- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
persembe iste doktorumm insallah goruruz dedi kese icin de alttan degil gobekten baktilar :)) senin susam da gorulur :)Kalp atisi icin negun soylendi sizee canim bisey dedilermii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
persembe iste doktorumm insallah goruruz dedi kese icin de alttan degil gobekten baktilar :)) senin susam da gorulur :)Kalp atisi icin negun soylendi sizee canim bisey dedilermii
Ay isallahapersembe iste doktorumm insallah goruruz dedi kese icin de alttan degil gobekten baktilar :)) senin susam da gorulur :)
Çok yıpratıcı bir süreç benim dr um yarınki betahcg durumuma göre yorum yapacak düşmezse artık ultrasonla bakarız dedi ben bol bol dua ediyorum ve hayırlısını diliyorum yumurtaya can veren rabbim sonuçta sadece hayırlısını diliyorum allahım herkesin yardımcısı olsunGülis merhaba canım bende aynı durumdayım bhcg çok az artıyor ama usg de kese göründü artık bhcg yaptırma diyor doktorlar kafam allak bullak benimde transferim de 27 haziran
Benim doktorum artık bhcg baktırma dedi sonuçta gebelik kesesi mevcut onu takip edecek bazı durumlarda bhcg tek başına sağlıklı karar veedirmez biz iyi düşünüyoruz ve kesemizi takip ediyoruz dedi bakalım inşallah devamı gelirÇok yıpratıcı bir süreç benim dr um yarınki betahcg durumuma göre yorum yapacak düşmezse artık ultrasonla bakarız dedi ben bol bol dua ediyorum ve hayırlısını diliyorum yumurtaya can veren rabbim sonuçta sadece hayırlısını diliyorum allahım herkesin yardımcısı olsun
Sana demistim bak artar die 2 katlamiss bence guzell seyredioo35.12 bugünki sonuç 11.günüm
Doktorumda gayet iyi olduğunu söyledi çok saollSana demistim bak artar die 2 katlamiss bence guzell seyredioo
Bugünki değerimle dr um kimyasal olduğunu söyledi 850 çıktı. Ben bıraktım ilaçları. Tekrar uğraşacagız artıkBenim doktorum artık bhcg baktırma dedi sonuçta gebelik kesesi mevcut onu takip edecek bazı durumlarda bhcg tek başına sağlıklı karar veedirmez biz iyi düşünüyoruz ve kesemizi takip ediyoruz dedi bakalım inşallah devamı gelir
canım hakkımızda hayırlısı Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin ama usg baktırmadın mı acele karar vermesenBugünki değerimle dr um kimyasal olduğunu söyledi 850 çıktı. Ben bıraktım ilaçları. Tekrar uğraşacagız artık
Kacinci gununki kan degeein ve doktorun oyle soledii sana canimm cok uzuldum inanBugünki değerimle dr um kimyasal olduğunu söyledi 850 çıktı. Ben bıraktım ilaçları. Tekrar uğraşacagız artık
26. Gün artık 6. Haftanın içindeydi artışlarım da git gide azalmaya başlamıştı zatenKacinci gununki kan degeein ve doktorun oyle soledii sana canimm cok uzuldum inan
Belki ayni durumu yasayan olur, ben sonucumu bildireyim: biyokimyasal gebelik.Merhaba,
bana 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.
Transferin 10. gününde kahverengi akimti basladi hala devam ediyor.
11. gün Beta-Hcg degerim 39 cikti, 13. gün 56. Dün 16. gün tekrar test yaptirdim 106 cikti.
Dün birde doktora kontrole gittim, ultrasonla bakti ama rahim duvarin yenilenmis gibi duruyor sanki akip gitmis, hic birsey görünmüyor dedi. Dis gebelikten süpheleniyor, yarin tekrar kan testi vericem.
Böyle bi durum yasayan oldu mu?
Anladim canim cok uzuldumm cabuk toparlan canim26. Gün artık 6. Haftanın içindeydi artışlarım da git gide azalmaya başlamıştı zaten
Transferden önce kimyasal gebeliği hiç duymamistim. Biraz araştırdım kimyasal gebelikte değer hiçbir zaman 1000 in üzerine çıkamaz yazıyor.Belki ayni durumu yasayan olur, ben sonucumu bildireyim: biyokimyasal gebelik.
11. Gün 39
13. Gün 56
16. Gün 106
18. Gün 149
20. Gün 142
23. Gün 155
24. Gün kanamam basladi ve 26. Gün 31e düstü.
Şu an bir şey söylemek için çok erken, en azından 11.günde net bir şey söylenebilir.Merhaba bana 2 tane 5. Gün embriyosu transfer ettiler. Bugün 5. Günüm ve değerim 20,7 çıktı. Sizce sonuç nasıl
çok erken yapmışsın ama sonuç pozitif görünüyor hayırlı olsun :) ikiz olma ihtimali de yüksek ben de dayanamayıp senin gibi yapmıştım.5.gün akşam 58di ve ikiz :)Merhaba bana 2 tane 5. Gün embriyosu transfer ettiler. Bugün 5. Günüm ve değerim 20,7 çıktı. Sizce sonuç nasıl
Bana sorar isen 5 gune süper derimm ben 9 gun 35.6 almistim 3 gun ebriosu tek transferimdeMerhaba bana 2 tane 5. Gün embriyosu transfer ettiler. Bugün 5. Günüm ve değerim 20,7 çıktı. Sizce sonuç nasıl
Kac haftalik sizin ve tek ebriomu ciftmi konulmustu banada tek ebrio transfer edildi keske ikiz olsaaçok erken yapmışsın ama sonuç pozitif görünüyor hayırlı olsun :) ikiz olma ihtimali de yüksek ben de dayanamayıp senin gibi yapmıştım.5.gün akşam 58di ve ikiz :)
bana 2tane 5.gün embriyosu konmuştu.9.haftam bitti bugünKac haftalik sizin ve tek ebriomu ciftmi konulmustu banada tek ebrio transfer edildi keske ikiz olsaa