Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

İnşallah kavuşuruz bebişlerimize

Selam arkadaşlar 16 mart 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 5.gün silik çizgi gördüm akşam kan verdim 27 idi 8.gün 109 ve 11.gün 437 çıktı değerleri böyle çıkıp ikiz olan var mı

Selam arkadaşlar 16 mart 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi 5.gün silik çizgi gördüm akşam kan verdim 27 idi 8.gün 109 ve 11.gün 437 çıktı değerleri böyle çıkıp ikiz olan var mı
Bence değerlerin normal canım

Öncelikle hayırlı olsun canım. İkiz gebeliğin değerle alakası yok canım benim değerim 11. Gün 630 çıkmıştı başka bir arkadasın 870 ikimizede 2 embriyo transferi edilmişti benim ikiz oldu onun tek

Benim 9.gün 159 11.gün 488di tekti

Keşke biri cevap verse yarın bir daha test yapıcam gerçi anlaşılacak o zaman hayırlısıyla
Benim 5.gün sonucum 27 idi 5.gün embriyosu ve çift konulmuştu zaten 10 üstünü gebelik var olarak kabul ediyorlar ama katlaması önemli birde çatlatma iğnesi vurdu işen oda yükseltiyor. Taze transfer de

Benim 5.gün sonucum 27 idi 5.gün embriyosu ve çift konulmuştu zaten 10 üstünü gebelik var olarak kabul ediyorlar ama katlaması önemli birde çatlatma iğnesi vurdu işen oda yükseltiyor. Taze transfer de
Taze transferdi benim ama 7. Güne kadar etkisi geçmiyor mu çatlatma iğnesinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…