Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaşlar transfer sonrası b-hcg
7. Gün 46,57
9.gün 142,13
11.gün 599,30 çıktı bu kadar hızlı artması da sıkıntılı bir durum mudur?
Maşallah canım çok güzel değerlerin benimde bayağı yüksek çıkmıştı çok şükür sorun olmadı üstelik tek emrıyoydu senın kaç emrıyo

Arkadaşlar transfer sonrası b-hcg
7. Gün 46,57
9.gün 142,13
11.gün 599,30 çıktı bu kadar hızlı artması da sıkıntılı bir durum mudur?
maşallah çok güzel artmış :) iki kattan fazla artış var belki de çoğul gebeliktir :) Hakkınızda hayırlısı olsun ..

Maşallah canım çok güzel değerlerin benimde bayağı yüksek çıkmıştı çok şükür sorun olmadı üstelik tek emrıyoydu senın kaç emrıyo
Çok tşk ederim benim 2 embriyoydu.bakalım neler olacak çoğul gebelik ihtimali dışında yüksek olmasının bi sakıncası yok o zman dmi?

Çok tşk ederim benim 2 embriyoydu.bakalım neler olacak çoğul gebelik ihtimali dışında yüksek olmasının bi sakıncası yok o zman dmi?
Yok canım merak etme hatta benım 16. Gün degerım 7673.59 çıkmıştı bende senın gibi endıselenmıstım doktorum gayet güzel olduğunu söyleyince rahatlamıştım keseyi görmedın heralde yada

Yok canım merak etme hatta benım 16. Gün degerım 7673.59 çıkmıştı bende senın gibi endıselenmıstım doktorum gayet güzel olduğunu söyleyince rahatlamıştım keseyi görmedın heralde yada
Hayır görmedim cumartesi gidicem inş o zamana görünür mü sizce?

Mrb arkadaşlar benim 6 Aralık ta iki tane dondurulmuş embrio transferim oldu transferin 7. Günü test yaptım dayanamadım 7. Gün değerim 14.90 ardına 9. Gün değerim 38.60 sizce değerlerim nasıl yardım lütfen acil

Gayet güzel canım
Benim 8.gün değerım sadece 10 çıkmıştı
Bak çok şukür devam etti

Senin degerin benimkendende fazla tebrikler canım
11.gün bidaha test yap inşallah kat kat artmaya devam eder

Gayet güzel canım
Bak çok şukür devam etti

Ay canım çok tşk ederim biraz ümit oldu bana bende düşük diye içim içimi yedi çok sağol rabbim hepimizin kucagını boş bırakmasın

Gayet güzel canım
Bak çok şukür devam etti

Sizin şuan ne kadar özelden yazdım ama görmediniz değerleriniz yükseldimi sonra bana biraz bahsedermisiniz

merhabalar 10. gün 74.9
14. gün 211
19. gün 512 cuma günü tekrar yaptiricam drum yavaş ilerlediğini söylüyor açıkçası çok korkuyorum 20 gün oldu hala drum dinlenmem gerektiğini söylüyor boyle değerlerle gebeliği ilerleyen var mi ben hissediyorum benle ama bir tarafım çok korkuyor

benim gibi olan yok mu

Merhabalar 25 Aralık'ta 2 tane iyi kalitede 3.gün embriyosu transfer edildi dün 12. gün beta HCG yaptırdım 15,12 çıktı doktor gebelik var fakat değer çok düşük dedi ilaçlarını düzenli olarak kullan dikkat et iki gün sonra tekrar test yaptır dedi benim gibi değeri çok düşük olupta sonra yükselen varmı gebelik sanki var ile yok arası gibi bu arada ne gebelik ile ilgili ne de adet ile ilgili hiç bir belirtim yok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…