- 2 Mart 2013
- 447
- 403
Benimde 4. denemem 7 yıllık evliliğimde :)Bn ilk defa gordim pozitifi bu 5 ci denemem benkm2 ey gidi :)
Ins canim bak degerlerin guzel ya dualarimizi edelim hergun .İnşallah benimde katlanarak devam eder ya 2 gün sonra yine yapıcaz test
Bana daha keseden bahseden olmadıBn yarin tekrar yapcam ne zamana kadar yapcaz peki .doktor bana 10 gun sonra keseyi gormeye gel dedi
Benimde 3 yillik evliliğinde 5 ci deneme . :) cok hizliyim .sorun neydi peki canim ozel degilseBenimde 4. denemem 7 yıllık evliliğimde :)
Bana da hemsire dedi iste doktor izindeymis persembe gelcekmis 10 gun sonra kese icin gel dedi .Bana daha keseden bahseden olmadıbu sabah yaptığım testi merkeze gönderdim geri dönüş yapmalarını bekliyorum
Ben Bursadayım tüp bebeği İstanbulda yaptık Bursada devam ederim herhalde bana ne zaman gidebileceğimi söylerler anca herhsldeBana da hemsire dedi iste doktor izindeymis persembe gelcekmis 10 gun sonra kese icin gel dedi .
Him anladim canim ozaman sen kendine cok iyi bi doktor bul arastir sende buyuk ihtimal benim gibi iste 10 gun icinde kese gozukur .Ben Bursadayım tüp bebeği İstanbulda yaptık Bursada devam ederim herhalde bana ne zaman gidebileceğimi söylerler anca herhslde
İnşallah Allahım o günleri gösterir inşallahHim anladim canim ozaman sen kendine cok iyi bi doktor bul arastir sende buyuk ihtimal benim gibi iste 10 gun icinde kese gozukur .
6 ci haftadan sonra belli oluyormus ama bazem 7 8 ci haftalarda da gozuken olurmus..deger araligi hakkinda bilgim yok canim :)İnşallah Allahım o günleri gösterir inşallah
Kese belli bir değerin üzerinde mi gözüküyor
Sende belirtiler varmi peki canim hicİnşallah Allahım o günleri gösterir inşallah
Kese belli bir değerin üzerinde mi gözüküyor
Senden bir veya iki kezdaha kan vermeni isteye bikirler yada yeterli derler 15 gun sonra keseye gidersin die dusunuyorumBana daha keseden bahseden olmadıbu sabah yaptığım testi merkeze gönderdim geri dönüş yapmalarını bekliyorum
Biswy dicem canim suanda bizim bebisler kac haftalik oluyor nasil hesapliyorlar .Kizlar ben jeseyi 6+2 de girdum kalp atisinida tam 8+0 da duydumm ama cok erken duyanlarda olmus
Mide bulantilari basladimi:)Kizlar ben jeseyi 6+2 de girdum kalp atisinida tam 8+0 da duydumm ama cok erken duyanlarda olmus
Bende ilk duydumda cok garibime gitmisti ama doktorumada sordum en son adet tarihinden hesaplicaksin en son adet tarihinden baz al ben birde takvimim die bi uygulama var onu hamile moduna ayaladim gun gun takip ediom yavruyuBiswy dicem canim suanda bizim bebisler kac haftalik oluyor nasil hesapliyorlar .
He bnde ordan baktim :) o zamn suanda 3 hafta 5 gunluk benim . Gebelik takibi var onu indirdim bndeBende ilk duydumda cok garibime gitmisti ama doktorumada sordum en son adet tarihinden hesaplicaksin en son adet tarihinden baz al ben birde takvimim die bi uygulama var onu hamile moduna ayaladim gun gun takip ediom yavruyu
Bulantidami basladiBenim asermeleeim bile basladi ilk siya incir yedim ruyamda yedirdiler birde din gozleme istedim sagolsun esim hemen sipsak halledioo ama bulantilar o
Aynen transderden onceki iki hafta dahil edilioomus iste masllah 1 aylik olcak nerde iseeHe bnde ordan baktim :) o zamn suanda 3 hafta 5 gunluk benim . Gebelik takibi var onu indirdim bnde
Kendini hazila dic3m ama kisiden kisiye degisiyo yaa ilackar mahvedio kesmedi ilaclarimi doktor devam edioruz halaaBulantidami basladi