- 2 Aralık 2015
- 4.456
- 18.393
Evet burdayım canımMerhaba burdamısınız hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet burdayım canımMerhaba burdamısınız hala
Trentilini gunde kackere verdı doktor sıze bizde aldık ve ılavı kullandıktan kac ay sonra gebelik olduEvet burdayım canım
Günde iki kere kullandı eşim ilaç tedavisinden 3 4 ay sonra tüp bebek için hazırsınız dedi Dr tüp bebek ile gebelik oluştu ancak 11 haftada kalbi durdu ve malesef kürtaj oldumTrentilini gunde kackere verdı doktor sıze bizde aldık ve ılavı kullandıktan kac ay sonra gebelik oldu
Peki şimdı gebelik var mıGünde iki kere kullandı eşim ilaç tedavisinden 3 4 ay sonra tüp bebek için hazırsınız dedi Dr tüp bebek ile gebelik oluştu ancak 11 haftada kalbi durdu ve malesef kürtaj oldum
Yok malesef 5.denemede negatif oldu maddi manevi toparlayınız tekrar deneyeceğizPeki şimdı gebelik var mı
Rabbim yardımcınız olsun memorıal senra kahraman önerıyolar veya bahcecı onlarıda arastırın ıstersenızYok malesef 5.denemede negatif oldu maddi manevi toparlayınız tekrar deneyeceğiz
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Semra Hanım aklımızda olan isim ama bakalım artık çünkü daha denemek için çok var Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursunRabbim yardımcınız olsun memorıal senra kahraman önerıyolar veya bahcecı onlarıda arastırın ıstersenız
Semra hanım doğru karar canımRabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Semra Hanım aklımızda olan isim ama bakalım artık çünkü daha denemek için çok var Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun
Kesınlıkle öylwymiş şişli memorıal sayfası var takıp edın ıstersenızSemra hanım doğru karar canım
Aklımda kalsın o zaman canımSemra hanım doğru karar canım
Canim cevap geldi mi doktordantransfer sonrası 12. gun test gunumde sonuc 4.89 3. gun tek emb . ....... karma karısık duygular gunlerdır arastırma okuma hayaller ne dıyım sabır .... dr'dan haber beklıyorum .
Geçmiş olsun canım ya inşallah yükselir ben pozitifi gördüm 3.kan testine kadar yükselme oldu sonra degerim düşmeye başladı ilaçları bıraktım ve kanamayla atılmasını bekliceztransfer sonrası 12. gun test gunumde sonuc 4.89 3. gun tek emb . ....... karma karısık duygular gunlerdır arastırma okuma hayaller ne dıyım sabır .... dr'dan haber beklıyorum .
Canım yanlış yazmışsın sankiMerhabalar herkese. Benim 9.gün 5711.gün 244 13.gün 558 çıktı. Değerlerim nasıl sizce
Evet canm 9.gün 57. 11.gün 244 13.gün 558 çıktı. 9. ve 11. Gün arasında 4 kat 11 ve 13. Gün arasında 2,5 kat fark var. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildiCanım yanlış yazmışsın sanki
Merhaba canim.benimde 10 cu gun degerim 4.78 cikti dun .bnmde 5 ci gun ebriyosu 4 cu denemem di sonuc ne oldu peki bna da doktor 2 gun sonra tekrarla dedi senide merak ettim acikcasitransfer sonrası 12. gun test gunumde sonuc 4.89 3. gun tek emb . ....... karma karısık duygular gunlerdır arastırma okuma hayaller ne dıyım sabır .... dr'dan haber beklıyorum .