Ozaman tekrar tahlil ver 3 cu gun ebriyosu 12 ci gu belli olur veya gec dollenme olur .tabi gene cok umitlendirmek istemem3.gün embriyosu benim
Senin nasıl gidiyoOzaman tekrar tahlil ver 3 cu gun ebriyosu 12 ci gu belli olur veya gec dollenme olur .tabi gene cok umitlendirmek istemem
Ozaman tekrar tahlil ver 3 cu gun ebriyosu 12 ci gu belli olur veya gec dollenme olur .tabi gene cok umitlendirmek istemem
Ins canim ya sen ilaclarinu birakma ozaman test gunene kadar kullanInşallah geç dollenmedir . Rabbim bu mübarek günlerde duyar sesi mi inşallah .
Ben 3 ay sonra tekrar denicem bu surecte biraz rahim toparlansin biraz yememe dikkt ediyorum aksamlari cok hafif yiyorum pulav makarna yemiom ekmek bi dilim salata cok yiyom karnim doysun diye :)Senin nasıl gidiyo
Ins canim ya sen ilaclarinu birakma ozaman test gunene kadar kullan
Hayirlisi olsun canim hakkinda ins pozitid sonucu alirsinKullanıyorum bakalim yarın tekrar tahlil yaptiracagim
Hayirlisi olsun canim hakkinda ins pozitid sonucu alirsin
Erken yaptirinca insan stres oluo bn tam gununde yapmıştım zaten o da olmadiInşallah . Kaç gündür çok stres de kaldım . Erken yaptirdigima çok pişman oldum
Erken yaptirinca insan stres oluo bn tam gununde yapmıştım zaten o da olmadi
Ins canim ins ..Ben gittim 10. Gün yaptırdım bi umut belki kana geç karışır geç tutunmustur inşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Evdeki testler bazen yaniltici olabiliyor canim . Yani bugun 8ci gununse kanda cikma ihtimali yuksek az da olsa cnki yerlesmesi 2 veya 3 gunde belli oluyor . Keske 3 kere asilama denemeseydin bana o zaman kaybi geliyor bnde 1 kere denedn bnmde olmadi .4 kezde tup denedim oda olmadi :) ama moralib bozulmamasi icin bnce test gününübekle derim .insan negatif alinca hepten morali bozuluyor .bazen gec tutunma olayida olabiliyor .ama 5 ci gunun test gunu 10 cu gündur ins hakkinda hayirlisi olur cnmKızlar gunaydın cok uzun zamandır takip ediyorum ve sizlerin yazdıklarıyla kimi zaman umutlanıyor kimi zamanda bilmedigim seyleri ogreniyorum. Benim 3 asılama 2 tüp bebek denemem negatif oldu. Simdi 3. Tüp bebek transferimin sonucunu bekliyorum. 5. gün 2 adet blastokist transferi ve bgn 8. gün tabiki iki gundur evde yaptıgım testlerin hepsi tek cizgiama sayenizde sizlerin tecrubeleriyle uzulmeden umut etmeye devam ediyorum sizce bgn kan versem cıkma ihtimali nedir ? Asıl test gunum pazar ve anneler gunu ve tahmin edersiniz ki o gun beni cok zorlıycak
Cok haklısın cnm bence de asılama tamamen zaman kaybıymıs tabi bunu anca tecrube edince anlıyo insan :) iste esimde de bende de gorunen bir saglık problemi olmayınca o sekilde yonlendirildik ama hicte dusunuldugu gibi olmadıEvdeki testler bazen yaniltici olabiliyor canim . Yani bugun 8ci gununse kanda cikma ihtimali yuksek az da olsa cnki yerlesmesi 2 veya 3 gunde belli oluyor . Keske 3 kere asilama denemeseydin bana o zaman kaybi geliyor bnde 1 kere denedn bnmde olmadi .4 kezde tup denedim oda olmadi :) ama moralib bozulmamasi icin bnce test gününübekle derim .insan negatif alinca hepten morali bozuluyor .bazen gec tutunma olayida olabiliyor .ama 5 ci gunun test gunu 10 cu gündur ins hakkinda hayirlisi olur cnm
Hcbisey olmayinca dogru asilama dusunuyor insan sebebsiz infertilite sizinki o zaman . Aslinda 2 kezde tup bebek yapmissin bisey yokken bile tutmuyor iste . Peki ebriyolarin kalitesi nasildi .. gerekli testlerden gectinjz mi ozel degilse hangi sehirde hastane de yapildiCok haklısın cnm bence de asılama tamamen zaman kaybıymıs tabi bunu anca tecrube edince anlıyo insan :) iste esimde de bende de gorunen bir saglık problemi olmayınca o sekilde yonlendirildik ama hicte dusunuldugu gibi olmadıAllahım insallah tez vakitte nasip etsin sana ve hepimize cok tesekkur ederim
Super :) rabbim kucagina almayi nasip etsin1 tane 5.gün embrıyosu transfer sonrası
8.gün bhcg 106.91
10.gün bhcg 397.92
12.gün bhcg 836.29
Çok sağolun rabbim herkese nasip etsinSuper :) rabbim kucagina almayi nasip etsin
Embriyoların hepsine pgd yapıldı yasımız 37 olunca riske atmak istemedik yani iste nasip olmayınca genetik testli birinci kalitede olsa tutmadı malesefHcbisey olmayinca dogru asilama dusunuyor insan sebebsiz infertilite sizinki o zaman . Aslinda 2 kezde tup bebek yapmissin bisey yokken bile tutmuyor iste . Peki ebriyolarin kalitesi nasildi .. gerekli testlerden gectinjz mi ozel degilse hangi sehirde hastane de yapildi
O serumdan bana da yapti ama olmafi malesef bnmde birinci kalitedeydi bnmde olmadı nasip degilmis .bu sefer doktorum prp yapcakmis.bnde onu arastiriomEmbriyoların hepsine pgd yapıldı yasımız 37 olunca riske atmak istemedik yani iste nasip olmayınca genetik testli birinci kalitede olsa tutmadı malesefistanbul da Teksen Çamlıbel doktorum amerikan hastanesi. Hatta intralipid serum bile yapıldı 2. transferde cd testtinde cok yuksek bi deger cıkmamasına ragmen . Amh yumurta sayısı kalitesi sperm sayısı kalitesi histeroskopi ne varsa temiz kısacası nasipten oteye yol yok ben bu 2 yıllık surecte bunu cok iyi tecrube ettim . Simdi bakalım 3. transferin sonucunu bol bol dua ederek bekliyorum Allah insallah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin