İnşaallah canım aminnnAy hadi sağlıkla kucağına al inşallah canım
Oleyyy hayirli olsun canimmm. Bir de bana beta hcg degerlerini yazar misin. Karsilastirma yapiciiiimMerhaba kızlar ben hı
Selam ben dün doktora gittim ve hemşirenin dediği gibi iki keseyi de gördükkalp atışı İçin haftaya tekrar gidicem umarım herşey yolunda gider
Sağıl canım benim 5.gün transfer günü saymadan 27 8.gün 109 11.gün 437 çıkmıştı yani 3 günde tam 4 katı arttıOleyyy hayirli olsun canimmm. Bir de bana beta hcg degerlerini yazar misin. Karsilastirma yapiciiiim
Oy masallah. Amin canim. Benim takip halen devam ediyor. Benim deSağıl canım benim 5.gün transfer günü saymadan 27 8.gün 109 11.gün 437 çıkmıştı yani 3 günde tam 4 katı arttıUmarım allah gönlüne göre verir
Seninde sonradan artmış umarım artmaya sağlıkla devam ederOy masallah. Amin canim. Benim takip halen devam ediyor. Benim de
7. Gun 47
9. Gun 68
11. Gun 119
13. Gun 271
15. Gun 501 cikti yarin tekrar kan vermemi istedi
Insallah canim ama ben çok korkuyorum. Cunku gordugun gibi duzenli bir artis yok. Yarin bakalim ne olacakSeninde sonradan artmış umarım artmaya sağlıkla devam eder
Ama sonradan güzel artış göstermiş gibi eğer kimyasal olsa idi şimdi düşer di bu kadar yükselmez di yarın ola hayır ola canım geç tutunma olabilirInsallah canim ama ben çok korkuyorum. Cunku gordugun gibi duzenli bir artis yok. Yarin bakalim ne olacak
Insallah canim hayirli haberleri yazarim buraya.Ama sonradan güzel artış göstermiş gibi eğer kimyasal olsa idi şimdi düşer di bu kadar yükselmez di yarın ola hayır ola canım geç tutunma olabilir
İnşaaalh canım inşallahInsallah canim hayirli haberleri yazarim buraya.
Canım bugün 1070 çıktıSeninde sonradan artmış umarım artmaya sağlıkla devam eder
Hayırlı olsun yükselmişCanım bugün 1070 çıktı
Evet canım bir de doktorum güzel şeyler söylerse diye beklemedeyimHayırlı olsun yükselmiş
Hadi gözün Aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım bugün 1070 çıktı
Hadi canim insallah guzel haberlerini bekliyoruzSlm kızlar
8.gün 126
11.gün 195
İki gün sonra tekrar vericem inşallah 2 ye katlar
Doktorum ilk yaptırdığını hiç baz alma gününden önce yaptığın için dedi amaHadi canim insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Cok dogru soylemis. O hatayi ben de yaptim. Az artti diye oldum bittim. Sonradan katlandı. Bugun de cok sukur kese gorduk ve kalbini duyduk. Darisi basina olsun canimDoktorum ilk yaptırdığını hiç baz alma gününden önce yaptığın için dedi amasagol cnm inşallah
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin de önceki tahliller de.... Tam yazarken mesajın geldi cok aminnnHadi canim insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Evet evet canim ben 7. Gunden basladim bakmaya. Cok yanlis yaptim. 47,68,119,271,501,1070 cikti ve biraktik takibi. Bunlar hep ikiser gun arayla bakildi.Canım yanlış hatırlamıyorsam senin de önceki tahliller de.... Tam yazarken mesajın geldi cok aminnntedirgin olmuştum Vala ve ayrıca.%60 katlanma yeterli diye okudum ama.. kuzum maşallah sübhanallah saglıkla kucaklayasın
Merhaba burdamısınız halaÇok teşekkür ederim canım darısı size inşallah
Benim eşim dönerde çalışıyordi Dr mesleğine bağladı eşim döneri bıraktıktan 1 2 sene sonra tek tük çıkmaya başladı onlarla denedik olmadi çünkü hiçbiri düzgün degildi Ocak ayında üroloji androloji embriyoloji Dr una gitti ve eşimde varikosel saptandı ameliyat olursa kalite belki düzelir dendi ve şubat ayında ameliyat oldu mayısta kontrole gittiğimizde pek bir değişiklik yoktu sperm kalitesi aynı idi Dr 6 ay doluncaya hatta 9.cu aya kadar duzelme olabilir dedi aynı zamanda ilaçta veriyim işi hızlandıralım dedi eşime tamoksifen trentilin ve neofertil verdi Ağustos ayında kontrole tekrar gittiğimizde sperm kalitesinde iyileşme var isterseniz tüp bebeğw başlayabiliriz istersenizde 3 ay daha bekleriz dedi biz beklemek istemedik çünkü garantisi yoktu duzeleceginin Ağustos adetimle başladık 8 embriyomuz oluştu bunların 5 tanesi 5.güne geldi ilk defa 5.güne gelen embriyomuz oldu sebep neydi ameliyat mı ilaçlar mi bilmiyorum ama aynı zamanda caksiŕ kökü keçiboynuzu ceviz fındık badem Antep fıstığı vs kürleri uyguladık eğer hormonal sıkıntınız yoksa bu kürleri uygulayabilirsiniz ama hormonlar yüksek ise bu kürler daha kötü yapabilir Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Tez zamanda hepinizin mutlu haberlerini alırız inşallah cnm
Umarim yardımcı olabililmişimdir