- 25 Ocak 2019
- 1
- 0
- 45
Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..
hanımlar 5.gün embriyosu 10.gün 70 cıktı degerim iyi mi sizce
12günüm kü deger 176 cıkıtı bklm12 gün 140 olacak inşallah bence güzel deger
14. Gun bir daha baktir canim artis olmasi guzel. Transfer mi oldu?12günüm kü deger 176 cıkıtı bklm
Evet cnm pazarteside vericem bklm sonic ne cikacak kese ile kalp atisini duyaydim14. Gun bir daha baktir canim artis olmasi guzel. Transfer mi oldu?
Canim ne yaptinEvet cnm pazarteside vericem bklm sonic ne cikacak kese ile kalp atisini duyaydim
cnm sondegerlerim 10.gün 70 12.gün176 14.gün500 yarın gine kan verip keseyi görmek için randevu vericekCanim ne yaptin
Kanama olmadigi muddetce sorun yok tutunuyo gibi. Hayirlisi olsun bakalmcnm sondegerlerim 10.gün 70 12.gün176 14.gün500 yarın gine kan verip keseyi görmek için randevu vericek
Kotumu yani dgerler cnmKanama olmadigi muddetce sorun yok tutunuyo gibi. Hayirlisi olsun bakalm
Kızımda 10. Gün 80 di şimdi 4 yaşında bence değerlerin güzel önemli olan ikiye katlanması senin baya güzel katlanmış maşallahcnm sondegerlerim 10.gün 70 12.gün176 14.gün500 yarın gine kan verip keseyi görmek için randevu vericek
Tesekur edrim cnm insan korkuyo yindeKızımda 10. Gün 80 di şimdi 4 yaşında bence değerlerin güzel önemli olan ikiye katlanması senin baya güzel katlanmış maşallah