- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 38
Gülis merhaba canım bende aynı durumdayım bhcg çok az artıyor ama usg de kese göründü artık bhcg yaptırma diyor doktorlar kafam allak bullak benimde transferim de 27 haziranTeşekkür ederim ama dr um beğenmiyor kimyasal olabilir dedi. Bugün de 493 çıktı artışlar %40 larda seyrediyor. Artık çok tükendim. Hakkımızda hayırlısı olsun
transfer gununde 2 haftaliksin ustune de digerlerini ekliyorsun ama herkes transfer degil de regli donemini sayiyor ben ikisinden de hesaplasam 5+5 cikiyorum arada sadece 1 gun oynuyorAa ozamam b3nmi yanlis biliorumm transfer gununden itibaren sayılıyor die biliorum ben buyuzden kucuk die dusunuyordumm b3n sindi bendemi ole 5 haftalik oluyorumm
Ayniyiz ozaman sizinlee internetten yapinca 5+5 görünüyorum ama dokoruma ozellikle sorucam su oersembe bi gelsetransfer gununde 2 haftaliksin ustune de digerlerini ekliyorsun ama herkes transfer degil de regli donemini sayiyor ben ikisinden de hesaplasam 5+5 cikiyorum arada sadece 1 gun oynuyor
benimde persembe kontrolum ama ben cumartesi baska doktora gittim keseyi gorduk cok sukurAyniyiz ozaman sizinlee internetten yapinca 5+5 görünüyorum ama dokoruma ozellikle sorucam su oersembe bi gelse
Kalp atisi icin negun soylendi sizee canim bisey dedilermiibenimde persembe kontrolum ama ben cumartesi baska doktora gittim keseyi gorduk cok sukur
Sonuç ne oldu acaba kaçıncı gün embriyosuydu?10.gün 19
12.gün 59
Biraz düşük ama yarın yeniden bakılacak
Sonuç ne oldu acaba3. Gğn embryosu 10. Gün 31 inş düşmez herkese bol şans
İnşallah yaa yarın 11. Gün asıl test günüm yarın aslında yarın tekrarlicam inşallah artmıştırArtar tabiki stres yaoma
Adet gunun nezamandii canim senin kac gun varİnşallah yaa yarın 11. Gün asıl test günüm yarın aslında yarın tekrarlicam inşallah artmıştır
DOktorumun dedi seyi soyluyorum adetden once 0.5 gormen bile süper dedi bana ben 35.06 gormustum bugun yine kan verdim 23 gun 4867 yanii uzulme ve stres yapmaİnşallah yaa yarın 11. Gün asıl test günüm yarın aslında yarın tekrarlicam inşallah artmıştır
Adete 3 gün var ama hormon ilacı kullanıyoruz gününde adet olamayız diye tahmin ediyorumAdet gunun nezamandii canim senin kac gun var
Yani adetin gectikten sonra beta hizla yukseliyoo sen hamissin