Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bugün kanamada 3.gün haala durmadı:KK43: bugün de bekleyip yarın kan testi yaptrcam. Daha önce 2 kez aynı şekilde sonlandı tedavilerim, değerler günden güne düştü,kan testini bu sefer biraz geç yaptırıp sonuç tam düşsün kafamda hiç soru işareti kalmasın istiyorum eğer kimyasalsam yine:KK43:
Buarada progestandan sanırım inanılmaz baş ağrısı yapıyor resmen duramıyorum:KK43:

Hayırlısı olsun canım ya
Eğer yine aynı olursa kaçıncı olacak? Artık bir araştırma yapılsa iyi olur gibi.

Hayırlısı olsun canım ya
Eğer yine aynı olursa kaçıncı olacak? Artık bir araştırma yapılsa iyi olur gibi.
Bu 3. cnm. İlkinde 5.gün kanamam başladı 9.gün değerim sıfırlandı; ikincisinde geç başladı ama onda tedbir amaçlı proluton depot vurmuşlardı muhtemelen o öteledi kanamayı. Bakalım yarın gidicem kan vermeye, olumluysa da olumsuzsa da hayırlısı, elden bişey gelmiyor malesef. Yaş da gidiyor biyandan, 4. Denemeye hem maddi hem manevi bi gücüm kalmadı yakın zaman için. Bakalım bi sonuçlansın da nasıl bir yol izlenmeli sonraki aşamalar için doktorumla konuşuruz heralde...

Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:

İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..:nazar:
10.gun 824.6 cikti 12.gun 1791 cikti 15.gun yani dun de saglikocaginda verdim bugun sonuc alicam. Nasipse ikiz gibi duruyor.

Bu 3. cnm. İlkinde 5.gün kanamam başladı 9.gün değerim sıfırlandı; ikincisinde geç başladı ama onda tedbir amaçlı proluton depot vurmuşlardı muhtemelen o öteledi kanamayı. Bakalım yarın gidicem kan vermeye, olumluysa da olumsuzsa da hayırlısı, elden bişey gelmiyor malesef. Yaş da gidiyor biyandan, 4. Denemeye hem maddi hem manevi bi gücüm kalmadı yakın zaman için. Bakalım bi sonuçlansın da nasıl bir yol izlenmeli sonraki aşamalar için doktorumla konuşuruz heralde...

Allah güç kuvvet versin evet çook zor. Oğlumun tedavide bende öyleydim umut sıfırdı çok yorgundum ama mucize oldu.
üst üste olunca yoruluyor insan. Maddiyat geliyor ama manevi yorgunluk zor geçiyor.
Belli olmaz hayırlı haberlerini yazarsın inşallah.

10.gun 824.6 cikti 12.gun 1791 cikti 15.gun yani dun de saglikocaginda verdim bugun sonuc alicam. Nasipse ikiz gibi duruyor.
Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah benimde 8.gün 100.6 10.gün 364.35 12.gün 934.4 daha sonra kanamam oldu tekrar yaptırdık 16.gün 7673.59 cıktı bıtane kese gördük ama hala lekenme kanama var

Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah benimde 8.gün 100.6 10.gün 364.35 12.gün 934.4 daha sonra kanamam oldu tekrar yaptırdık 16.gün 7673.59 cıktı bıtane kese gördük ama hala lekenme kanama var
Gecmis olsunn. Rabbim bi daha yasatmasinn.

Doktor değeri takip edelim ikişer kat artarsa güzel dedi. Keyfim yok ama son ana kadar umutsuzluk yok:)
Evet böyle güçlü olalım işte:KK66: mesela benimde keseyi gördüğüm halde kanamam var doktorların söylediği tek şey bol bol dinlenmem ama her seferinde tuvalete gidince o kanı görmek cok zor bışey Allah halkımızda hayırlı olanı bizlere nasip etsin inşallah

Hayırlı akşamlar uzun süredir yazmayı düşündüm lakin bir türlü yazamadım birsürü hikayeden sonra rabbim 16 yılın sonunda büyük mucizemi hediye olarak lütfedip verdi şuanda tam 31 haftalık hamileyim hemde ne tedavi nede vs hiç bişey olmadan rabbim nasip etti dilerimki tüm formdaki arkadaşlar inşallah sizlerde en kısa zamanda bu mutluluğu taşarsınız duam isteyen herkese rabbim nasip etsin

Arkadaslar gunaydin 14.gun 840 degerim bana yuksek geldi tek transfer.olmustum tecrübelerinizi paylasirmisiniz

Merhabalar benim 3. Gün embriyosu dayanamadim bugün 8. Gün test yaptırdım beta 7.59 progesteron 19,4 çıktı bilemedim cokta umutlanmak istemiyorum tecrübeli arkadaşlar bi yorum yapabilirmisiniz

Mrb hanimlar . 21 kasimda transferim oldu 5.gun embriyosu konuldu . Bugun 9.gunum beta hcg degeri 106.71 cikti . Sizce deger nasil ? Pazartesi polikinlige gidecegim ama yinede az cok bi fikrim olsun istiyorum . Lutfen bilgisi olan yardim edebilir mi ? Ilk defa boyle bi degerle karsi karsiyayim

Merhabalar benim 3. Gün embriyosu dayanamadim bugün 8. Gün test yaptırdım beta 7.59 progesteron 19,4 çıktı bilemedim cokta umutlanmak istemiyorum tecrübeli arkadaşlar bi yorum yapabilirmisiniz
Benimde 8.gün beta 10 çıkmıştı
Sonra katlanarak devam etti inşallah seninde devam eder canım

Mrb hanimlar . 21 kasimda transferim oldu 5.gun embriyosu konuldu . Bugun 9.gunum beta hcg degeri 106.71 cikti . Sizce deger nasil ? Pazartesi polikinlige gidecegim ama yinede az cok bi fikrim olsun istiyorum . Lutfen bilgisi olan yardim edebilir mi ? Ilk defa boyle bi degerle karsi karsiyayim
Merhaba canım masallah değerin çok güzel bende transfer sonrası 8.gün hafif kanama olmuştu ilk kan testımı o zaman yaptırdım 100.6 çıkmıştı çok şükür hamileyim inşallah sende güzel haberler alırsın

X