Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Dün kontrolümüz vardı ve çok şükür kalp atışını duyduk. En gergin olduğum şeylerden biriydi. Allah herkese en kısa sürede o sesleri duymayı nasip etsin...
Ayy canım benim hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin bende bugün keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışı da duyarız inşallah cok şükür rabbıme bu günleri nasip etti....
Kaç haftalıkken duydun kalp atışını

Benim
8.gün 10 du canım

Çok sukur sağlikla degerlerim duzenli bi sekilde artti

Sende hiç canını sıkma canım bol bol dua et

İnşallah devamı gelir guzel haberlerini bekliyorum

10.gün ama bugün ((

Oğlumda 11.gün 400 lerdeydi (

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sana da

Merhaba, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi...
Benim de bugün transferin 8.günü. Dünden beri adet gibi yoğun kanamam var progestan vurulmaya başladım, zaruri olmadıkça yattığın yerden kalkma dediler merkezden. Ama sürekli içimden akıyor gibi bişeyler haala umudum olmalı mı sizce?

Kan testi yaptırdınız mı . İbşallah tutunuyordur bebeğin. Dua edicem

Kan testi yaptırdınız mı . İbşallah tutunuyordur bebeğin. Dua edicem
Yok hayır yaptırmadım. Önceki 2 tedavim de bu şekilde sonlandı malesef bu sefer farklı bir doktorda gayet de güzel ve farklı bitedavi süreci yaşamıştık , o nedenle ümitliydim aslında.
Allah razı olsun , inşallah güzel sonuçlar alırız bekleyen herkes, hepimiz....

7. haftadayım canım dün duyduk belki daha erken de duyuluyordur ama benim kontrolüm bu şekildeydi.

İyi aksamlar kızlar sizlere birşey sorcam bugün sabah keseyi görmek için doktora gittim alt muayeneden bakıldı ve kese göründü ama eve geldim 2 3 saat sonra kanama geldi gıttım iğne yaptırdım şuan kahverengi oldu size sorum çatal muayene kanama yapabılırmı

Cnm korkma önemli değildir ama sen yine için rahat etsin diye git doktora oluyo bu şekilde olan arkadaşlar
Aradım cnm doktorumu hemen iğne yaptır dedi eğer pıhtı gibi yoğun gelirse gel dedi sabah gittiğimde kanama alanı felan yok dedi nolduysa alt muayeneden sonra oldu çok sükürki kahverengiye döndü

Olabilir diye duymuştum ben doktorun önlemini almış zaten. Dinlenmeye çalış. Allah a emanet.

Merhaba canim gecmis olsun. Kan testi yaptirmadan neden progesteron vuruldugunu anlamadim acikcasi. Once hamile oldugunun kesinlesmesi, varsa tehlikeli bi durum o zaman progesteron vurulman gerekmiyo mu? Eger adet kanamasiysa ki insallah degildir o zaman progesteronu bosu bosuna vuruluyosun ustelik adet duzenini de bozuyosun demektir. Merkez seni neden boyle yonlendirdi hic aklim almadi.

Bugün kanamada 3.gün haala durmadı bugün de bekleyip yarın kan testi yaptrcam. Daha önce 2 kez aynı şekilde sonlandı tedavilerim, değerler günden güne düştü,kan testini bu sefer biraz geç yaptırıp sonuç tam düşsün kafamda hiç soru işareti kalmasın istiyorum eğer kimyasalsam yine
Buarada progestandan sanırım inanılmaz baş ağrısı yapıyor resmen duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…