İnşallah canım şimdi evde test yaptım oda pozitif çıktı hayırlısıGeçmeyebiliyor yarın bakıcakmışsın zaten hayırlısı olsun inşalalh sımsıkı turunmuşlardır sana
Gebelik oluşmuş, bir hafta sonra kan takibi..Degerler icin ne dedi doktorunuz
mrb aslinda ucuzdu ama ikisini kaybettim simdi 1 kizim varMerhaba bu değerden sonra ikizleriniz mi oldu acaba
Moralini bozma canm ama iki kat artmamis bi doktoruna sorKizlar 7. Gun beta hcg degerim 47 cikmisti. Bugun 9. Gunum 68 cikti. Cok tedirgin oldum deger dusuk degil midegerlerimi bi yorumlar misiniz doktorum iki gun sonra tekrarla dedi
O da biraz dusuk dedi iki gun sonra tekrarlamami istediMoralini bozma canm ama iki kat artmamis bi doktoruna sor
Selamlar sizin durumunuz bana da umut oldu benimde 3.gün embriyosu 9.gün dayanamadım kan testi verdim 3.70 cıktı üzüldüm ama sonra sizi okuyunca bir umut belirdi insallah sonu da size benzerGebelik oluşmuş, bir hafta sonra kan takibi..
. 9. Güne uygun bir rakam embriyo 6.güm yuvalar iki gün boyunca sonra anney le birleşir kan dolaşımı yani iki gün sonra da kana gecer bu da 8-9 gün olur yeni yakalamışsın benim gibi. Ertesi gün bende 9.45 cıktı bu da artık ve gebelik demektir. Korkma rahat ol oldu bu iş umut olsun sana canım. Şunu da belirteyim 2 gün sonra 20, 5 gün sonra 219 ve iki gün sonra 296 cıktı ve ben yıkıldım. Aynı laboratuvar da tüm tahliller ve Dr um kesinlikle ertesi gün başka bir merkez de kan vermemi istedi. Bu arada karın ve bel ağrısı le sabah kahve cok az lekelendim maf olmuştum. Fakat ertesi gün Dr dinledim ve özel hastane de bhcg kan tahlili yaptım ve 617 cıktı. Düşük yapıyorum zannederken böyle bir durum yaşadım. Yine inşallah birilerine umut olma dileğiyle Rabbim herkese Annelik duyguyu hayırlısıyla sonuna kadar tatdırsın. Allaha emanet olun ve hayırlı olsun canım sana.Selamlar sizin durumunuz bana da umut oldu benimde 3.gün embriyosu 9.gün dayanamadım kan testi verdim 3.70 cıktı üzüldüm ama sonra sizi okuyunca bir umut belirdi insallah sonu da size benzer
Canim sonucun ne olduKızlar transferim tam bir hafta oldu bugün sonucum 35.18 çıktı nasıl sizce
7. Gün sonucumdu o canım en son 235 leri gördüm 4 gün önce falan pozitif çok şükür bi hafta sonra kese görmek için gidicem kontrole.. sende durum neCanim sonucun ne oldu
Aaa harika cok guzel hadi Allah tamamina erdirsin. Iste benim de 47,68,119 yarin tekrar kan vericem7. Gün sonucumdu o canım en son 235 leri gördüm 4 gün önce falan pozitif çok şükür bi hafta sonra kese görmek için gidicem kontrole.. sende durum ne
Sanada hayırlı olsun canımAaa harika cok guzel hadi Allah tamamina erdirsin. Iste benim de 47,68,119 yarin tekrar kan vericem
benim sonucuma göre gayet iyi çünkü benim test günü 35 çıkmıştı yani 12. günKızlar transferim tam bir hafta oldu bugün sonucum 35.18 çıktı nasıl sizce
Doktorum sevinmek icin erken dediSanada hayırlı olsun canım
Selam ben dün doktora gittim ve hemşirenin dediği gibi iki keseyi de gördükBelkide olabilir canım :) 5nci haftada belli olur :, haberdar et beni de, merak ederim :))))
Kız ikiz miymiş hadi gözün aydınMerhaba kızlar ben hı
Selam ben dün doktora gittim ve hemşirenin dediği gibi iki keseyi de gördükkalp atışı İçin haftaya tekrar gidicem umarım herşey yolunda gider
Evet canım 6+1 bende gözüken ama ultrasonda. 5+5 biri 5+6 ikincisi görünüyor bakalım haftaya kalp atışı İçin gidicezKız ikiz miymiş hadi gözün aydın
Kaç haftalık oldu :)
Ay hadi sağlıkla kucağına al inşallah canımEvet canım 6+1 bende gözüken ama ultrasonda. 5+5 biri 5+6 ikincisi görünüyor bakalım haftaya kalp atışı İçin gidicez