Değerlerimiz çok yakınMerhaba benim 5. Gün 2 embriyo transefrim oldu 6. Gün silik cizgi gordukten snra
8.gün: 156
10.gün:275
12.gün:695 kese gormeyi bekliyorz.
Cnm benim değerlerim le hemen hemen aynı çok şükür benimki arttı inşh seninkide artar bazı kadınları ilk başta böle olabilirmiş benim doktorum öle dediKızlar merhaba benim 9. Gün değerim 22 11 gün değerim 42 çıktı bu gün tekrar kan verecem çok mu kötü sizce
Ben 24 haziranda transfer oldum simdi ilk randevumu bekliyorm 16 temmuzda randevum var umarim kalp atisini duyabilirimDeğerlerimiz çok yakınbnde 8. Gün 124 10. Gün 338 13. Gün 830 tek embriyo 5. Gün ne zmn transfer olmştunuz
İnşallah canım Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin çok zor bir süreçCnm benim değerlerim le hemen hemen aynı çok şükür benimki arttı inşh seninkide artar bazı kadınları ilk başta böle olabilirmiş benim doktorum öle dedi
Iyi geceler kizlar aslinda karamsarlik ve emin olamamakla birlikte bisi sircam sizlere 9 gun kan verdim 35.06 cikti degerim 12 gun tekrat kan verdik 126.09 cikti degerim doktorum cuma gunu tekrarla kan ver dedi hamilesin dedi ama sizce dusuk degilmi degerimm
Cok sagol biraz rahatladim bakiorumm yuksek değerler esime diorum dusuk gibi o hamile olarak kabullenmis bile kuruntu yapuon dio isallah yarin kan sinucum 2 katlaeda oh derimmBenim 9. Gün değerim 4 ile başlamıştı zor bir süreçti her iki günde tahlil yapmak ama sonunda keseyi görebilmiştim. Bazen embriyonun tutunduğu yer ile alakalı beta hcg hormonu salgılayamıyormuş. Inşallah değerin yükselir dua et.
Benim düşük ile sonuçlandı çünkü embriyom tüpün ucuna tutunmuştu büyüyemedi orada. Patoloji sonucuna göre sağlıklı bir embriyoymuş. Umarım biraz olsun içini rahatlatabilmişimdir.
Amin inşlh kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim[
İnşallah canım Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin çok zor bir süreç
Cok sukur degerim 2 katlanmis canim 2 hafta sonra keseyi gorcessBenim 9. Gün değerim 4 ile başlamıştı zor bir süreçti her iki günde tahlil yapmak ama sonunda keseyi görebilmiştim. Bazen embriyonun tutunduğu yer ile alakalı beta hcg hormonu salgılayamıyormuş. Inşallah değerin yükselir dua et.
Benim düşük ile sonuçlandı çünkü embriyom tüpün ucuna tutunmuştu büyüyemedi orada. Patoloji sonucuna göre sağlıklı bir embriyoymuş. Umarım biraz olsun içini rahatlatabilmişimdir.
İnşallah canım yarın 12. Günüm kan vercem bakalım sonuç nasıl çıkıcak merakla bekliyorum..Hayatta mrb canimm bence tutmuslar ama ikisidemi onu bilmiorum yalniz sole solim bana 3 gunluk tek embrio transfer edildi 9 gun kan degeeim 35.06 12 gun degerim 126.09 ve 15 gun kan degerim 313.3 2 hafta sonra keseyi gorcess