Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Trentilini gunde kackere verdı doktor sıze bizde aldık ve ılavı kullandıktan kac ay sonra gebelik oldu
Günde iki kere kullandı eşim ilaç tedavisinden 3 4 ay sonra tüp bebek için hazırsınız dedi Dr tüp bebek ile gebelik oluştu ancak 11 haftada kalbi durdu ve malesef kürtaj oldum

Rabbim yardımcınız olsun memorıal senra kahraman önerıyolar veya bahcecı onlarıda arastırın ıstersenız
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Semra Hanım aklımızda olan isim ama bakalım artık çünkü daha denemek için çok var Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun

transfer sonrası 12. gun test gunumde sonuc 4.89 3. gun tek emb . ....... karma karısık duygular gunlerdır arastırma okuma hayaller ne dıyım sabır .... dr'dan haber beklıyorum .

transfer sonrası 12. gun test gunumde sonuc 4.89 3. gun tek emb . ....... karma karısık duygular gunlerdır arastırma okuma hayaller ne dıyım sabır .... dr'dan haber beklıyorum .
Geçmiş olsun canım ya inşallah yükselir ben pozitifi gördüm 3.kan testine kadar yükselme oldu sonra degerim düşmeye başladı ilaçları bıraktım ve kanamayla atılmasını beklicez

Merhabalar herkese. Benim 9.gün 5711.gün 244 13.gün 558 çıktı. Değerlerim nasıl sizce

Kizlar 2 tane 3.gün embriyo transfer edildi.10.gün degerim 40.61 ve 14.gün degerim 149.81 cikti.doktorum 4 gün arayla istiyor 4 gun sonra tekrar vericem .degerler nasil sizce?

Kızlar bende 18 gün onc3 tüp bebek yaptdim ilk değerim .transferden sonra 7.Gün 13 du
9.Gün 41 oldu 12 gün 55 oldu 14 gün 59 16.Gün 65 ve 18. Gün yani bugün 106 olmus karıştı iyice ortalik

Merhaba kizlar benimde 4 cu denemem .2 kmyasal gebelik yasadim digerinde hc gebelik yoktu. Dun gene negatifi gordum 10.cu gun degerim 4.78 cikti yani 5 in altinda bi deger doktor ilaclari birakmamami soyledi ama bn biraktm tekrardan husranla sonuclandi. Artik insan ne yapacağıni sasiriyor acikcasi .geriye 6 tane dondurulmuş emriyom var 4 tanesi 5 ci gun, 2 tanesi 6 gun ebriyosu .

Merhaba canim.benimde 10 cu gun degerim 4.78 cikti dun .bnmde 5 ci gun ebriyosu 4 cu denemem di sonuc ne oldu peki bna da doktor 2 gun sonra tekrarla dedi senide merak ettim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…