Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Gülis merhaba canım bende aynı durumdayım bhcg çok az artıyor ama usg de kese göründü artık bhcg yaptırma diyor doktorlar kafam allak bullak benimde transferim de 27 haziran
Çok yıpratıcı bir süreç benim dr um yarınki betahcg durumuma göre yorum yapacak düşmezse artık ultrasonla bakarız dedi ben bol bol dua ediyorum ve hayırlısını diliyorum yumurtaya can veren rabbim sonuçta sadece hayırlısını diliyorum allahım herkesin yardımcısı olsun

Çok yıpratıcı bir süreç benim dr um yarınki betahcg durumuma göre yorum yapacak düşmezse artık ultrasonla bakarız dedi ben bol bol dua ediyorum ve hayırlısını diliyorum yumurtaya can veren rabbim sonuçta sadece hayırlısını diliyorum allahım herkesin yardımcısı olsun
Benim doktorum artık bhcg baktırma dedi sonuçta gebelik kesesi mevcut onu takip edecek bazı durumlarda bhcg tek başına sağlıklı karar veedirmez biz iyi düşünüyoruz ve kesemizi takip ediyoruz dedi bakalım inşallah devamı gelir

Benim doktorum artık bhcg baktırma dedi sonuçta gebelik kesesi mevcut onu takip edecek bazı durumlarda bhcg tek başına sağlıklı karar veedirmez biz iyi düşünüyoruz ve kesemizi takip ediyoruz dedi bakalım inşallah devamı gelir
Bugünki değerimle dr um kimyasal olduğunu söyledi 850 çıktı. Ben bıraktım ilaçları. Tekrar uğraşacagız artık

Merhaba,
bana 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.
Transferin 10. gününde kahverengi akimti basladi hala devam ediyor.
11. gün Beta-Hcg degerim 39 cikti, 13. gün 56. Dün 16. gün tekrar test yaptirdim 106 cikti.
Dün birde doktora kontrole gittim, ultrasonla bakti ama rahim duvarin yenilenmis gibi duruyor sanki akip gitmis, hic birsey görünmüyor dedi. Dis gebelikten süpheleniyor, yarin tekrar kan testi vericem.

Böyle bi durum yasayan oldu mu? :KK43:
Belki ayni durumu yasayan olur, ben sonucumu bildireyim: biyokimyasal gebelik.

11. Gün 39
13. Gün 56
16. Gün 106
18. Gün 149
20. Gün 142
23. Gün 155
24. Gün kanamam basladi ve 26. Gün 31e düstü.

Belki ayni durumu yasayan olur, ben sonucumu bildireyim: biyokimyasal gebelik.

11. Gün 39
13. Gün 56
16. Gün 106
18. Gün 149
20. Gün 142
23. Gün 155
24. Gün kanamam basladi ve 26. Gün 31e düstü.
Transferden önce kimyasal gebeliği hiç duymamistim. Biraz araştırdım kimyasal gebelikte değer hiçbir zaman 1000 in üzerine çıkamaz yazıyor.
Bu denemede olmaz başka denemede olur. Lütfen pozitif olun, inşallah bir dahaki denemede degerleriniz katlanır ve sağlıklı bir bebek olur.

X