkla devam eder. Allah kerim sabret

9. Gün 12
11.Gün 47,4
13.Gün 131,6
15.Gün 297,6

Değerlerin gayet güzel artıyor iki katından fazla. Birçok kanama yaşayan arkadaş var, progestan fitil veya iğne vermediler mi? Yat dinlen, 2 saatte bir kalk koridorda biraz yavaş yürü, kan dolaşımın düzelsin sonra gene yat. Bol su iç... Bence sağlıklı canım.

Değerlerin gayet güzel artıyor iki katından fazla. Birçok kanama yaşayan arkadaş var, progestan fitil veya iğne vermediler mi? Yat dinlen, 2 saatte bir kalk koridorda biraz yavaş yürü, kan dolaşımın düzelsin sonra gene yat. Bol su iç... Bence sağlıklı canım.
İnşallah dua ediyorum kendime ve herkesr 🙏🧿

Kızlar içim içimi yiyor. Değerim 2 kat artmamış. Salı günü 297,6 bugün 514,2

Sağlıksız olabilir demişlerdi. Öle mi olucak acaba. Ama rahim temiz. 16 mm miş şuan kanama falan sıvı falan yokmuş. Bilmiyorum ki çok üzgünüm ben ya nolucak benim bu durumum. Transfer sonrası bugün 17. Günümdü. %45-50 şans vermişlerdi. Sanırım kötüye gidiyorum 🥺🥺🥺🥺

kızlar transferimin 12.günü 190 çıktı 🤲🏻 Rabbim kat kat artmayı nasip etsin sağlıkla hepimize evlatlar nasip etsin inşallah

Sağlıksız olabilir demişlerdi. Öle mi olucak acaba. Ama rahim temiz. 16 mm miş şuan kanama falan sıvı falan yokmuş. Bilmiyorum ki çok üzgünüm ben ya nolucak benim bu durumum. Transfer sonrası bugün 17. Günümdü. %45-50 şans vermişlerdi. Sanırım kötüye gidiyorum 🥺🥺🥺🥺

😔Malesef beklemekten başka çare yok. Bolbol dua et varsa yiyeceği ekmeği sağlıklı olsun devam etsin inşallah ❤️ben bu muallakta kalmayı çok iyi bilirim

Adetimin 17. Günü 3.gün embriyo dondurulmuş transferim oldu.

Transferin 9.günü silik çizgi ve sağlık ocağında beta hcg 29cikti
Yine sağlık ocağında 11.günü 45çıktı.
11.gün hastanede 41çıktı
14.gün 149
18.gün 771..
Elhamduliah ❤darısı bekleyenlere

Bakınız kendimi etiketledim sayfa 437
Tarih 21 Nisan 2017.. Oğlum şuanda 2 yaşında ve 2 kasımda 5.gün tek embriyo transferi oldu. Bugün 6. Günüm ve sabah hayalet gibi bir silik çizgi çıktı idrar testinde 🙂 nasip

Canım ilaç ne kullanıyorsun kanama atlatmışsın sanırım öyle okudum da

Canım ilaç ne kullanıyorsun kanama atlatmışsın sanırım öyle okudum da
Evet bitanem benim 8. Günün gecesi bildiğin adet gibi kanamam başladı. Sonra ben tutmadı diye ilaçları bıraktım. Ertesi gün doktora gittim değer 12 çıktı. 9. Gün ilaçlara başlattılar. Kanama 5-6 gün sürdü ilk üç gün acaip yoğun bildiğin adet kanaması. Sonra değerler arttı. Şuan 17. Gün 514,2 geldi. Hep 3-4 kat artıodu bu sefer %70 arttı. Doktor çok iyi artarkende ümitsizdi yani %50 dedi. Sabredip bekliyorum. Allah büyüktür 🙏🧿💙

Evet bitanem benim 8. Günün gecesi bildiğin adet gibi kanamam başladı. Sonra ben tutmadı diye ilaçları bıraktım. Ertesi gün doktora gittim değer 12 çıktı. 9. Gün ilaçlara başlattılar. Kanama 5-6 gün sürdü ilk üç gün acaip yoğun bildiğin adet kanaması. Sonra değerler arttı. Şuan 17. Gün 514,2 geldi. Hep 3-4 kat artıodu bu sefer %70 arttı. Doktor çok iyi artarkende ümitsizdi yani %50 dedi. Sabredip bekliyorum. Allah büyüktür 🙏🧿💙
Canımm istersen bi farklı doktora daha git riski atma ne dersin. Çünkü bence artışların güzel ve iui gidiyorsun ama ümitsiz olma ki meleğini de üzme hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelecek meleğin 🙏🏻

X