Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Sakin olun sakin moralinizi falanda bozmayin kizlae ben 9 gun hic bir belirtim yok lekelenmem olmadi die aglaya aglaya isim bitdi esimde olmayacak bole kan vercez neolursa olsun negatif se uzulmek yok bak canin sagolsun vesaire dio neyse gitdim kandan pozitifi gordum ama tako 3 kan verisime denk hala suphem vardi idrar testi asla belli olmuyo

Sen idrar yaptın mı hiç

Merhaba arkadaşlar. Benim de değerlerim pek normal seyretmiyor. 12. Gün 69 14. Gün 89 16. Gün 147 18.gün 243 ve bugün yaptırdığım 20. Gün de 354 cuma tekrar yaptıracağım bakalım ne çıkacak. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlarla nasip etsin bebeğini inşallah bizlere de nasip eder

Bence degerin gayet guzel seyretmis 2 katlanarak

11. gün 18,58
13. gün 27

Değerlerim çok düşük. Bugün tekrar kan vericem. Aynı durumu yaşayıp değerleri artan var mı?

Teşekkür ederim ama dr um beğenmiyor kimyasal olabilir dedi. Bugün de 493 çıktı artışlar %40 larda seyrediyor. Artık çok tükendim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Canim senin kac haftalik suan transferin nezaman oldu 493 falan askinda iyi gibi kimyasal olsa idi degerin artmazdi azalirdi

Canim banada transferb27 haziranda oldu haftalik konisuna gelince henuz 3bucuk hafta oldu 5 hafta degil yanlis hesaplama moralinide bozmaa

Arkadaşlar suanda 4+4 deyim agzımda sanki ilaç eritmişim gbi acı tat var surekli bide goguslerim çok şişti acayip agrıo sizde de var mı bu belirtiler?

Canim banada transferb27 haziranda oldu haftalik konisuna gelince henuz 3bucuk hafta oldu 5 hafta degil yanlis hesaplama moralinide bozmaa
Aaaa ben internetten hesaplattım. 3. Gün embriyosuydu benim 2 tane transfer edildi. Dondurulmuş embriyolardı. Hatta çözlüdüğünde 8 hücreden 7 hücreye düştüler. Moralini bozmak istemiyorum ama doktorum pek iyi konuşmayınca canım sıkıldı hakkımızda hayırlısı olsun. Desteğin için teşekkür ederim

Teşekkür ederim ama dr um beğenmiyor kimyasal olabilir dedi. Bugün de 493 çıktı artışlar %40 larda seyrediyor. Artık çok tükendim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Selam hakkında hayırlısı olsun.. Benim transferim de 29 Haziran'da yapıldı. 5. gün embriyosu. Pozitif sonuç aldım çok şükür. Ama seninle açık konuşacağım değerin çok düşük geldi bana da. Ben yine de Umudunu yitirme derim. Burda ne mucizeler okudum ben,
çok düşük beta hcg değerleriyle hamile kalıp doğuranlar olmuş. pozitif düşün ve konuş onunla sana sıkı sıkı tutunduğu için teşekkür et. Bol bol dua edelim cnm. Gebeliği doğru hesapladın şuan 5+4 desin. Embriyo transfer edildiği gün 14 günlük oluyor zatenn diye biliyorum.

Müjdeli pozitif haberler almanı diliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…