- 16 Kasım 2018
- 33
- 15
- 27
Ayy canım benim hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin bende bugün keseyi gördümDün kontrolümüz vardı ve çok şükür kalp atışını duyduk. En gergin olduğum şeylerden biriydi. Allah herkese en kısa sürede o sesleri duymayı nasip etsin...
kacinci gun emriyosuydu10.gün kan testi 9.83
Çok düşük dimi?
Benim10.gün kan testi 9.83
Çok düşük dimi?
Ca
kacinci gun emriyosuydu
Benim
8.gün 10 du canım
Çok sukur sağlikla degerlerim duzenli bi sekilde artti
Sende hiç canını sıkma canım bol bol dua et
İnşallah devamı gelir guzel haberlerini bekliyorum
Canini sikma düsuk baslayan sonra degeri birden cikan çok gordum.cikar allahin izniyle.5.gün
Hemşire sıkıntı yok 12.gün tekrar yapabiliriz dedi
Canini sikma düsuk baslayan sonra degeri birden cikan çok gordum.cikar allahin izniyle.
Merhaba, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi...İlk haftalardan beri defalarca kanama yaşadım, hem de adet olmuş gibi. İlaç iğne ne kullanıyorsan aksatma, doktoruna bilgi ver mutlaka, bir de yataktan tuvalet harici kalkma dinlen, cinsel ilikşi yasak. Bana hep bunları söyledi doktorlar. Geçmiş olsun
Kan testi yaptırdınız mı . İbşallah tutunuyordur bebeğin. Dua edicemMerhaba, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi...
Benim de bugün transferin 8.günü. Dünden beri adet gibi yoğun kanamam varprogestan vurulmaya başladım, zaruri olmadıkça yattığın yerden kalkma dediler merkezden. Ama sürekli içimden akıyor gibi bişeyler haala umudum olmalı mı sizce?
Yok hayır yaptırmadım. Önceki 2 tedavim de bu şekilde sonlandı malesefKan testi yaptırdınız mı . İbşallah tutunuyordur bebeğin. Dua edicem
7. haftadayım canım dün duyduk belki daha erken de duyuluyordur ama benim kontrolüm bu şekildeydi.Ayy canım benim hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin bende bugün keseyi gördüm10 gün sonra kalp atışı da duyarız inşallah cok şükür rabbıme bu günleri nasip etti....
Kaç haftalıkken duydun kalp atışını
Cnm korkma önemli değildir ama sen yine için rahat etsin diye git doktora oluyo bu şekilde olan arkadaşlarCevap verin lütfennnnnnn
Aradım cnm doktorumu hemen iğne yaptır dedi eğer pıhtı gibi yoğun gelirse gel dedi sabah gittiğimde kanama alanı felan yok dedi nolduysa alt muayeneden sonra oldu çok sükürki kahverengiye döndüCnm korkma önemli değildir ama sen yine için rahat etsin diye git doktora oluyo bu şekilde olan arkadaşlar
İyi aksamlar kızlar sizlere birşey sorcam bugün sabah keseyi görmek için doktora gittim alt muayeneden bakıldı ve kese göründü ama eve geldim 2 3 saat sonra kanama geldi gıttım iğne yaptırdım şuan kahverengi oldu size sorum çatal muayene kanama yapabılırmı
Sağol canım bol bol yatıyorum başka birşey gelmiyo elimden herşeyin hayırlısı bakalım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırımOlabilir diye duymuştum ben doktorun önlemini almış zaten. Dinlenmeye çalış. Allah a emanet.
Merhaba canim gecmis olsun. Kan testi yaptirmadan neden progesteron vuruldugunu anlamadim acikcasi. Once hamile oldugunun kesinlesmesi, varsa tehlikeli bi durum o zaman progesteron vurulman gerekmiyo mu? Eger adet kanamasiysa ki insallah degildir o zaman progesteronu bosu bosuna vuruluyosun ustelik adet duzenini de bozuyosun demektir. Merkez seni neden boyle yonlendirdi hic aklim almadi.Merhaba, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi...
Benim de bugün transferin 8.günü. Dünden beri adet gibi yoğun kanamam varprogestan vurulmaya başladım, zaruri olmadıkça yattığın yerden kalkma dediler merkezden. Ama sürekli içimden akıyor gibi bişeyler haala umudum olmalı mı sizce?
Bugün kanamada 3.gün haala durmadıMerhaba canim gecmis olsun. Kan testi yaptirmadan neden progesteron vuruldugunu anlamadim acikcasi. Once hamile oldugunun kesinlesmesi, varsa tehlikeli bi durum o zaman progesteron vurulman gerekmiyo mu? Eger adet kanamasiysa ki insallah degildir o zaman progesteronu bosu bosuna vuruluyosun ustelik adet duzenini de bozuyosun demektir. Merkez seni neden boyle yonlendirdi hic aklim almadi.