- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.013
- 26
İnşallah kavuşuruz bebişlerimize2 embryo konmuştu ama bilmiyorum şu an durumu :) Haftaya ultrasona gireceğim. Bir önceki gebeliğim ikizdi, değerler bunların iki katına yakındı ama erken haftalarda kaybettim.
Ben tek olmasını umuyorum, hayırlısı
Amin, inşallah sağlıklaİnşallah kavuşuruz bebişlerimize
Bence değerlerin normal canımSelam arkadaşlar 16 mart 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 5.gün silik çizgi gördüm akşam kan verdim 27 idi 8.gün 109 ve 11.gün 437 çıktı değerleri böyle çıkıp ikiz olan var mı
Sağol canım hemşire yüksek gibi biraz dedi o yüzden sordum bende merak ediyorumBence değerlerin normal canım
Belkide olabilir canım :) 5nci haftada belli olur :, haberdar et beni de, merak ederim :))))Sağol canım hemşire yüksek gibi biraz dedi o yüzden sordum bende merak ediyorum
9 Nisan’a gün verdiler ultrason İçin onu bekliyoruz mecbur bende Mrk içindeyim çok :)Belkide olabilir canım :) 5nci haftada belli olur :, haberdar et beni de, merak ederim :))))
Bana da ikiz dediler önce ama tek çıktı :)))9 Nisan’a gün verdiler ultrason İçin onu bekliyoruz mecbur bende Mrk içindeyim çok :)
Valla tek yada ikiz farketmiyor sağlıklı olsun kucağımıza alalım da gerisi BoşBana da ikiz dediler önce ama tek çıktı :)))
Öncelikle hayırlı olsun canım. İkiz gebeliğin değerle alakası yok canım benim değerim 11. Gün 630 çıkmıştı başka bir arkadasın 870 ikimizede 2 embriyo transferi edilmişti benim ikiz oldu onun tekSelam arkadaşlar 16 mart 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 5.gün silik çizgi gördüm akşam kan verdim 27 idi 8.gün 109 ve 11.gün 437 çıktı değerleri böyle çıkıp ikiz olan var mı
Sağol canım o zaman bekleyeceğiz kese görmeyi :)Öncelikle hayırlı olsun canım. İkiz gebeliğin değerle alakası yok canım benim değerim 11. Gün 630 çıkmıştı başka bir arkadasın 870 ikimizede 2 embriyo transferi edilmişti benim ikiz oldu onun tek
Aynen öyle ama ikiz dediler sonra tek dediler üzüldüm biraz :/ yine de çok şükürValla tek yada ikiz farketmiyor sağlıklı olsun kucağımıza alalım da gerisi Boş
Benim 9.gün 159 11.gün 488di tektiSelam arkadaşlar 16 mart 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 5.gün silik çizgi gördüm akşam kan verdim 27 idi 8.gün 109 ve 11.gün 437 çıktı değerleri böyle çıkıp ikiz olan var mı
Üzülme arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh en önemlisi buAynen öyle ama ikiz dediler sonra tek dediler üzüldüm biraz :/ yine de çok şükür
İnşallah canım aminÜzülme arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh en önemlisi bu
Keşke biri cevap verse yarın bir daha test yapıcam gerçiKızlar transferim tam bir hafta oldu bugün sonucum 35.18 çıktı nasıl sizce
Benim 5.gün sonucum 27 idi 5.gün embriyosu ve çift konulmuştu zaten 10 üstünü gebelik var olarak kabul ediyorlar ama katlaması önemli birde çatlatma iğnesi vurdu işen oda yükseltiyor. Taze transfer deKeşke biri cevap verse yarın bir daha test yapıcam gerçianlaşılacak o zaman hayırlısıyla
Taze transferdi benim ama 7. Güne kadar etkisi geçmiyor mu çatlatma iğnesininBenim 5.gün sonucum 27 idi 5.gün embriyosu ve çift konulmuştu zaten 10 üstünü gebelik var olarak kabul ediyorlar ama katlaması önemli birde çatlatma iğnesi vurdu işen oda yükseltiyor. Taze transfer de
Geçmeyebiliyor yarın bakıcakmışsın zaten hayırlısı olsun inşalalh sımsıkı turunmuşlardır sanaTaze transferdi benim ama 7. Güne kadar etkisi geçmiyor mu çatlatma iğnesinin