Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

kacinci gun embriyosu oldugu bile farkedebiliyor, yukselebilir gec tutunmus olabilir umudunu kaybetme stres yapip kendini uzme Allahim hayirli haberler almani nasip etsin insallah.

Kizlar bugün transferimin 11.gunu test yaptirdik 5.17 cikti.doktorum sinirda dedi tekrar yaptir dedi.nolur yazin boyle olan var mi?

Benim transferden sonra 11.günüm ve değerim 221 çıktı çok şükür Kan testi tekrarlamana gerek yok dediler 12 gün sonra ultrason için çağırdılar tekrar kan vermeme gerek yok mu o_O

Kızlarr 3.gün embriyosu transferin 8günü lekelenmem oldu . Hemen kan verdim
Beta HCG; 4,8 çıktı
Bu ne demek yardım edin :KK43:
benimde 3 gün embriyosu 7. gün cok adet sancısından dolayı kan testi yaptırdım 3,27 cıktı...nedir bu şimdi cok üzgünüm. sen de devami nasıl gelişti uzun zaman oldu ama belki bir umut olur

Kızlar merhaba, 14 martta 3. gün 2 embriyo transfer edildi, 8. gün idrar testinde pozitifi gördüm bugün 11. gün beta hcg 107,1 çıktı. Bu değer normal mi çok endişeliyim

selam, benim de 12 Mart’ta 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.
8.gün idrarda pozitifti
9.gün 209
11.gün 572
13.gün (bugün)1581

10 gün sonra kontrole gideceğim, inşallah herşey yolunda gider 🙏🏼

Merabalar..
13 martta transfer olmustum.5.gun embiriyosu
10.gun 31 idi degerim
12 gun 61 oldu.
Ikiye katlama var ama 12.gune gore dusukmu

Merhaba, ikiz mi sizin :)
Değerlerin bebiş sayısında pek Bi önemi yok diye biliyorum. Sahsen benim battan 9 gün sonra değerim 18000di.üçüz falan olması gerekiyordu o zaman ama tek :)

X