- 17 Mayıs 2014
- 201
- 107
- 30
Sagol canim 9.gun 106 cikmisti 11.gun 199 cikti saniriim artisi guzel degil %87 artmis sadeceMerhaba canım masallah değerin çok güzel bende transfer sonrası 8.gün hafif kanama olmuştu ilk kan testımı o zaman yaptırdım 100.6 çıkmıştı çok şükür hamileyim inşallah sende güzel haberler alırsın
Canım doktorlar %60 artışıda iyi buluyorlar bi cok kişiden duymuştum bunu doktorun ne diyorSagol canim 9.gun 106 cikmisti 11.gun 199 cikti saniriim artisi guzel degil %87 artmis sadece
Kendi doktorum devlet hastanesinde oldugu icin ulasamiyorum . Ama baska ozel bi hastanenin doktoruyla gorustum degerin gayet guzel dedi cok sukurCanım doktorlar %60 artışıda iyi buluyorlar bi cok kişiden duymuştum bunu doktorun ne diyor
Çok sevindim Canım değerin kat kat artar inşallahKendi doktorum devlet hastanesinde oldugu icin ulasamiyorum . Ama baska ozel bi hastanenin doktoruyla gorustum degerin gayet guzel dedi cok sukur
Insallah canim cok sagolÇok sevindim Canım değerin kat kat artar inşallah
Cok tesekkur ederim canin senin de insallah tamamina erdirsinCanım merhaba merak etme sonucun gayet güzel benimde 12.gün degerim 934.4 tü ve 1 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi Allah tamınına erdirsin inşallah
İnşallah canım şuan ne durumdasınCok tesekkur ederim canin senin de insallah tamamina erdirsin
5. Gün embriyosu
8. Gün 145
10. Gün 400
Canim kasik agrilarim iki gecedir yok benim.transferden sonra gobegim sisti o.aklima takiliyor kokuya duyarliligim basladi iki gundur burnumda bi koku var yiyeceklere geciyor sen nasilsinİnşallah canım şuan ne durumdasın
Benimde arada kasık agrım oluyor ve bitmeyen kahverengi leke o yüzden iğne vurdurmaya devam kalp atışı duyduğum halde leke olması bıraz strese sokuyor sen kese gordunmuCanim kasik agrilarim iki gecedir yok benim.transferden sonra gobegim sisti o.aklima takiliyor kokuya duyarliligim basladi iki gundur burnumda bi koku var yiyeceklere geciyor sen nasilsin
Leke ne kadar devam edebilirmis ki insallah bian once kesilir canim ya ben yari keseyi gormeye gidicem sonraki hafta da kalp atisi icin gelcen demisti belkinyarin duyarim umudu tasiyorum mide bulantin burnunda koku var miBenimde arada kasık agrım oluyor ve bitmeyen kahverengi leke o yüzden iğne vurdurmaya devam kalp atışı duyduğum halde leke olması bıraz strese sokuyor sen kese gordunmu
Doktor ne kadar sürecegine dair bısey deniyor sadece kana dönüşünce sıkıntı olur dedı cok şükür kahverengi oldu hep bende iştahsızlık ve baş dönmesi var bulantım yok basımda cok yattıgım için dönüyordur keseyıde görürsün inşallah❤Leke ne kadar devam edebilirmis ki insallah bian once kesilir canim ya ben yari keseyi gormeye gidicem sonraki hafta da kalp atisi icin gelcen demisti belkinyarin duyarim umudu tasiyorum mide bulantin burnunda koku var mi
Kaç haftalık oldun canımLeke ne kadar devam edebilirmis ki insallah bian once kesilir canim ya ben yari keseyi gormeye gidicem sonraki hafta da kalp atisi icin gelcen demisti belkinyarin duyarim umudu tasiyorum mide bulantin burnunda koku var mi
Ay hadi insallah lekeden de kurtulursun sanirim 5 hafta oluyo 19 kasimda transfer olmustum insallah kesemizde bir sikinti cikmaz hersey yolundagitsin hepimiz icin insallahKaç haftalık oldun canım
Cok gecmis olsun cok uzuldum baska dondurulmus yokmu esinin sağlığı umarim iyidir canim26 kasim da iki donmus embriyomuz transfer oldu.8 aralik ta bat yap dedi doktorum ben de dayanamadım bugün gittim negatif çıktı .eski ve yeni olanı ekte ekledim bı bakın nolur.benim başka şansım yok.cinku esimin kanserden testisleri alındı.erken mi yaptım bı muciEm olurmu benim dirumda olanlar bi yazin
İnşallah canım ben keseyi 4+6 da keseyi 6+3 te kalp atışı duyuldu ama ikiside vajinal ultrason kalp atışı 6 haftanın içinde duyuluyor dıye biliyorum o yüzden yarın keseyi görünce 10gun sonra kalp atışı için çağırır senıAy hadi insallah lekeden de kurtulursun sanirim 5 hafta oluyo 19 kasimda transfer olmustum insallah kesemizde bir sikinti cikmaz hersey yolundagitsin hepimiz icin insallah