Aynen bi aylik oluo adet tarihine göre hesaplarsamAynen transderden onceki iki hafta dahil edilioomus iste masllah 1 aylik olcak nerde isee
Kacinci hafta da basladi canm bulanti . Inan bnm dun bi migdem agridi anlatamam gaz bi okadar fena olcem sandim aklima sut geldi allahtan onla a iyiyim. Agzimin tadi bile bozuldu daha smdidem. Kesin bulantilarda baslar . Calisirken nasil yapcaz blmiomKendini hazila dic3m ama kisiden kisiye degisiyo yaa ilackar mahvedio kesmedi ilaclarimi doktor devam edioruz halaa
Im 7 haftamdan itibaren basladiiKacinci hafta da basladi canm bulanti . Inan bnm dun bi migdem agridi anlatamam gaz bi okadar fena olcem sandim aklima sut geldi allahtan onla a iyiyim. Agzimin tadi bile bozuldu daha smdidem. Kesin bulantilarda baslar . Calisirken nasil yapcaz blmiom
Yandik desene :)B
Im 7 haftamdan itibaren basladii
Ins cok zora dusmeyiz ya ilac bnde almak istemem .Ben hicbir ilac almak istemedim hatfa devletde serum yapacaklardi bulanti yuzunden kactim bebegime bisey olur korkusuylaa bilmiom yas ama almam hicbir ilac die dusunuyom
Yok cnm ya hiç bişey yok arada kasık batması oluyor ama gebelik mi iğnelerden mi bilmemSende belirtiler varmi peki canim hic
O kasik batmasi olur yerlesio kuzucuk :)Yok cnm ya hiç bişey yok arada kasık batması oluyor ama gebelik mi iğnelerden mi bilmem
6. Gün belli oldu mu 5. Gün embriyosu muydu ben de dün yaptırdım da 6. Gün baksam mı acaba,Ben aslinsa 6 ci gun ogrendim :)
6.gun 34
7.gun 69
10.gun 180 boyle cikti bn cok erken basladim :)
5 ci gun ebriyosuydu kanda belli oldu hatta o gun idrar testi aldim onda da belli oldu :)6. Gün belli oldu mu 5. Gün embriyosu muydu ben de dün yaptırdım da 6. Gün baksam mı acaba,
Masallah herkez igne kullanio benim bu doktor igneye dair hc bisey vermedi ama bundan sonra da vermez heralde yaYok cnm ya hiç bişey yok arada kasık batması oluyor ama gebelik mi iğnelerden mi bilmem
Çok erken çıkmış ben de yapayım 6. Gün :)5 ci gun ebriyosuydu kanda belli oldu hatta o gun idrar testi aldim onda da belli oldu :)
Senin 6 ci gunmu suanda :)Çok erken çıkmış ben de yapayım 6. Gün :)
Canım. Dün transfer oldum bugün 1. Gün mü oluyor 2. Mi :)Senin 6 ci gunmu suanda :)
Ay senin daha cok yeni :) transfer gununu genelde saymazlar bugun 1 daha :)Canım. Dün transfer oldum bugün 1. Gün mü oluyor 2. Mi :)
Evet çok yeni çok heyecanlıyım dün 2 saat yol geldim ayakta da kaldım doktorum korkma dedi ama bi şey olmaz inş , transfer sonrası leke olmadı aşılama da leke olmuştuAy senin daha cok yeni :) transfer gununu genelde saymazlar bugun 1 daha :)
Benim hepsinde leke oldu :) ama sonra gectiEvet çok yeni çok heyecanlıyım dün 2 saat yol geldim ayakta da kaldım doktorum korkma dedi ama bi şey olmaz inş , transfer sonrası leke olmadı aşılama da leke olmuştu
Canım senin ne kadarlık kiKizlae doktordan geldim yavrularin ellerini aysklarini gordum kipor kipirlar yaaa enfeksiyon ciktii igne yazdi prolex die