Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Sağıl canım benim 5.gün transfer günü saymadan 27 8.gün 109 11.gün 437 çıkmıştı yani 3 günde tam 4 katı arttı 🙏🏻🙏🏻Umarım allah gönlüne göre verir
Oy masallah. Amin canim. Benim takip halen devam ediyor. Benim de
7. Gun 47
9. Gun 68
11. Gun 119
13. Gun 271
15. Gun 501 cikti yarin tekrar kan vermemi istedi 🤔

Hadi canim insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin de önceki tahliller de.... Tam yazarken mesajın geldi cok aminnn🤲 tedirgin olmuştum Vala ve ayrıca.%60 katlanma yeterli diye okudum ama.. kuzum maşallah sübhanallah saglıkla kucaklayasın

Canım yanlış hatırlamıyorsam senin de önceki tahliller de.... Tam yazarken mesajın geldi cok aminnn🤲 tedirgin olmuştum Vala ve ayrıca.%60 katlanma yeterli diye okudum ama.. kuzum maşallah sübhanallah saglıkla kucaklayasın
Evet evet canim ben 7. Gunden basladim bakmaya. Cok yanlis yaptim. 47,68,119,271,501,1070 cikti ve biraktik takibi. Bunlar hep ikiser gun arayla bakildi.

Çok teşekkür ederim canım darısı size inşallah
Benim eşim dönerde çalışıyordi Dr mesleğine bağladı eşim döneri bıraktıktan 1 2 sene sonra tek tük çıkmaya başladı onlarla denedik olmadi çünkü hiçbiri düzgün degildi Ocak ayında üroloji androloji embriyoloji Dr una gitti ve eşimde varikosel saptandı ameliyat olursa kalite belki düzelir dendi ve şubat ayında ameliyat oldu mayısta kontrole gittiğimizde pek bir değişiklik yoktu sperm kalitesi aynı idi Dr 6 ay doluncaya hatta 9.cu aya kadar duzelme olabilir dedi aynı zamanda ilaçta veriyim işi hızlandıralım dedi eşime tamoksifen trentilin ve neofertil verdi Ağustos ayında kontrole tekrar gittiğimizde sperm kalitesinde iyileşme var isterseniz tüp bebeğw başlayabiliriz istersenizde 3 ay daha bekleriz dedi biz beklemek istemedik çünkü garantisi yoktu duzeleceginin Ağustos adetimle başladık 8 embriyomuz oluştu bunların 5 tanesi 5.güne geldi ilk defa 5.güne gelen embriyomuz oldu sebep neydi ameliyat mı ilaçlar mi bilmiyorum ama aynı zamanda caksiŕ kökü keçiboynuzu ceviz fındık badem Antep fıstığı vs kürleri uyguladık eğer hormonal sıkıntınız yoksa bu kürleri uygulayabilirsiniz ama hormonlar yüksek ise bu kürler daha kötü yapabilir Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Tez zamanda hepinizin mutlu haberlerini alırız inşallah cnm
Umarim yardımcı olabililmişimdir:dua::KK68:
Merhaba burdamısınız hala

X